27.01.2016

Tietoisen luojan päivä - uusi tasapaino hengen ja ihmisen välillä

Tervehdimme teitä suurella ilolla! Jos voisitte nähdä itsenne meidän silmillämme edes hetken, ymmärtäisitte sen kunnioituksen ja uskomattoman rakkauden, jota meillä on teitä jokaista kohtaan.

On hämmästyttävää nähdä teidät tällä matkalla ja katsella, mitä tapahtuu, kun alatte tunnistaa ne yhteydet, joita olette kaikki tehneet valmistautuaksenne siihen, mitä teette nyt. No, kerrotaanpa teille jotain, rakkaat ystävät. Maaplaneetalla tapahtuu jotain taianomaista. Tiedämme, että jäätte monta kertaa jumiin huonoihin uutisiin ja keskitytte kaikkiin vaikeuksiin, sillä maaplaneetalla on monia. Älkää hämmentykö siitä, koska kaikki on niin kuin pitäisi. Monia asioita aletaan ravistella, jotta ne löytävät ydinolemuksen sen sijaan, mitä olette nähneet – kaikkea "nöyhtää" kaiken ympärillä. Nyt on mahdollista päästä melkein minkä tahansa ytimeen suoremmin, helpommin ja nopeammin kuin vain vähän aikaa sitten. Kutsumme sitä "tietoisen luojan päiväksi".

Tietoisen luojan päivä

Se on hyvin yksinkertaista, rakkaat ystävät. Olette kulkeneet pelaten tätä upeaa peliä, jossa teeskentelette olevanne ihminen. Olette törmänneet ja kompastelleet tosiinne ja sanoneet tämän ihmisen olevan oikeassa tai tuon väärässä – kaikki oikeutettua siinä, missä olette, ja kaikessa mitä voitte nähdä rajoittuneesta perspektiivistänne. Se mitä tapahtuu nyt, on taianomaista, koska tuo perspektiivi alkaa avautua hyvin nopeasti. Katsokaa kaikkia asioita, joita olette tehneet elämässänne. Ajatelkaa niitä lakeja, joita on hyväksytty viime vuosina, ja kaikkia muutoksia, joita ette uskoneet koskaan tapahtuvan ja jotka ovat nyt tavallisia. Nämä ovat jännittäviä aikoja kaikille – ja meille katsella – kun maaplaneetan peli kehittyy nyt tietoisen luomisen seuraavalle tasolle.

Vastuun ottaminen

Olette olleet luojia kaiken aikaa, myös alussa jolloin olitte tietämättömiä siitä. Tämä on sitä peliä, minkä vuoksi meidän on kiehtovaa katsella muiden rinnalla ympäri universumia. Se mitä näette, on heijastusta, sillä olette pelanneet luojapeliä tiedostamatta. Rakkaat ystävät, teistä tuntui, että teidän täytyi olla täällä. Teitä pystyi kuitenkin myös helposti kontrolloimaan ja vetämään, joten energianne voitiin joskus merkitä ja käyttää teitä vastaan. Kaikki nuo asiat ovat haastavia, kun uusi perspektiivinne alkaa sallia teidän nähdä Kodin perspektiivistä.

Kun teette sen, alkajaisiksi teidän täytyy palata taaksepäin elämässänne ja ottaa vastuu jokaisesta kohdasta. Kuulostaa helpolta, mutta ei ole sitä. Erityisesti koska aika on tavallisesti tehnyt kaikesta vielä pahempaa ja antanut teille aikaa järkeistää ajatuksenne ja tunteenne. Tätä tapahtuu ihmisillä koko ajan ja sitä on ehdottoman upeaa katsella. Hyvin yksinkertaisesti, muutatte peliä ja luotte uudesta perspektiivistä. Fantastista! Mitä haluatte luoda? Aa, se on avaintekijä teidän kaikkien päätettäväksi, kun alatte ymmärtää, että olette luoneet kaiken aikaa. Kun teistä tulee tietoinen siitä, voitte alkaa käyttää sitä hyvin positiivisilla tavoilla. Nyt tulee täysin uusi ongelma, mukanaan kokonainen sarja valintoja.

Meistä tämä on kerrassaan hämmästyttävää katsottavaa, kun heräätte unesta ja huomaatte, että teillä on taianomaiset voimat. Se on meistä uskomatonta, koska emme koskaan ajatelleet, että se tapahtuisi tässä määrin maaplaneetalla. On taianomaista katsella, kun löydätte ja autatte toisianne. Mitä ovat siis ne uudet kysymykset, joita tulee esiin?

Uusi tasapaino hengen ja ihmisen välillä

Yksi ensimmäisistä kysymyksistä joka tulee esiin jokaisella teistä, on: "Mitä teen voimallani?" Ensireaktionne on alkaa luoda jotain omaa intohimoanne, jotain joka palvelisi teitä. Sitten hyvin nopeasti kiertäjähermonne alkaa yhdistyä kaikkiin muihin ympärillänne. Tunnette heidän tarpeensa ja mietitte, että kenties teidän ei pitäisi keskittää kaikkea tuota energiaa toisiin ihmisiin. Mielenkiintoisia valintoja!

Kerromme teille, rakkaat ystävät, ettei siinä ole oikeaa tai väärää. Pyydämme kuitenkin ensin kohtelemaan itseänne hyvin näinä edessänne olevina päivinä. Ymmärrämme, että teidän täytyy säilyttää tasapaino pitääksenne voimanne. Vaikka saatatte ajatella sitä valon ja pimeyden välisenä tasapainona, kutsumme sitä usein "hengen ja ihmisen väliseksi tasapainoksi". Kumpikaan ei ole oikein tai väärin. Hyvin yksinkertaisesti, tietyt tasapainot on säilytettävä. Tasapaino on nyt kallistunut jokaisella ihmisellä, kun verho on vedetty pois riittävän pitkäksi aikaa alkaaksenne nähdä, että olette todella taianomaisia olentoja.

Kyllä, rakkaat ystävät, teillä on ollut kätenne joka luomuksessa, jonka olette kokeneet maan päällä. Tästä syystä pyydämme teitä ottamaan ensin vastuun ja tekemään sen rakkaudella. Isäntä ottaa vastuun asioista joskus sanomalla: "Kyllä, sotkin tuon asian todella." Ja se on tapa laskea leikkiä siitä tai tarkastella sitä. Muistakaa, ettei mikään ole ei-muutettavissa maapallolla.

Uusi harmonia: laita itsesi ensimmäiseksi

Jotkut asiat vievät enemmän energiaa kuin toiset, mutta pyydämme teitä tasapainottamaan luomuksenne laittamalla itsenne ensimmäiseksi. Tämä on uusi harmonia, jonka on tapahduttava, sillä maaplaneetalla on ääniä ja yliääniä, jotka voi nyt kuulla. Vaikka ne ovat aina olleet olemassa luonnollisina aaltomallimuodostelmina, viimeaikaisen evoluutionne myötä alatte tuntea ne ja käyttää niitä osana parannustekniikoitanne. On monia tilaisuuksia, rakkaat ystävät.

Kun Isäntä opetteli laulamaan lukiossa, hän yritti saada selville, oliko hän baritoni, basso vai tenori. Hän löysi jokseenkin mukavan äänialan itselleen ja toimi siinä. Aina silloin tällöin hän kuuli kuitenkin jotain hyvin äänialansa ulkopuolista ja halusi ilmaista sitä jollain tapaa. Kenties se oli popkappale radiossa, mutta hän tiesi, ettei hän olisi aivan tarkasti vireessä. Niinpä tuon kohdan tullessa hän osui harmoniaan ja pystyi kuitenkin ilmaisemaan sen tai lisäämään kauniin yleisaallon. Se on nyt mahdollista.

Rakkausvärähtelyt

Monilla teistä on parannuskykyjä, jotka ovat tällä asteikolla. Tuo asteikko saattaa olla vain muutama kvadriljoona "värähtelyinkrementtiä" tai se voi olla myös laajempi. Sanotaanpa, että keskivertoasteikko vastaa neljää tuumaa. Jos ette aivan osu tuolle asteikolle, merkitseekö se, että te ette voi saavuttaa parannuskykyjä tuolla asteikolla? Ei lainkaan, koska voitte osua harmonioihin. Tämä on kaunis asia, taikaa. Nyt voitte alkaa nähdä oman vaikutuksenne maailmassa, kuhan otatte vastuun omista luomuksistanne. Voitte alkaa ymmärtää, miten noita harmonioita voidaan käyttää vaikuttamiseksi maailmaanne hyvin isolla tavalla.

Mitä ovat harmoniat? Ajatelkaa ensin rakkauden laajaa värähtelyä. Täällä on rakkaus jotain ihmistä kohtaan. Sitten tuolla on rakkaus johonkin, jonka tekemisestä nautitte, kuten laulaminen tai maalaaminen. Tai kenties teillä on rakkautta eläintä kohtaan, joka on tullut elämäänne ja heijastanut syvällisesti teitä mitä kauneimmilla tavoilla. On monia rakkausvärähtelyjä. Etsikää jokin ja rakentakaa sille, sekä harmonioissa että muilla alueilla.

Kun rakkautta levitetään koko ympäristöönne, niin arvatkaa, mitä heijastuu takaisin. Olette juuri rakastaneet kaikkia, vaikka he yrittäisivät olla rakastamatta teitä. Olette juuri luoneet korkeimman värähtelytilan, jossa elää ja ilmaista valoanne. Leikkikää sillä. Katselkaa. Tulkaa tietoiseksi, että te olette tietoisia luojia, ja tunnistakaa harmoniat. Kun sanomme "te", emme puhu erityisesti jokaiselle teistä. Monet jotka kuuntelevat tätä viestiä, ovat tulleet varhain avaamaan ovia, ylläpitämään näitä paikkoja ja kauniita ajatuksia, jotta muut voisivat hyväksyä ne ajan kuluessa. Olette tiennäyttäjiä. Kun puhumme teistä, puhumme ihmiskollektiivista ja korkeimmasta värähtelystä alimpaan värähtelyyn olette taajuuskaista, jonka täytyy liikkua yhdessä. Olemme sanoneet aiemmin, että ihmiset voivat kehittyä vain niin nopeasti kuin maaplaneetan alin taajuus.

Ei enää salaisuuksia

Teillä on tässä nyt monia asioita eduksenne, mm. teknologia joka on antanut teille kauniin salaisuudettoman ajan. Meidän on hämmästyttävää katsella sitä, koska voidaksenne olla todella tietoisia luojia, teidän on tärkeää kyetä näkemään ns. salaisuuksien läpi. Kaikilla on salaisuuksia. Se on osa anonymiteettiä ja itsenäistä käyttäytymistänne. Usein luulette sen erottavan teidät toisista ihmisistä. Emme tuomitse salaisuuksia, rakkaat ystävät. Kerromme teille vain, että niitä on nyt erittäin vaikeaa pitää maaplaneetalla. Eikö se ole upeaa? Se on tosiaan ihmiskunnan ylevyyttä.

Vaikka se ei ole täydellistä eikä tietenkään tasaisesti jakautunut muiden ihmisten tai maailman toisten osien kesken, voitte nähdä aallon, joka muuttaa koko ihmiskuntaa. Olette suuri tietoinen luoja. Ette muista historiaanne useimmissa tapauksissa siitä hyvin yksinkertaisesta syystä, että se luultavasti menisi tiellenne. Kyllä, se antaisi teille itseluottamusta, mutta se usein myös johtaisi teidät oikopoluille. Oli teidän päätöksenne kätkeä itseltänne oma menneisyytenne ja suurenmoisuutenne. Nyt kun alatte ilmestyä esiin uskomattomasta pimeysaallosta, tuotte valon mukananne. Olette kantaneet sitä ja ohjanneet sisään uutta valoaikaa.

Nämä ovat taianomaisia aikoja, rakkaat ystävät, ja te olette taikureita. Pitäkää upea työ liikkeessä. Sallikaa itsenne ymmärtää, että teidän on mahdollista luoda tietoisesti joka askeleella. Älkää pelätkö luoda itsellenne, koska se on itsenne asettamista ensimmäiseksi, mikä on yksi tärkeimmistä tekijöistä astumisessa omaan voimaanne tietoisena luojana.

Ne ajat ovat täällä. Tervetuloa Kotiin. Tervetuloa uudelle maaplaneetalle. Suuresti kunnioittaen pyydämme teitä kohtelemaan toisianne arvostaen. Tukekaa toisianne aina tilaisuuden tullen ja pelatkaa tätä uutta peliä hyvin yhteen.

Espavo,

Ryhmä

Sana "espavo" on varhaislemurialainen tervehdys: "Kiitos, että otat oman voimasi."

Ryhmää kanavoinut Steve Rother (www.lightworker.com)

Tammikuu 2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net