11.01.2019

Tiedostamattomat uskomukset

Toistamme tänään tiedostamattomia uskomuksia koskevan viestin. On asioita, jotka hyväksytte todeksi, vaikkette ole henkilökohtaisesti ajatelleet niitä yhtään. Jotkut ovat äärimmäisen tärkeitä ja rajoittavia.

Yhdessä viestissä käytimme sanoja "ansaita" ja "(jonkin) arvoinen". Käytimme sanaa "arvoton". Tämä liittyi esitykseen erillisyysharhasta. Haluaisimme tänään käsitellä laajemmin noita termejä.

Ymmärrämme ja olemme todenneet, että ihmiskunta on saattamassa erillisyysharhan loppuun. Teidän näkökulmastanne katsottuna on selvää, etteivät kaikki ole samassa kohdassa tätä prosessia. Ja ajatus arvottomuudesta ja ansaitsemattomuudesta on tiedostamaton ankkuri, joka pitää monia paikallaan siinä, missä he ovat. Kuten myös se ajatus, ettei ole mahdollista olla yhtä jumalan kanssa. On myös niitä – eikä vain harvoja – jotka pelkäisivät saavuttaa tuon ykseyden. Niinpä meillä on tässä muutama vakava puheenaihe.

Jos ette ajattele itsenne ansaitsevan jotain asiaa, ette koskaan voi saada sitä. Jos joku antaisi sen teille, keksisitte tavan menettää sen. Sama pätee arvottomuudentunteeseen. Ja melkein jokainen ihminen maailmassanne on ainakin aloittanut tuomitsemalla itsensä olemisesta tuossa tilassa, ellei suorastaan tarvitsevansa rangaistuksen. Tuollaisten asioiden opettaminen monia vuosisatoja on saanut teidät uskomaan ne.

Nyt on laajasti ymmärretty se ajatus, ettei jumala tuomitse. Mutta käsitteen ymmärtäminen ei takaa, että se on hyväksytty syvimmässä ytimessään. On hyvin mahdollista ajatella jotain ja uskoa täysin päinvastoin. Itse asiassa se on enemmän kuin mahdollista – se on tavallista.

Mitä tulee ykseyden saavuttamisen tai edistymisen pelkoon, niin sekin pidättelee monia. Ette tiedä, millaista elämää elätte, kun nuo asiat on voitettu. Ja on opetettu pelkäämään sitä, mitä ei tunne. Ja taas kerran, on mahdollista haluta jotain ja kuitenkin pelätä sen saamista.

Teillä on näinä päivinä monia menetelmiä, jotka auttavat teitä löytämään ja kitkemään nämä asiat. Ja niitä voidaan löytää ja työstää kaikenlaisissa rukouksissa ja meditaatioissa. Kaikki ei ole kuitenkaan menetetty, jos ette tee näitä asioita. Silloin voi kuitenkin olla paljon vaikeampaa nähdä ne itsessämme. Nimittäin se on jujuna. Teidän täytyy tietää, että niitä on. Kun olette löytäneet ne, pelkästään niiden tiedostaminen alkaa hävittää niitä.

Aikana jota elätte nyt, energiat joita maailmaanne tulvii, tuovat näitä asioita pintaan nähtäväksenne ja irtipäästettäväksenne. Ja niillä jotka ymmärtävät tämän, on paljon mukavampaa siinä, kuin niillä, jotka eivät vielä tiedä, mitä tapahtuu. Tietysti tästä syystä jatkamme tällaisten asioiden osoittamista teille.

Haluaisimme tehdä vielä yhden ehdotuksen, eikä tämä ole ensimmäinen kerta, kun me teemme sen, eikä tämä ole ensimmäinen kerta, kun te näette sen. Jos otatte päivittäiseksi tavaksi istua hiljaa hengittäen valkoista – tai kenties valkoista ja violettia – valoa päälakeenne, sydämeenne ja sitten kehonne läpi, voitte tehdä selvää jälkeä paljosta tästä. Ei ole tarpeellista viettää pitkää aikaa siinä. On hyvä, jos muistatte tehdä sen usein päivänne aikana.

Monet hyväksyvät sen, että siirrytte kohta täysin uuteen vaiheeseen tässä ylösnousemusprosessissa. Ja se on totta. Olisiko teille järkytys havaita, ettei itsensä oivaltamisprosessi lopu siihen?

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)

4.1.2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Heräämisen varjopuoli Viesti Matthewilta 23.4.17 »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net