06.11.2015

Tiedä milloin lakata kukoistamasta

Vuosi sitten kirjoitin artikkelin "Kukoista, ennen kuin lähdet", joka oli viesti minulle olla onnellinen siellä, missä olin nyt, jotta voisin saada asiat päätökseen täällä ja luoda ilon tilasta energiamallin uudelle sijaintipaikalleni.

Kukoistin parhaani mukaan ja nyt on aika siirtyä eteenpäin. Toiset paikat odottavat minua ja olen valmis lähtemään. Olen tehnyt kaiken kukoistamisen, mihin pystyin, kasvuaika on ohi ja nyt on aika lähteä. Joskus sitä on vaikea tehdä, koska haluamme varmistaa, että olemme toteuttaneet koko tarkoituksemme siellä, missä olemme, oppineet kaikki sen oppitunnit ja tehneet kaiken voitavamme. Kuitenkaan ennen kaikkea emme halua toistaa oppitunteja uudessa paikassamme – haluamme uuden alun.

Kurjenpolveni ovat täydessä kukassa nyt, vaikka talvi lähestyy ja ne kuolevat ensimmäiseen pakkaseen. Ne tietävät, että niiden kukoistuskausi on lähes ohi, mutta ne antavat minulle vielä viimeisen kauneusjakson ennen lähtemistään. Ne voisivat vain lakata kukkimasta, koska ne kuolevat joka tapauksessa – meillä on jo ollut muutama kylmä aamu ja ne tietävät talven olevan tulossa. Mutta ne kukoistavat loppuun saakka, lähtevät pois upealla finaalilla ja niin minäkin aion lähteä. Silloin kun tiedämme, että on aika lähteä, emme voi lakata kukkimasta, odottaa ja pidätellä iloamme, vaan on paljon hauskempaa jatkaa kukkimista lähtiessämme ulos ovesta.

Päätös siirtyä eteenpäin on usein vaikea riippuen siitä, miten näemme sen. Jos haluamme saada täydellisyyttä ja meillä on odotuksia siitä, miltä se näyttää, emme ehkä lähde koskaan, koska odotamme jotain, mitä ei koskaan tapahdu. Mutta jos keskitymme tarpeisiimme ja siihen, miltä meistä tuntuu ja minkä sydän kertoo olevan oikein meille, niin meillä on selkeä tieto siitä, milloin lakata kukoistamasta ja lähteä.

Tämä ei merkitse, että meidän on vedettävä kukkamme juuriltaan, ennen kuin on sen aika – voimme jatkaa kukoistamista, kun valmistaudumme seuraaviin askeliin. Itse asiassa on helpompaa suunnitella uutta alkua ilon tilassa kuin ollessamme kurja ja onneton. Emmekö siirtyisi mieluummin ilosta iloon kuin toivoen, että seuraava paikka on parempi kuin nykyinen? Olen juossut onnettomuutta karkuun liian monta kertaa, joten tiedän, että keskeneräiset asiat löytävät tiensä matkalaukkuuni ja seuraavat minua uuteen paikkaan, vaikka kuinka haluaisin niiden vain häviävän.

Tämä oivalluksen ajoitus on klassinen, kun vuosi sitten sain viestin "kukoista, ennen kuin lähdet, ja tein sen. Keskityin olemaan maadoittunut ja onnellinen juuri siinä, missä olen. Se ei ollut helppoa, koska halusin todella siirtyä eteenpäin, mutta tiesin myös, etten halunnut toistaa näitä oppitunteja uudessa paikassani". Nyt vuotta myöhemmin viesti on taas selvä: "Tiedä, milloin on aika lakata kukoistamasta", ja valmistaudun seuraaviin askeliin nauttiessani läsnä olevan hetken kauneudesta. Kaikki tapahtuu jumalaisella ajoituksella, missä ei ole kyse ajasta, vaan energiavirrasta. Ja jos irtoamme nykytilastamme täydessä kukassa, kuvittele, miten korkeat värähtelyt asetamme uuden tilamme energiamallia varten.

Kärsimättömyys ei saa tätä tapahtumaan nopeammin, koska emme voi kiirehtiä omaa tietämme uusiin alkuihin. Tai voimme, mutta jos ajattelemme, että meidän tarvitsee rynnätä niihin, niin juoksemme karkuun jotain, joka seuraa meitä. Päätökseen saamisen on oltava nyt selkeä kaikin puolin. Vastuun ottaminen omasta todellisuudestamme merkitsee kaiken omistamista, jotta tiedämme, mitä emme halua luoda seuraavaan tilaamme. Ja jos annamme uusien alkujen seurata sujuvasti kaunista kukoistamistamme, niin voimme jättää vanhan polkumme upean muiston kera kauneudesta, eikä turhautumisesta, onnettomuudesta ja vihasta. Jos olet "kukoistanut, ennen kuin lähdet", saattaa olla aika lakata kukkimasta ja kerätä siemenesi, jotta voit kylvää ne jonnekin muualle.

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)

26.10.2015

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Maa käy läpi siirtymää Ho ja palvelijatar »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net