28.12.2018

Teetkö myönnytyksiä iloosi?

Olette luultavasti huomanneet, että parhaista yrityksistänne huolimatta joulutoimet tuntuvat vähän rasittavan teitä. Näin on, koska ette ainoastaan täytä 3D-sitoumuksianne, vaan sallitte myös uusia taitoja ja suuntia sisällänne, jopa kannustatte niitä.

Sitä ette vielä tiedosta, että luultavasti tunnette myös odotettua enemmän iloa muutaman seuraavan päivän. Näin on, koska olette valloittaneet sen syyllisyys-, häpeä-, itserakkaudenpuute- ja pelkovuoren, joka oli 3D-olemistanne elämästä toiseen. Toivomisen ja haluamisen sijasta alatte tuntea tarvetta muuttua ja luoda kokemuksia, jotka tyydyttävät paremmin sisäiset tarpeenne.

Vaikka olette valmistautuneet kuukausia, vuosia, jopa vuosikymmeniä, vasta äskettäin olette sallineet sisäisen olemuksenne ohjata itseänne. Nimittäin elämä toisensa jälkeen olette uskoneet, että ohjeet riippuivat niistä, jotka olivat viisaampia tai varakkaampia kuin te.

Tämä ei tarkoita, että olette täysin vapaa 3D-käskyistä, mutta kyseenalaistatte paljon enemmän, kuin koskaan. Enää ette ole halukas rauhoittamaan jotakuta omalla kustannuksellanne – tunteellisesti tai fyysisesti. Olette valmis luomaan uutta elämäänne. Elämää joka ehkä sisältää ne, joita pidätte nyt rakkaina – tai sitten ei. Olette uusi olento uudessa fyysisessä kehossa.

Kenties tällainen julistus ei tunnu tärkeältä nyt. Mutta kun totutte uuteen "sinuun" uusien tarpeiden kera, ymmärrätte, mistä puhumme. Nimittäin tämä tarve luoda uutta elämää eroaa vain vähän siitä, kun ehdotimme teitä tutkimaan itserakkautta. Tuolla 3D-fraasilla oli vähän merkitystä teille, ennen kuin aloitte elää itserakkaudessa.

Tämä pätee luomustenne osalta. Ensimmäiset luomistoiveenne olivat kenties asioita, jotka sinkoaisivat teitä eteenpäin yhteiskunnallisesti – uusi auto, koti, suurempi televisio jne. Siis kunnes aloitte kyseenalaistaa toisten tarpeen sivuuttaa tai häpäistä teidät, vähätellä tai syyttää teitä. Sen sijaan, että hyväksyitte pelottelun osaksi odotettua elämäänne, tunsitte tarvetta sanoa takaisin, reagoida, kääntyä pois, olla piittaamatta tai lähteä.

Niin on nyt. Siirrytte kaikkien miellyttämisestä sen tietämiseen, että ennen kuin voitte oikeasti miellyttää ketään, teidän täytyy miellyttää itseänne. Nimittäin oma onnellisuutenne ja ilonne on teidän valonne. Näin on, koska useammat ja useammat maaolennot ovat kyllästyneet ailahtelevuuteen, vihaan, fyysiseen väkivaltaan, pettämiseen, ylimielisyyteen ja kaikkiin muihin asioihin, jotka kannustavat ihmisiä tuntemaan vähempiarvoisuutta.

Toiset alkavat kyseenalaistaa ilonne. Vaikkette olisikaan vielä määrittäneet, mistä ilonne on peräisin, teette sen pian. Nimittäin ilonne riippuu ajattelun ja toiminnan vapaudesta. Kun sallitte niiden virrata, ilonne laajenee kauttanne ja ympärillenne. "Olet oma gurusi" merkitsee, ettei kukaan, teitä lukuun ottamatta, voi tehdä teistä onnellista tai surullista.

Kun otatte itsellenne ne energiat, jotka takovat nyt Maata, päätätte, ettei suru ole enää ystävänne. Ja muiden pelko- ja vihapuheet on heidän valintansa, ei teidän.

Tähän saakka olette tunteneet tarvetta tuntea pelot ja viha ja sitten reagoida niihin, työntäen sivuun ilonne ja alistuen toisten huoliin. "Miten voin olla iloinen, jos ystäväni kärsii?" Sen sijaan, että hyväksyitte oman ilonne tärkeämmäksi parantamistyökaluksi, kuin huolien sympatisoiminen voi koskaan olla, teitte iloonne myönnytyksiä tyydyttääksenne toisten tarpeita.

Jos kaikki luovat oman elämänsä – ja he luovat – miksi teidän tarvitsee pelata heidän peliään omanne sijasta? Eikö ole hauskempaa leikkiä kuin itkeä? Lapsena paras ystävänne oli useimmiten joku, jonka kanssa oli hauskaa leikkiä ja jutella. Nyt on niin, vain päinvastaisessa järjestyksessä, sillä olette uudessa roolissa uudessa ajassa.

Kenties ne ystävät ja perheenjäsenet jotka jatkavat pelko- ja tuskatarvetta, haluavat olla kanssanne – tai sitten eivät. Se ei ole teidän päätöksenne – se on heidän. Aivan kuten te julistatte nyt vapautenne pelosta.

Monet teistä miettivät, mitä teidän pitäisi tehdä tai sanoa niille, joilla on fyysisiä vaivoja tai tunnestressiä. Mitä haluatte sanoa? Haluatteko lohduttaa heitä? Lähteä tuosta suhteesta tai auttaa heitä tunne- tai fyysisen puolen korjaamisessa? Ainoa vaihtoehto jota teillä ei enää ole, on yrittää tehdä heistä ehjä omalla kustannuksellanne.

Nimittäin ette enää halua tyynnyttää, hemmotella tai huolehtia heistä, jos he eivät ole valmiita huolehtimaan itsestään. Se on teidän määräävä tekijänne. Jos he haluavat teidän kieltävän oman totuutenne huolehtiaksenne heistä, koska he ovat liian peloissaan, liian laiskoja tai liian juuttuneita pelkoon tehdäkseen sen itse, ette ole kiinnostuneet edistämään tuota suhdetta.

Jotkut teistä ovat huolissaan, että tuollainen toteamus merkitsee, että uusi "sinä" on itsekäs ja epäsosiaalinen. Täysin vastakkainen on totta, sillä vaaditte itsenne uudessa iloympäristössä. Jotain mitä olette suunnitelleet ja mihin olette omistautuneet aioneita. Te olette vapaa, ja niin ovat kaikki muutkin.

Miten usein odotatte toisten huolehtivan teistä? Luultavimmin teidät on vahvuuksienne vuoksi valittu huolehtimaan monista niistä, joita pidätte sydämessänne. Mutta tämä ei eroa mitenkään siitä, kun vanhempi suojelee lastaan kaikelta tuskalta ja sitten yhtäkkiä sysää hänet maailmaan odottaen hänen toimivan maailmassa, joka on täynnä pelkoa ja epäonnistumista.

Te edelläkävijät olette niiden iloisia oppaita, jotka haluavat seurata. Osallistuminen heidän tuskaansa ja siitä huolehtiminen ei auta teitä – ja varmasti aiheuttaa pelkoa heissä, kun he oivaltavat, etteivät he voi olla kuin te. Nimittäin he jatkavat 3D-pelkojen ylläpitämistä ilman tietoa, miten saatetaan loppuun oma puhdistumisprosessinsa, kuten teidän täytyi tehdä, ennen kuin löysitte itserakkauden.

Ette ole itsekäs tai pelokas. Olette esimerkki ilosta, joka vain vahvistuu, kun julistatte oman vapautenne olla ja sallitte saman kaikille. Niin olkoon. Aamen.

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

23.12.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Korkeimman aikajanan ankkuroiminen Kirjeitä ajan läpi »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net