18.09.2015

Taivaasi aloittaminen maanpäällä

Tähän saakka olette kiireisenä selvittäneet, puhdistaneet ja uneksineet. Vähän kuin Tuhkimo, joka toivoi voivansa osallistua prinssin tanssiaisiin siivotessaan tuhkia.

Vaikka jotkut teistä loivatkin osia 3D-unelmamaailmastaan, olette kehittyneet sen yli.

Mihin olette kehittyneet?

Jatkatte 3D-perhe-, työ- ja yhteisöelämäänne muutamin muutoksin siellä täällä – kuitenkin saatte vilauksia uudesta olemuksestanne ja elämästänne. Tämä ei merkitse, että teidät vedetään välittömästi tuohon elämään, vaan sopeudutte ajatukseen tuosta uudesta elämästä.

Jotkut teistä murehtivat, etteivät maaunelmanne koskaan kanna hedelmää. Että vaikka kiidätte universumien halki, teidän täytyy edelleen murehtia taloudesta ja elämästä kotona, joka ei tunnu kodilta. Tämä ei ole totta. Uusi "sinä", uusi elämä josta saatte vilauksia siellä täällä, sisältää maaolemuksenne.

Olette maapalloa. Vaikka siirryttekin moniulotteiseksi olennoksi, olette maapalloa, kunnes päätätte siirtyä Maan ulkopuoliseen elämään.

Jotkut teistä kyseenalaistavat, onko teillä energiaa tai halua jatkaa moniulotteisen olennon toivomista. Olette nyt niin uupunut maaenergioista, että te ette pysty kuvittelemaan ulottuvuus/taajuusmatkailua tai ole kiinnostunut siitä.

Energioiden jotka hallitsevat maan päällä muutaman seuraavan viikon, on tarkoitus antaa teille sisäistä vahvuutta ja energiaa taivaan luomiseen maan päälle itsellenne sekä moniulotteiseen/taajuusmatkailuun.

Jotkut teistä kieltävät maaolemuksensa universaalin ulottuvuus/taajuusmatkailun hyväksi. Tällainen on mahdollista useimmissa ympäristöissä – muissa kuin Maa. Teidän roolinne – niin vaikealta kuin se näyttääkin – on luoda taivas maan päälle ja samaan aikaan matkustaa ulottuvuuksissa ja luoda uusia taajuuksia. Roolinne on luoda uuttaa – erityisesti Maassa – sillä tähän siirtymään saakka ulottuvuuksien sisäiset ja väliset matkat, aika- ja taajuusluomukset ovat olleet rajoitettuja muutamiin maaolentoihin kautta aikain.

Tehtävänne jonka niin kernaasti hyväksyitte ennen tulemistanne maapallolle tässä elämässä, on auttaa Maata, kun siitä tulee universumien täysjäsen. Niin autatte. Mutta monet teistä yrittävät tehdä sen ilman maaliekaa. Tunnette, että maarajoitukset rajoittavat teitä. Että olette valmis lentämään, mutta sellaiset maatarpeet kuin taloudellinen turvallisuus, katto pään päällä, suhteet ja ruoka rajoittavat liikkeitänne ja tavoitteitanne.

Olette unohtaneet tehtävänne, sillä se mitä toivotte saavuttavanne ulottuvuuksissa ja taajuuksissa tässä elämässä, on niin helppoa muissa paikoissa, ettei sitä huomaa. Maa on aina rajoittanut hetkiänne noissa suunnissa. Voitte kanavoida, käydä toisissa paikoissa mielessänne tai monia muita aktiviteetteja, kuten parantaminen. Mutta usein teette sen kieltämällä Maan aiemmat rajoitukset – sen sijaan että yhdistytte uuteen Maahan, mikä oli aikomuksenne ennen tulemista maapallolle tässä elämässä.

Maa on nyt kotiplaneettanne. Vaikka olette ehkä olleet eri planeetoilla tai paikoissa, se on menneisyyttänne, mikä ei eroa juuri siitä, että kerrotte toisille yhteisöstä, jossa elitte nuorukaisena. Mielenkiintoisia tarinoita ja toimia, mutta ette ole tuosta paikasta. Luotte uutta elämää sinne, missä elätte nyt.

Niin se on, että historiallisella menneisyydellänne – missä tahansa paikassa – on vähän tekemistä nykyhetkenne kanssa, paitsi että se auttaa teitä pääsemään helpommin käsiksi joihinkin taitoihin. Se eroaa vähän siitä, että muistatte kunnostautuneenne naruhyppelyssä peruskoulussa ja tuo silmien ja kehon koordinaatio auttaa teitä nykyisellä voimistelutunnillanne, mutta ette puhu siitä tuntitolkulla tai yritä toistaa sitä.

Teidän on aika muistaa, että olette maapallolta. Näin ollen on tarve luoda taivaanne maan päälle. Ei pitkittää maapalkkioitanne, kuten uskonnot ovat opettaneet teille kautta aikain, vaan luoda taivaanne maan päälle nyt.

Monet teistä yhdistyvät entisiin elämiin tai kokemuksiin siriuslaisina tai plejadilaisina ja/tai muissa paikoissa – toivoen, että nuo energiat tai olennot luovat taivaan teille. Vaikka nuo olennot liittyvät teihin monin tavoin, ne eivät ole "sinä" kokonaisuudessaan.

Teillä on ruskeat hiukset kuten miljoonilla maa-olennoilla, mutta ette ole kenkään muun ruskeahiuksisen ihmisen kaltainen, vaikka joillakin heistä on luultavasti yhteys teihin syntymän kautta tai he elävät lähellänne. Niin se on, että hyväksytte ideoita ja havaintotapoja toisten olentojen kautta – ovat he sitten maapallolta tai eivät. Se on ok ja hyvä asia, mutta noiden ideoiden ja havaintotapojen soveltaminen on olla osa maapalloa.

Merkitseekö tämä, että te ette aikamatkusta, luo uusia taajuuksia tai ulottuvuushyppele? Ei – pelkästään, että nuo taidot sopeutetaan maapallolla ja maapalloa varten. Te jotka olette nyt maapalloa, luotte uusia käyttötapoja noille taidoille.

Vaikka tämä siirtymä on monikerroksinen, perusta on ja on aina ollut maapallo. Olisi vähän hyötyä luoda ulottuvuushyppelyä planeetalla, joka on jo rento tuon käsityksen osalta. Maa on uusi areena teille luoda ja harjoitella. Ja kaukaisessa tulevaisuudessa te ja perillisenne autatte toisia planeettoja tekemään saman.

Mutta ellette ole tuota planeettaa, pystytte vain kannustamaan ja houkuttelemaan, kuten tapahtuu jatkuvassa siirtymäinformaatiossanne meiltä ja monilta muilta. Me jotka emme ole maapalloa, emme voi tehdä tätä puolestanne, sillä olette niitä, jotka aloittivat tien raivaamisen Maan 3D-tiheyden saven ja juoksuhiekan läpi.

Nyt kun te ja Maa olette siivonneet ja puhdistaneet paljon tuosta rojusta, teidän on aika lentää uusiin taitoihinne, missä tärkeintä on luoda taivaanne maan päälle – mitä tahansa se merkitseekin teille tänä päivänä. Tietäen, että se voi helposti muuttua huomenna, mutta sillä ei ole merkitystä, sillä olette maapalloa tänään.

Jos tuo taivas merkitsee uutta paikkaa, suhdetta, tavaraa tai kävelyä puistossa, se teidän täytyy tehdä, sillä tehdessänne sen luotte tosiaankin taivastanne maan päälle.

Jos huomaatte, niin siirtymäviestit ovat aina koskeneet ilonne löytämistä tai paluuta iloonne – mutta määrittelemättä tuota iloa – sillä olette ainutkertaisia olentoja, joilla on ainutlaatuiset tarpeet ja kiinnostukset syystä. Ainoastaan ainutlaatuisen ilonne täyden sateenkaaren myötä, uusi "sinä" voi täysin kokea ja auttaa luomaan uutta Maata. Ja niin se on. Aamen.

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

7.9.2015

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net