06.09.2016

Syyskuun 2016 valmistelevia energiatyöntöjä

Vuoden 2016 Leijonaporttirynnistyksen jälkeen olen kokenut tuon harvinaisen, mutta voi niin autuaan tunteen, että on vähän huumattu (ei huumeita, ihmiset, vain energeettinen sivuvaikutus), ja ehdotonta tarvetta nukahtaa ja päästä pois kehosta mahdollisimman pitkäksi aikaa päivän aikana. Tätä on tapahtunut pari viikkoa ja se on upea vaihe, jossa integroimme, toivumme, mukaudumme ja sopeudumme viimeisimpiin sisäisiin evoluutiomuutoksiin.

Tämä ei ole tavallinen "väsynyt ja levoton" –ylösnousemusoire, jossa on käsittämättömän uupunut, mutta korkeammat energiat ovat saaneet virkeäksi sisältä ulospäin ja mieli ravaa lakkaamatta. Ei, tämä on erilaista, ja se tuntuu lämpimältä ja "pörröiseltä" ja mieli hiljenee, se on itse asiassa tajuton, ja on erittäin miellyttävä tunne levätä ja olla hoivattavana korkeimmilla tavoilla, mielen mennessä siunatusti untenmaille. Ehdottomasti upea ylösnousemuksen sivuvaikutus … ja sitten seuraava korkeampi kierros saapuu – kuten aina tapahtuu – ja olet taas takaisin siinä. Lepo- ja rentoutumisaika on ohi, takaisin kehittymään!

Samalla kun olen tässä viimeisimmässä integrointi- ja toipumisvaiheessa ennen syyskuun 2016 kuurojen saapumista (ne tuntuvat jo), halusin saada jotain kirjoitettua siltä varalta, etten pysty istumaan ja sitomaan sanoja yhtään järkevästi yhteen. Voi, sitä on tapahtunut monta kertaa näiden ylösnousemusvuosien aikana – jaksoja jolloin olen hyvin kiitollinen ei-vääristyneille ylösnousemusopettajille siitä, että he ovat ottaneet löysät pois ja kirjoittaneet kovasti kaivattuja artikkeleita ekstravaikeina hetkinä, kun itse olen ollut selälläni ja liian tuskissani tehdäkseni mitään muuta, kuin selviytyä viimeisimmästä porrasaskelmasta tai aallosta. Olemme olleet toistemme tuuraajia näiden ylösnousemusvuosikymmenten aikana – olleet poissa silloin, kun meidän ehdottomasti täytyi, ja toiset tulivat ruotuun jatkamaan, antaen meille aikaa kokea sen itse, ja kuitenkin ylösnousemusinformaation tuotanto ja jakelu jatkui tarvitseville.

Kosmiset tuurausporukat

Viime aikoina on tullut erinomaista informaatiota joiltain tuurausporukan jäseniltä. Yksi niistä oli Sandra Walterin viimeisin "Nopeutuminen ja auringonpimennys – valinnan tekeminen" 29.8.16. Kiitos siitä, Sandra. Se oli mahtava, koska hän listasi selvästi ja rehellisesti eri kerrokset – eri porrasaskelmat, kuten minä niitä kutsun – näissä energioissa tai aalloissa ja myös ihmisissä. Kaikki eivät koskaan seiso tai ole seisseet samalla energeettisellä evoluutioporrasaskelmalla, vaan vähän eri askelmilla. Toisaalta suurin osa ihmismassasta ei ole vielä ollut edes koko portailla ennen tätä vuotta! Kuitenkin tästä eteenpäin jokainen maan päällä elävä ihminen seisoo nyt jollain ylösnousemuksen porrasaskelmalla tai muuten hän kuolee ja poistuu ja liittyy prosessiin siellä ja silloin, kun se on tarkoituksenmukaista hänelle yksilönä.

"Korkeammalla värähtelevä kollektiivi (ne joilla on 5D-12D-koodit ja taajuudet kentässään) luo kvanttidynamiikan, joka nostaa muun kollektiivin (heräämättömät, salaliittoon heränneet, kaikki jotka eivät osallistu ylösnousemukseen sydäntasolla – ei tuomitsemista, he loivat tasapainon ja tarvitsivat haasteita joksikin aikaa tässä prosessissa) kvanttifysiikan ja jumalaisen rakkauden (taajuus jolle tämä universumi on rakennettu) lakien mukaan."

Näetkö eri ihmisryhmät, jotka hän mainitsi? Näetkö ylösnousemusprosessin eri energia- ja tietoisuusporrasaskelmat, joilla he seisovat, eli joita he elävät, jotka he tiedostavat, joihin he reagoivat, keskittyvät ja uskovat tällä hetkellä? Jokainen ylösnousemusprosessin porrasaskelma ja vaihe on tärkeä kaikille, mutta lopulta jokainen on astunut ylösnousemusprosessiin, eli edelläkävijöiden täytyy olla kärsivällisiä uudella tavalla (mikä on myös helpompaa) toisten kanssa, jotka ovat vasta aloittaneet ja seisovat paljon alemmilla porrasaskelmilla. Mutta hurraa, lapset, ainakin kaikki ovat lopultakin portailla!

"Riippumatta kollektiivisista aikomuksistamme ennen tämän aallon saapumista syyskuussa, tapahtuu nopeutuminen. Tuo polku oli jo ennalta määrätty, jos toteuttaisimme ylösnousemusaikajanan ennen vuotta 2012. Ja me teimme sen …"

Edelläkävijän perspektiivistä tänä päivänä, tämä koko ylösnousemusprosessin lähestyvä nopeutuminen on ollut aina odotettavissa. Kun tietyt ihmiset alkoivat mainita "nopeutumisen" noin viime kuussa, olin hämmentynyt, koska olin aina tiennyt, että kun pääsisimme suuren erääntymispäivän ohi – 21.12.2012 – kaikki nopeutuisi. Ja siitä lähtien meidän täytyi jatkaa siirtymistä porrasaskelmia ylöspäin pysyäksemme ylösnousemuksen evoluutioprosessin kyydissä edelläkävijöinä, polun viitoittajina ja tiennäyttäjinä. Mitä nopeammin pystyt poistamaan vanhat vaatteet ja heittämään ne pois (eli vanha alempi tietoisuus, uskomukset, tavat, odotukset energiat jne.), sitä nopeammin ja helpommin siirryt ylösnousemuksen porrasaskelmia ylöspäin ja käyt läpi toistuvaa sopeutumista, kun olet päästänyt lisää irti alemmista jutuista ja samanaikaisesti ruumiillistanut enemmän ja enemmän uusia korkeampi juttuja – valokoodit, jatkuva evoluutio, erilaiset DNA-päivitykset, laajentuva tietoisuus, korkeammat kyvyt, kehittyvät chakrat jne. Tämä pyhä polku vain kapenee ja nopeutuu, mitä pidemmälle sitä kulkee tai nousee. Pidä tämä korkeassa sydänmielessä.

"Kun ihmiskollektiivin värähtelytaso ja valo-osuus nousee eksponentiaalisesti, tulee tilaisuuksia nopeutuneisiin aikajanoihin. Tätä on tapahtunut koko Siirtymän ajan. Tyypillisesti valotyöntekijät, portinvartijat ja verkkotyöntekijät tekevät yhteistyötä korkeampien maailmojen kanssa, näiden korkeimpien mahdollisten kokemusten toivottamiseksi tervetulleeksi ihmiskunnalle, Gaialle, luonnon valtakunnille ja elementaaleille. Tuleva fotonivalo on kuitenkin ottanut uuden tason, voimakkaammin tulosorientoituneen piirteen, kun lähestymme kriittistä käännekohtaa ensi vuonna."

Kaikki lainaukset ovat Sandra Walterin viimeisimmästä artikkelista.

Tulosorientoitunutta tosiaan ja juuri ajoissa, koska minä, me, Gaia ja kaikki eivät voi kärsiä enää pidempään typeryksistä tai tästä nopeasti lisääntyvästä järjettömyydestä. Se on liikaa, energiakuilu on liian suuri, kun enemmän ja enemmän ylösnousseita mestareita elää maan päällä niiden vieressä, jotka ovat tässä kohtaa hädin tuskin samaa lajia. Täytyy olla ja on valtavaa nopeutumista ylösnousemusprosessissa tässä galaktisen asetelman loppuunsaattamispisteessä, jossa kaikkien jotka päättävät jäädä fyysiseen kehoonsa, täytyy päästä evoluutio-ohjelmaan nopeasti tai poistua fyysisestä kehosta ja jatkaa muualla, missä on värähtelyltään paremmin yhteensopivaa. Tämä valtava nopeutuminen on vain uusi "kokopäiväisyys" uudessa evoluutiosyklissä. Piste. Nyt on valmistumisaika ja monet valmistuvat ja monet eivät, jotkut tarvitsevat lisää työtä ja valmistelua jne., mutta tiedä, että tämä odottaa meitä kaikkia tammikuun alussa 2017 – uusi, uusin tavoin, uudella korkeammalla tasolla ja uusissa korkeammassa ulottuvuudessa kokopäiväisesti.

Toisaalta ymmärrä, että on enemmän kuin vain yksi tai kaksi ylösnousemusaikajanaa. On monia, mutta en ole kamalan kiinnostunut useimmista niistä, koska ne eivät tarvitse henkilökohtaista huomiotani. Olen keskittynyt siihen, mitä olen ilmoittautunut vapaaehtoisesti työstämään, ja se on tämä ensisijainen ylösnousemusaikajana, jolla minä olen ja myös valtaosa teistä, jotka lukevat tätä nyt. On toinenkin, johon olen kuitenkin myös aina keskittynyt ja joka sisältää jotkut perheenjäseneni ja vanhat ystäväni, vaan ei kaikkia. Sinun tai minun ei tarvitse hikoilla tai huolehtia näistä yksityiskohdista. Sinun ja minun täytyy jatkaa kehittymistä niin nopeasti ja helposti, kuin mitenkään pystymme hetkestä toiseen, tunnista toiseen ja viikosta toiseen, ja syyskuu 2016 varmistaa, että teemme juuri sen!

Käytä noita energioita, noita kipuja ja särkyjä, noita epäilyjä ja tilapäistä itsesi epäilemistä, hämmennystä jne. sinkoamaan sinut henkilökohtaisesti monta evoluutioporrasaskelmaa ylöspäin. Miksi? Koska tammikuu 2017 on vain muutaman hetken päässä ja se tulee energioiden kera, jotka ovat sata kertaa korkeampaa taajuutta kuin se, joka potkii persuuksiin ylösnousemustamme tänään! Haluan lentää, en paistua, tulevissa vuoden 2017 uusissa energioissa, mikä merkitsee, että minun täytyy saada nyt niin paljon kohotusta kuin voin, ja niin sinunkin pitäisi ja näistä samoista syistä. Jumalalähde turvaa selustamme tässä, joten käytä hyödyksi nämä harvinaiset energiat kehittyä nopeammin ja pidemmälle, mitä on normaalisti käytettävissä.

Mitä sitten, jos se sattuu vähän tässä kohtaa. Mitä sitten, jos asiat tuntuvat ylivoimaisilta toisinaan tässä kohtaa. Mitä sitten, jos sinä/minä/me sähläämme toisinaan pallon kanssa ja nolostumme sen vuoksi. Luuletko, että millään tästä on merkitystä korkeammalle itsellesi tai että se edes näkee sen sellaisena? Luuletko, että millään tästä on merkitystä Jumalalle? Lähteelle? Jumalaiselle isälle/äidille? Ei vähääkään, on vain käsittämätöntä rakkautta, kunnioitusta, ihailua ja valtavaa kiitollisuutta. Vähennä vähän kaasua ja kellu tämän syyskuuvaiheen läpi. Lakkaa ajattelemasta, ja tunne ja ole sen sijaan.

Okei, minulla on torkkujen aika. Kiitos, että luet ja tunnet tätä, ja malja poikkeukselliselle ja ylevälle syyskuulle 2016 meille kaikille henkilökohtaisesti ja koko ihmiskollektiiville ja kaikille kaikkialla.

Denise

Kirjoittanut Denise Le Fay (highheartlife.wordpress.com)

30.8.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

 

27.8.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Erillisyysharha Tämä ajankohtainen energia »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net