24.03.2016

Syklin loppumisia ja alkamisia

Etsimme usein jokaisen matkan loppua, erityisesti jos se on ollut haastava, kuten suuri osa tästä matkasta on ollut. Mutta ajattelemme myös, että lopussa tulee loppu taistelulle ja kaaokselle ja voi tullakin, jos vain muutamme syklin lopun uudeksi energiaksi ja nostamme sitä energiaa, jota käytämme todellisuutemme luomiseen.

Se on vähän kuin yhden kisan lopettamista toisen aloittamiseksi, mutta joka kisassa saamme uuden kulkupelin. Jos siis ensin kilpailemme jalkaisin, toisessa saamme polkupyörän, kolmannessa mopon jne. Lopulta pääsemme superviritettyyn urheiluautoon, joten pystymme kiertämään radan paljon nopeammin, mutta edelleen kierrämme loppumisten ja alkamisten, oppituntien ja oppimisen rataa, kun siirrymme parantumisesta eheyteen ja sitten yhdenmukaisuuteen.

Jos katsomme elämäämme kaikkien elämiemme kirjona, näemme koko etenemisen henkisellä matkallamme. Silloin kaikki parantuminen mitä olemme saavuttaneet, on selvää ja matkassamme on tolkkua, sillä on tarkoitus ja tajuamme sen merkityksen. Mutta jos katsomme pelkästään tätä elämää, näemme vain kamppailua ja luulemme konttaavamme sen läpi, kun itse asiassa kierrämme rataa paljon nopeammin. Tunnemme tällä tavalla, koska luulemme, että matkan lopussa saamme pysähtyä, ja olemme hyvin turhautunut ja pettynyt, kun oivallamme, ettei ole mitään loppua. Tai on, mutta se on erilainen, kuin ajattelemme.

Jokainen parantumismatka päättyy yhteen valaisevaan tapahtumaan – jolloin oivallamme oppitunnin ja valitsemme eri polun. Se lopettaa yhden syklin ja vie seuraavaan sykliin, jossa valmistumme polkupyörätasollemme, jotta voimme kiertää taas radan. Tai saamme mopon tai jopa auton, mutta meidän täytyy edelleen kiertää evoluutiospiraalia tuon oppitunnin kera. Ja voimme kiertää eri rataa, nauttia maisemasta ja löytää uusia siunauksia matkan varrella – se kaikki on osa eri syklejämme. Matkasta nauttimiseksi meillä täytyy olla tämä tietoisuus, ettei kyse ole saapumisesta määränpäähän nopeasti tai yhtenä kappaleena, vaan se on tärkeää, mitä teemme matkalla, ja se määrää parantumis- ja lopulta loppuunsaattamistasomme tuossa syklissä.

Kuten sanonta kuuluu: "Kaikki tiet vievät Roomaan", ja kaikki matkat johtavat ensin parantumiseen, sitten eheyteen ja sitten yhdenmukaisuuteen, mutta viimeistelemme edelleen loppuja ja alkuja, koska se on matkamme tarkoitus tässä. Ja voimme kulkea nopeasti tai hitaasti ja valita vaikean ja kivikkoisen polun tai kauniin maisemareitin.

Sitten kun ymmärrämme, että elämä on matka ja lakkaamme yrittämästä löytää sen loppua, voimme löytää kauneutta matkan joka osasta ja alkaa nauttia menosta (mikä on matkan pointti). Sitten näemme, että kaikkien sykliemme loput ja alut ovat pelkästään valmistumiskohta, kun siirrymme parantumisesta eheyteen ja sitten yhdenmukaisuuteen ja alamme laittaa siunauspysähdyksiä matkan varrelle, jotta voimme todella rentoutua, nauttia matkasta ja lakata miettimästä, milloin pääsemme perille. Valitse kivoin reitti, jotta voit nauttia matkastasi, ja huomaat, että odotat innolla uusia alkuja, koska tiedät, että olet saavuttanut yhden syklin lopun, voit arvostaa sen oppeja ja olet valmis nauttimaan elämänpolkusi uudesta vaiheesta.

Liity seuraani Uuden maan maaliskuun päiväntasauspuheluun 20.3.2016. Klikkaa tästä lisätietoja ja saa pääsyn viiteen ilmaiseen rakkauslait-teleseminaariin.

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)

Maaliskuu 2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Ylösnousemusenergiat voimistuvat Horjuttaminen »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net