22.06.2015

Suuri yhdentyminen

Toukokuussa koimme paljon perustojen muuttumista. Tämä on aiheuttanut uusia halkeamia siihen, miten asiat olivat ennen.

Nämä uudet aukot mahdollistavat odottamattomat tapahtumat ja kvanttiläpimurrot. Tämä alkaa heti kuun alussa. Laajan perspektiivimuutoksemme myötä pystymme näkemään enemmän uudesta maisemasta, mitä koskaan uneksimme olevan siellä. Tämä mahdollistaa meille siirtymisen eteenpäin luottavaisena kesäkuun toisella puoliskolla, kun lähestymme Suurta yhdentymistä.

Sydäntietomme seuraaminen vie meidät aina odottamattomiin suuntiin. Se vie meidät vanhan mukavuusalueemme ulkopuolelle. Se venyttää aiempia rajojamme, kunnes ne lopulta napsahtavat poikki. Se laajentaa eksponentiaalisesti luontaisia kykyjämme ja luovuuttamme. Se vaatii meitä tekemään asioita, joita emme normaalisti tee. Ja se tekee meistä aidomman ja todellisemman, kuin voimme tällä hetkellä kuvitella.

Uudella tiellä eläminen vaatii ottamaan riskejä tietämättä, saammeko teoistamme halutun lopputuloksen. Se vaatii, että tietämättömyys on ok. Se vaatii myös, että ryhdymme päättäväiseen toimeen päästäksemme sinne, laittaen koko olemuksemme ja massiiviset ponnistelumme tämän saavuttamiseen. Näin menemme aitoon suuntaamme ja löydämme aidon kotimme ja aidot ihmisemme.

Tämä kuukausi tuntuu todella raikkaalta ja puhtaalta – kuin olisimme juuri olleet autopesussa ja meidät olisi läpikotaisesti kuurattu ja kiillotettu upeaksi sisältä ja ulkoa. On voimakas puhtaan ja uuden energian tulva ja nousevaa innostuksen tunnetta asioista, joita emme voi vielä nähdä. On syvä sisäinen hiljaisuus, mihin punoutuu paljon toimintaa. Tunnemme olevamme integroidumpi ja tasapainossa. Uusia, aidompia osia olemuksestamme tulee esiin ja ne tuntuvat luonnollisilta ja hyviltä.

Kesäkuussa näemme paljon selkeämmän kuvan kirkastetusta uudesta maisemastamme. Ja alamme tehdä suunnitelmia muuttaaksemme tähän uuteen maisemaan, pelkän siellä käymisen sijasta. Kesäkuu antaa meille selkeän yleiskuvan useista tulevista kuukausista. Tämä kuukausi on loppukilometriemme viimeisen kilometrin loppuunsaattamista.

Kesäkuu muuttaa elämänpeliä, mitä olemme pelanneet. Se lisää uusia tekijöitä peliin, muuttaa pelin sääntöjä ja lähestymistapaamme siihen sekä pelitapaamme. Kaikesta tulee äärettömästi vakavampaa ja todellisempaa, mutta se tuntuu aina vain luonnollisemmalta ja myös hyvin tyydyttävältä.

Ero lisääntyy median generoiman "todellisuuden" ja sen välillä, mitä maailmassa oikeasti tapahtuu. Lisääntyvä määrä ei enää usko tähän keksittyyn kuvaan todellisuudesta ja pystyy lukemaan rivien välistä ja näkemään todellisen kuvan siitä, mikä on aito todellisuus. Tämä on tärkeä ja välttämätön askel päästäksemme täysin vapaaksi kaksinaisuudesta.

Energiat ovat rakentuneet useita kuukausia kesäkuun Suuta yhdentymistä varten. Kesäkuu työntää meitä sitä kohti lisääntyneellä vauhdilla, mikä auttaa meitä saattamaan loppuun monet pitkäaikaiset projektit ja vapauttaa meidät asumaan ennenkuulumattomasti ja täysin uudessa maisemassa.

Monet meistä tuntevat voimakasta pakkoa osallistua tähän Yhdentymiseen, vaikkemme vielä tiedä, miksi tai miten teemme sen. Voimme tuntea työntövoiman, mikä kantaa meitä eteenpäin valtavan innostuksen kera. Kuitenkaan emme kykene kuvaamaan, mitä tapahtuu, sitten kun tapahtuu. Suuressa yhdentymisessä on jotain eeppistä ja monumentaalista!

Tämä yhdentyminen tuo meille voimallisen kollektiivimuutoksen, mikä voi joillakin muuttaa täysin elämän. Monet tekijät elämässämme loksahtavat paikoilleen valtavan oikeudentunteen kera. Se yhdistää meidät taas aitoihin koordinaatteihimme. Se yhdistää meidät aitoihin ihmisiimme ja aitoihin paikkoihimme. Se upottaa meidät uuden todellisuuden ihastuttaviin energioihin ja paljastaa uusia aspekteja itsestämme.

Suuri yhdentyminen huipentuu 30.6. AN:n sydämen aktivoinnin aikana Perussa. (Sattumoisin tämä on myös erittäin harvinaisen Jupiterin ja Venuksen konjunktion päivämäärä.) Mutta meidän ei tarvitse olla Perussa kokeaksemme sen. Sen tuntevat ympäri maailmaa ne, jotka ovat virittyneet sydäntietämykseensä. Tämä Suuri yhdentyminen on osa kahden kuukauden prosessia kesä- ja heinäkuussa, jolloin keräännymme yhteen oikeiden ihmistemme ja oikeiden paikkojemme kanssa. Sen jälkeen siirtyminen oikeisiin asemiimme alkaa toisissaan.

Yhdentymisenergiat ovat täysivaikutteisia heinäkuun puoliväliin saakka, jolloin ilmestymisemme esiin Yhdentymisestä alkaa. Elokuussa viimeistelemme asioita ja yhdistämme olemuksemme erillisiä osia. Syyskuussa astumme tuntemattomalle alueelle, kun tämä kuukausi esittelee meille säteilevän uuden maiseman, johon voimme nyt alkaa kylvää aidon elämämme siemeniä, ja voimme alkaa asua uudessa maailmassa.

Kirjoittanut Solara (www.nvisible.com)

Ote kesäkuun 2015 tyrskyraportista

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Kaikki universaalista värähtelylaista Syyskuun energioita »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net