04.11.2018

Suuri valotulva järjestelmäänne

Olemme kertoneet teille monien viestintuojiemme kautta, että järjestelmäänne tulisi – ja nyt tulee – suuri valotulva. Olemme kertoneet teille, ettei olisi ketään ja mitään, mihin tämä valoaalto ei vaikuttaisi. Olemme myös kertoneet teille, että olette pitkälle tässä prosessissa tällä hetkellä. Ja haluamme kertoa teille nyt, että samaan aikaan kun tilanne on tosiaankin tämä, intensiivisyys lisääntyy jatkuvasti.

Puhumme tästä tänään, koska se aiheuttaa niin suurta muutosta jokaisessa teissä, että myös jotkut niistä jotka ovat hyvin tietoisia siitä, mitä olemme kertoneet teille, ovat eksyksissä, hämmentyneitä ja toisinaan jopa lannistuvat. On täysin eri asia ymmärtää varoitukset uhkaavasta kaaoksesta ja hämmennyksestä, kuin todella elää tuollaisessa energiassa.

Tänään haluaisimme antaa teille toisen tavan nähdä, mitä kaikkialla ympärillänne on nyt, jotta voitte jatkaa suurenmoisina majakkoina olemista.

Kuvitelkaa, että maailma jossa elätte, on maalipurkki. Katsotte purkkiin. Sekoittakaa sitä nyt. Sekoittakaa kaikki erilaiset valomäärät hyvin yhteen. On paljon rakkautta, huomattava määrä myötätuntoa, hieman mielenrauhaa ja myös monia muita värejä. Tiedämme, että on myös jonkin verran punaista vihaa ja kiukkua. On myös mustaa. Mutta kun purkkia sekoitetaan hyvin, kerromme teille, ettei musta ole lopputulos. Se ei ole edes tummanharmaa. Mutta mustat, harmaat ja punaiset kiekurat pitävät parhaansa mukaan kiinni voimakkuudestaan, jotta ne erottuvat hyvin vallitsevampien pastellivärien – rakkaus, myötätunto ja ystävällisyys – taustaa vasten.

Kuvitelkaa nyt, että valtava tynnyrillinen täysin valkoista maalia kaadetaan tuohon purkkiin, kun sitä sekoitetaan. Kuvitelkaa maalivärin purkissa tulevan vaaleammaksi ja vaaleammaksi. Kuvitelkaa myös, että purkkiin on laitettu miljoonia pikkuruisia valkoisia hanoja, jotka alkavat nyt päästää ulos valkoisuuttaan. Eikä maalilla purkissa ole muuta vaihtoehtoa kuin tulla vaaleammaksi ja vaaleammaksi, kunnes se on lopulta kerman- ja munankuorenväristä ja sitten valkoista.

Tätä elätte parhaillaan läpi. On erittäin vaikeaa nähdä tätä tapahtuvan, kun kaikkialla ympärillänne on hämmennystä, ja teille näytetään vain mustaa, punaista ja harmaata niiden toimesta, jotka elävät noissa väreissä ja niitä varten. Teidän täytyy vain katsoa ympärille nähdäksenne ja tunteaksenne, että on todellisuudessa paljon enemmän vaaleanpunaista ja kultaa, kuin teille näytetään. Ja hämmennyksenne ja ahdistuksenne aiheutuu itse asiassa omasta valokaipauksestanne. Eikö vain?

Haluamme teidän tietävän, että suuri määrä lisää täysin valkoista maalia kaadetaan koko järjestelmään, jossa asutte. Ja ne pienet pikselit jotka kieltäytyvät vaihtamasta väriä, huuhdotaan lopulta pois.

Tämä kaikki on söpö ja nätti kuva. Kuka tahansa voisi sanoa suloisia asioita teille, taputtaa teitä selkään ja pyytää kokoamaan itsenne. Eikö niin ole? Niinpä pyydämme teitä nyt ponnistelemaan päivittäin nähdäksemme ympärillänne tai internetissä jotain, mikä tulee paremmaksi. Tosiasiassa sitä tapahtuu melko paljon. Jos katsotte, löydätte sitä. Olkaa sitten tuolle päivälle pieni valkoinen maalihana, rakkauden ja myötätunnon hana, siinä missä olette.

Tietäkää, että olemme tässä. Olemme kanssanne joka hetki. Ja sydämemme on täynnä rakkautta ja suurinta kunnioitusta teitä kohtaan, kun suoritatte sitä haastetta, jonka olette ottaneet itsellenne. Te – siinä missä olette – tekemässä, mitä teette, olette Kaikkeuden jumalaisia osia. Maailman täytyy muuttua sen vuoksi, mitä te olette, ja se tekee niin. Se alkaa heijastaa olemuksenne valoa. Rakkautta ja siunausta teille kaikille.

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)

25.10.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net