29.10.2018

Suuren henkilökohtaisen muutoksen aika

Monet teistä käyvät läpi suuren henkilökohtaisen muutoksen aikaa, sekä sisäisen että ulkoisen. Tämä ei ole helppoa aikaa. Kun pääsette lähemmäs ja lähemmäs kiihdyttäviä tapahtumia, joita odotatte, teistä tuntuu siltä, kuin teidät pakotettaisiin pikkuruisen aukon läpi, ettekä tiedä, mitä toisella puolella on. Hymyilemme huomauttaessamme sen samankaltaisuudesta, mitä kutsutaan syntymäksi, ja analogia on tosiaankin erittäin osuva. Tässä tapauksessa olette kaikki osallistuneet sen luomiseen, mitä tuon kohdan jälkeen on, ja koska näin on, luulemme, että huomaatte tosiaankin, että ruoho on vihreämpää.

Joitain teistä venytetään ja hakataan melkein hajoamispisteeseen saakka. Arvostamme sitä todella. Olemme tietoisia. Itse asiassa ei ole mitään tapaa, jolla voisimme olla tiedostamatta, mutta se ei ole tämän päivän aihe.

On olemassa useita mahdollisuuksia. Saatatte olla sopiva yhteen tai useampaan niistä. Saatatte puhdistaa viimeisiä asioita, joita ette voi tuoda siihen uuteen elämään, jota luotte. Saatatte muokata itseä, joka on niin vahva, että se mitä on edessänne, tuntuu helpotukselta. Se on uutta, mutta ruusutarhat saattavat jäädä tulevaisuuteen monilla. Ja teidän täytyy kenties oppia vielä viimeinen oppitunti. Useimmat teistä ovat keskellä kaikkien näiden sekoitusta. Voimme kuitenkin antaa lupauksen.

Näette pian osan sitä näkyvää muutosta, jota olette kaivanneet, pyytäneet, rukoilleet ja jonka eteen olette tehneet työtä monta elämää ja suuren osan tästä elämästä. Kaikella mitä näytetään teille joka päivä mediassanne, on taipumus indikoida muuta, mutta oivaltakaa, että tuon median tarkoitus on pitää teidät hämmentyneenä ja tietämättömänä. Jos teillä on sisäisiä tietämisiä ja tuntemuksia, antakaa suurempi paino niille kuin millekään muulle.

Pidätte ehkä noita tuntemuksia ja tietämisiä meidän äänenämme ja oman korkeamman itsenne äänenä. Teette ehkä niin, koska olette täysin oikeassa. Mitä enemmän luotatte siihen, sitä suuremmaksi sen voimakkuus ja tarkkuus tulee. Saatatte myös alkaa havaita, miten paljon siitä, mitä tunnette ja ajattelette, on peräisin osastanne, josta olette ollut täysin tietämätön tähän saakka.

Saatatte alkaa kuulla meidät. Lopulta saatatte myös alkaa nähdä meidät. Ja monet eivät salli tätä sen vuoksi, mitä heille on opetettu tällaisista asioista. Mutta antakaa meidän vakuuttaa teille, että kun se tapahtuu, ette ole tulossa hulluksi. Se johtuu pelkästään tietoisuutenne laajentumisesta yli sen, mitä olette tienneet aiemmin tässä elämässä. Ja miten tiedätte?

Poikkeuksetta korkeammat osanne, oppaanne ja opettajanne tuntuvat teistä siltä, kuin teidät kiedottaisiin rakkauteen, joka ylittää kaiken, mitä olette tienneet. Se on puumerkkimme. Pyrimme aina koodaamaan viestimme tällä rakkaudella, ja jos olette seuranneet näitä pitkään, kuten monet teistä ovat, olette hyvin luultavasti tunteneet tämän aiemmin. Kun tunnette sen, tiedätte, että olemme läsnä. Itse asiassa emme ole koskaan poissa, mutta saatte parhaan indikaattorin siitä, että olette fokusoineet tietoisuutenne meidän taajuuteemme. Käytämme noita sanoja hyvin usein – tiedostaminen, tietoisuus, taajuus. Teemme niin, koska ne ovat kaiken olemisen todellinen perusta. Teidät – ja meidät – on tehty niistä. Ja se, rakkaat ystävät, on hyvä indikaattori siitä, missä olette kehityksessänne.

Siis voimme luvata teille, että näette kohta muutoksen, joka osoittaa teille, miten hyvin hyödyllisiä kaikki nämä viime vuodet, kuukaudet ja viikot ovat olleet.

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)

23.10.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net