24.09.2016

Surrealistista surffaamista ja sisäisten maanjäristysten navigoimista

Ajankohtaisia herkkyysoireita ovat mm. läsnäolemistunteen puuttuminen – Surrealistinen kokemus elämästä. Sisäiset ja ulkoiset kehokokemukset eivät ole synkronissa. Sinusta saattaa tuntua, että katselet elokuvaa elämästä ollessasi siinä.

Sisäiset maanjäristysvapautukset – Syviä ja voimakkaita tunnetiloja, jotka tulevat (ja usein lähtevät) nopeasti. Nämä ovat henkilökohtaisia ja kollektiivisia energiavapautuksia, jotka kulkevat lävitsesi ja puhdistavat perustaa ja tukahdutettuja energioita kehostasi.

Pelko ja negatiivisuus ovat magneettisia kollektiivitajunnassa – Energia on tarttuvaa, joten fokusoidu tietoisesti ja siirry rakkauteen ja iloon niin usein, kuin mitenkään voit, pitääksesi tasapainon.

Parannusmenetelmät muuttuvat päivittäin – Parannus- tai tasapainottumismenetelmät pelkosi tai tuskasi tuntemiseksi (tai puhdistamiseksi) muuttuvat tällä hetkellä hetkestä toiseen, kun henkilökohtaiset parantamiseen liittyvät säännöt ja uskomukset muuttuvat nopeasti, joten mene virran mukana.

Korkeampia tiloja saatavilla vapautusten jälkeen – Korkeampia tiloja on saatavilla, kun olet käynyt läpi vapautukset, mistä syystä on aika …

Unelmoi suuria, toteuta hitaasti – Tämä on hyvin hedelmällistä aikaa elämäsi visioille ja tulevaisuuden luomisideoille, mutta konstikasta ja hitaampaa aikaa perustan jokapäiväiselle luomiselle noita ideoita varten. Ole kärsivällinen, ja jos rakentaminen ei toimi, muuta fokusta tai suuntaa joksikin aikaa.

Eristäytyminen voi olla parantavaa – Lähesty toisia, kun eristäytyminen alkaa kääntyä sinua vastaan. Tuollaisina aikoina yhteys hyviin ja samanmielisiin sieluihin auttaa sinua pysymään tasapainossa.

Katso energiapäivitys videolta.

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)

15.9.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

 

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net