10.11.2016

Superlatautuneita valta-aaltoja ja reagointia valoon ja varjoon

Voimakkaita tunneaaltoja ilmestyy nyt ympäri maailmaa esiin äärimmäisellä tavalla. Nämä aallot ovat nopeita ja moniulotteisia, joten ne voivat muuttua yhtä nopeasti, kun tulevat.

Tämä lisää transformaatioenergiaa, saa aikaan parantumista ja voimaa, mutta myös kaaosta ja harhakuvien särkymistä.

Tunneasteikon raskaammassa päässä nämä aallot kannustavat ja paljastavat ihmisten välisen konfliktienergian. Haavoittunut ja tukahdutettu energia ilmestyy esiin näissä sisäisissä ja ulkoisissa konflikteissa – ihmisille tapa nähdä ja kuulla omat haavansa sisäisen ja ulkoisen tappelun, kamppailun tai vastustamisen kautta.

Tämän asteikon kevyemmässä päässä (niillä joita sisäinen tai ulkoinen taistelu ei kuluta) tämä energia on superlatautunut tapa taianomaisiin nopeampiin-kuin-koskaan muutoksiin. Tämä voi aiheuttaa äkillisiä muutoksia suuntaan, asenteeseen ja sijoittumiseen maailmassa, mikä saattaa tuntua ensin hermostuttavalta, mutta ne ovat perimmiltään oikeita liikkeitä teille.

Kollektiivista menneisyyden karistamista tapahtuu ympäri maailmaa (mikä aiheuttaa nämä intensiiviset aallot). Käymme läpi vanhan maailman irtipäästämistä. Mutta se on perustojen ravistelua eikä nopeaa hajoamista, joten prosessi voi tuntua hitaalta, turhauttavalta ja intensiiviseltä. Se voi tuoda esiin myös surua ja menetystä herkillä ja empaattisilla, jotka tuntevat kollektiivisen energiasykkeen. (Vinkki: jos tämä on kokemuksesi, käytä affirmaatiota "Päästän irti kaikista energioista ja tunteista, jotka eivät ole minun" niin monta kertaa, kuin tarvitsee, ja keskity lisävalon löytämiseen elämääsi tuomaan tasapainoa.)

Perimmiltään tämä viitoittaa tietä uudelle energialle kollektiivisesti ja henkilökohtaisesti ja monilla se laukaisee valtavia muutoksia ja vapauttaa iloa, luovuutta ja elävyyttä olotilaan. Jotkut teistä eivät muista tunteneenne näin pitkään aikaan. Tämä johtuu siitä, että tämä intensiivisyys on rakettipolttoainetta henkilökohtaisiin muutoksiin, taianomaisiin muutoksiin ja nopeaan ja helppoon tukahduttamisesta irtipäästämiseen kasvuun keskittyneessä tai avoimessa yksilössä.

Seksuaalisuus, seksismi, egokysymykset ja vallan väärinkäyttö ovat isosti nyt mikroskoopin alla tällä planeetalla, kun vallan valoa ja varjoa tutkitaan.

Sinä ja/tai ympärilläsi olevat olette siksi herkempiä valtakysymyksille ja –tasapainottomuuksille, luultavimmin reagoitte ja haluatte puhua suoraan enemmän kuin koskaan ennen.

Nämä konfliktikokemukset antavat monille meistä tilaisuuden nähdä, miten reagoimme ja vastaamme toisten aggressiivisuuteen tai konfliktiin, monien löytäessä rauhallisemman ja selkeämmän tavan kokea konflikti kuin koskaan ennen.

2017 ja 2018 ovat massiivisia muutosvuosia planeetalla ja valotyöntekijöitä, muutosagentteja, parantajia ja humaaneja pyydetään tuntemaan kutsu toimintaan ja ottamaan onkeensa se.

Teitä tarvitaan, eikä teidän odoteta tekevän sitä yksin.

Siis muista tämä ja muista kutsua valoa sisään. Valoa tulee hyvin monissa muodoissa, joten muista sanoa: "päästän valon sisään" aina, kun tunnet halua tai tarvetta.

Isosti rakkautta kaikille, Lee

Energiapäivityksen kokonaisuudessaan voit katsoa täältä.

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)

4.11.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net