26.11.2015

Suoraa puhetta ylösnousemuksesta 1

Monilla meistä on paljon ainutlaatuisia tilanteita ja energia tuntuu hyvin erilaiselta. Me jotka olemme olleet polulla kauan tiedämme, että tämä energia on osa polkua.

Tiedämme myös, että se on vaikea osa, koska siinä siirrymme täysin uudelle alueelle, jota emme ole koskaan ennen kokeneet.

Tämä uusi alue tuntuu kuin seuraavalta askeleelta, mutta meillä ei ole aavistustakaan, miten navigoida tätä todellisuustaajuutta. Tiedämme kuitenkin, että meidän täytyy kutsua korkeampaa moniulotteista itseämme ja yhdistyä siihen ITSEMME osaan, joka pystyy auttamaan meitä tavalla, jonka voimme parhaiten hyväksyä.

On tärkeää, että yhdistymme omaan tietoisuusvirtaamme, omaan olemisverkkoomme. ITSEMME korkeammat ilmaisut tietävät kaiken moniulotteisen ITSEMME joka osasta. Siksi ne voivat auttaa parhaiten meitä, kun kuljemme ylösnousemusprosessimme läpi.

Lisäksi korkeampi ITSEMME "näkee" kaiken, mitä maadoittunut itsemme tekee, mutta moniulotteisesta perspektiivistä. Koska olemme täällä Gaian ylösnousemuksen vuoksi, meidän täytyy puhdistaa kaikki ratkaisemattomat kysymyksemme kaikista inkarnaatioistamme. Maadoittunut itsemme ei ole tietoinen kaikista niistä ajatusmuodoista ja energiakentistä, joita meillä on jäljellä myriadeista inkarnaatioistamme, mutta korkeampi ITSEMME on.

Siksi meidän täytyy mennä kellariin ja vintille puhdistamaan kaikki kohdat kaikista elämistä, joita meillä on ollut. Teemme tämän Gaian vuoksi! Teemme tämän Gaian vuoksi, koska tulimme sen vuoksi tällä kertaa. Meillä on ollut monta elämää, jolloin tulimme itsemme vuoksi. Halusimme kokea syyn ja seurauksen planeetan – planeetan jossa lähetettiin energiaa ja se tuli takaisin.

Silloin kun olimme alemmassa tietoisuustilassa, energiamme tuli takaisin ajassa niin paljon myöhemmin, että unohdimme usein lähettäneemme sen. Siksi meistä tuntui usein, että olimme uhri. Nyt yhtäkkiä kaikki nopeutuu – viuh – niin nopeasti. Ja lähdemme ajasta ja siirrymme nyt-hetkeen.

Kun siirrymme nyt-hetkeen, kaikki muuttuu. Kaikki muuttuu, koska jos meillä ei ole aikaa, miellä ei ole ketjua/peräkkäisyyttä. Näin ollen tuo ketju, johon olemme kovasti nojanneet, oli alitajuntamme, tiedostamattomuutemme ja tietoinen itsemme. Sitten oli supertietoinen korkeampi enkelimme, ylösnoussut mestarimme. Mutta olennot eivät ole enää tuolla tavalla jonossa.

Tuo erillisyys oli harhaa, joka perustui aikaharhaan. Ja aikaharha luotiin, koska kyse oli syyn ja seurauksen planeetasta. Jotta ne urheat olennot jotka ottivat kehon Gaialla, voisivat oppia tuon "energia ulos on energia takaisin", oli oltava aika.

Näin ollen lähetimme energiamme ulos, mutta kuten sanoin aiemmin, se tuli takaisin niin paljon myöhemmin, ettemme oppineet. Energiakenttämme ja ajatusmuotomme ovat nyt paljon nopeampia. Ne liikkuvat ulos nopeasti ja tulevat takaisin meille paljon nopeammin eli ne tulevat takaisin meille paljon vähemmässä ajassa.

Siksi näyttää siltä, että oikeasti työstämme ylösnousemustamme syömällä oikein, nukkumalla oikein, meditoimalla, rakastamalla ehdottomasti, roihuttamalla violettia tulta, lukemalla oikeita asioita ja rakastamalla luontoa jne.

Kuitenkin myös kaikkien näiden valintojen kera, meillä on vaikeita vihkimyksiä. Kuitenkaan tuo ihminen tuolla ei ole tehnyt mitään ja hän vain ratsastaa vapaasti ja helposti. Tämä dynamiikka tapahtuu, koska nuo ihmiset ovat taajuudessa, jossa heidän lähettämänsä energia palaa heille paljon myöhemmin.

Toisaalta meillä jotka hyväksymme ylösnousemusprosessin, on korkeampi tietoisuustila. Näin olen lähettämämme energiakentät ja ajatusmuodot tulevat takaisin hyvin nopeasti. Itse asiassa törmäämme myös energiakenttiin ja ajatusmuotoihin toisista inkarnaatioista, puhdistaaksemme toiset todellisuutemme sekä nykyisen todellisuutemme.

Gaia on siirtymässä korkeampiin tietoisuuksiinsa nyt. Näin ollen Gaian korkeammat taajuudet alkavat avautua. Tämä avautuminen johtuu siitä, että useampi ja useampi meistä on laajentanut tietoisuuttaan riittävästi havaintotapansa laajentamiseksi. Sitten nämä korkeammat havaintotavat sallivat meidän havaita korkeamman todellisuustaajuuden, joka on aivan kolmannen ulottuvuuden maailmamme yläpuolella.

Ne jotka uskovat vain fyysisen maailman todelliseksi, lähettävät noita ajatusmuotoja ja energiakenttiä. Näin he ovat luoneet tuon todellisuuden. Toisaalta me jotka laajennamme tietoisuuttamme ja havaintotapaamme, alamme havaita enemmän ja enemmän energiamuutoksia jokapäiväisessä elämässämme.

On Gaian oktaaveja, jotka ovat melkein kuin portaat, jotka voimme nähdä vain kolmannella silmällämme, viidennen ulottuvuuden mielikuvituksellamme ja

* päästämällä irti kolmannen ulottuvuuden rajoituksistamme

* yhdistymällä viidennen ulottuvuuden itseemme ja sen yli

* luomalla läheisen jokapäiväisen kommunikointisuhteen korkeamman ITSEMME kanssa

* kuuntelemalla, mitä se kertoo meille, ja

* sitten mikä tärkeintä, tekemällä sen, mitä korkeampi ITSEMME kehottaa meitä tekemään.

Kaikki nämä havaintomuutokset edustavat hyvin suurta muutosta tietoisuudessamme, elämässämme ja todellisuustulkinnassamme. Itse asiassa tämä on siirtyminen kolmannen ulottuvuuden ihmisestä moniulotteiseksi tietoisuudeksi, joka on ottanut ihmismaa-astian.

Synnyin 1946 ja unohdin unohtaa. Siksi tunsin vuosikymmeniä, että minut oli heitetty ajelehtimaan vihamieliselle planeetalle. Nyt tiedän, ettei planeetta ollut koskaan vihamielinen, vaan salaseura oli vihamielinen. Sen oivaltaminen vaati kommunikointia galaktisen perheeni kanssa sekä paljon terapiaa ja meditointia.

Pointtini yllä olevassa kappaleessa on, että olen ollut maan päällä jonkin aikaa, suurimman osan ajasta täysin tietoisena energiakentistä ja kosmisista tapahtumista, mutta tämä nyt-hetki on erilainen. Tällaista ei ole ollut koskaan ennen. Tämä energia on täysin uutta.

Toinen erilainen asia on, että me ihmiset otamme enemmän ja enemmän todella täyden vastuun siitä todellisuudesta, jonka olemme luoneet. Itse asiassa emme ota vastuuta ainoastaan tästä elämästä, vaan myös siitä, mitä olemme luoneet entisissä elämissä tai myös niistä elämistä, joita ehkä pidämme tulevina.

Mitä teemme tämän tyyppiselle haasteelle? Emme tiedä, koska tätä ei ole tapahtunut aiemmin. Emme voi mennä muistipankkeihin etsimään, miten elimme tämän tyyppisessä todellisuudessa maan päällä. Voisimme siirtyä ajassa katsomaan jotain samanlaista todellisuutta, mutta se on eri aika.

Tämä on tämä nyt-hetki. Ja tämä on erilainen. Tiedän, että se on erilainen, koska minulla on kaikki nämä nyt-hetket, kaikki nämä monet vuosikymmenet eikä tätä energiakenttää ole ollut täällä. Lisäksi se mitä nyt tapahtuu, ei ole täsmälleen sitä, miten ihmiskunta halusi kaiken tapahtuvan. Mutta jotain on todella tapahtunut ja tapahtuu.

On aina ollut aikoja, jolloin todellisuus muuttui vähän. Joskus se siirtyi pimeälle puolelle, mikä ei ollut kovin hauskaa. Toisilla kerroilla muutos oli kuin pilvien hälvenemistä ja oli tuo valaistumisen nyt-hetki, johon voimme uppoutua elämään.

Me olemme niitä, jotka ovat sitoutuneet tähän kokeiluun: "Pystymmekö tekemään siirtymän kolmannen ulottuvuuden savikehosta, joka on täynnä kaikkia neljännen ulottuvuuden eetteriongelmia, joita olemme jättäneet astraalitasolle kaikissa inkarnaatioissamme?

"Voisiko olla mahdollista, että pystymme puhdistamaan kaiken kolmannen ja neljännen ulottuvuuden jätteen tässä elämässä? Lisäksi, pystymmekö tekemään tämän puhdistamisen Gaian vuoksi – ei itsemme vuoksi, ei koska haluamme ylösnousta ja haluamme pois täältä?" Olemme jo pois täältä. Olemme jo moniulotteinen.

Ne olennot joille puhumme koko ajan – tiedostamme sitä tai emme – ovat oman moniulotteisen ITSEMME korkeamman ulottuvuuden ilmaisuja. Olemme jo täysin yhdistynyt. Itse asiassa otimme vapaaehtoisesti tämän maa-astian nähdäksemme, voisimmeko muistaa, että tällä hetkellä käyttämämme maa-astian sisällä on oma korkeamman ulottuvuuden ITSEMME.

Vielä vaikeampaa, tiesimme vapaaehtoisesti, että olemme moniulotteinen, vaikka kolmannen ulottuvuuden aivomme eivät muista, emmekä voi muistaa sitä tuossa persoonassa. Näin ollen meidän täytyy luottaa ITSEEMME. Meidän täytyy luottaa omaan itseemme, vaikka saatamme ajatella: "Vau, valitsin todella vaikean tien."

Kyllä, valitsimme tämän tien ennen tämän inkarnaation ottamista. Valitsimme tämän polun ollessamme viidennen ulottuvuuden itsessämme ja sen yli. Näimme kaikki myriadit inkarnaatiot, rinnakkaiset ja vaihtoehtoiset todellisuudet.

Olimme tietoinen kaikista niistä erityyppisistä todellisuuksista, jotka meidän täytyisi vetää yhdeksi suureksi paketiksi, joita meidän täytyi rakastaa ehdottomasti ja roihuttaa violetilla tulella. Siksi meidän täytyy sanoa joka päivä, kun katsomme peilin, kun avaamme silmämme ja katsomme omiin pupilleihimme: "Rakastan sinua ehdottomasti."

Mutta mitä ehdoton rakkaus on? Rakkaus on aina ollut ehdollista. Jos olimme riittävän hyvä, niin meitä rakastettiin. Jos teimme oikein, niin meitä rakastettiin. Jos emme tehneet, meitä ei rakastettu.

Rakkaus oli jotain, minkä ansaitsimme, ja jos olimme erittäin hyvä, saatoimme kyetä pitämään tuon rakkauden. Mutta jos olimme huono, menetimme tuon rakkauden. Mutta nyt on se ehdoton rakkauskäsitys, että riippumatta siitä, mitä teemme tai emme tee, kuka olemme tai emme ole, ansaitsemme, olemme, kanavoimme ja maadoitamme ehdotonta rakkautta ja ehdotonta anteeksiantoa.

Se voi olla haaste. Ehdoton anteeksianto ei ole sitä, että annan sinulle anteeksi "jos" tai "kun" sinä … Ehdoton anteeksianto on ehdotonta! Tämä ehdoton anteeksianto on viidennen ulottuvuuden energiakenttä, koska se virtaa korkeapien ulottuvuuksien ykseydestä.

Toinen viidennen ulottuvuuden virtaava energiakenttä on ehdoton hyväksyminen, joka muistuttaa meille, että valitsimme sen ohjelman, jota pyöritämme nyt kolmannen ulottuvuuden Maan hologrammiharhassa.

Me kirjoitimme tämän matriisin, me elämme tämän matriisin. Jos jonkun on tarkoitus muuttaa tätä matriisia, sen täytyy olla me, koska loimme sen. Itse asiassa meitä kutsutaan muuttamaan se 3D-matriisi, jonka loimme.

Ja me muutamme ja tulemme muuttamaan kolmannen ulottuvuuden matriisiamme – ei ainoastaan itsemme, vaan myös Gaian vuoksi. Se on todella erilaista. Muistamme, että tulimme tänne Gaian vuoksi. Tulimme Maahan auttaaksemme planeettaylösnousemuksessa.

Voimme muistaa tämän tosiasian, koska olemme muistaneet, että olemme jo ylösnousseet oman moniulotteisen ITSEMME korkeammissa taajuuksissa!

Kirjoittanut Suzanne Lie (www.multidimensions.com)

14.11.2015

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Olet oikeassa Taivaan portti »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net