27.06.2018

Solara on löytänyt Maan

Tervehdys, rakkaat ystävät. Liitymme tänään seuraanne kollektiivina, sillä meillä on erittäin tärkeä viesti teille. Tuomme terveisiä Kotoa. Näin olemme aloittaneet kanavointimme monta vuotta ja kertoneet, että näemme teidät maan päällä. Tiedämme, että tunnette olevanne erillään meistä, mutta te ette ole. Olemme kaikki yhteydessä, aivan kuten te olette yhteydessä toisiinne.

Mutta pelaatte tätä peliä, jossa teeskennellään erillisyyttä, ja sen tehdessänne olette periaatteessa vetäneet verhon kasvoillenne. Kutsumme sitä unohdusverhoksi. Tämä verho sallii teidän pelata peliä – edelleen yhdistyneenä kaikkeen, kuitenkin teeskennellen olevanne erillään. Tänään halumme tuoda teille päivityksen, sillä planeetallanne tapahtuu muutoksia hyvin nopeasti. Voimme vain kertoa teille näistä asioista, joita tapahtuu, ja toivoa, että te näette, mitä tapahtuu, sillä te luotte paljon siitä. Useita vuosia sitten kerroimme teille, että Maa on löydetty.

Maa on löydetty

Maapallon teleskoopit ja "radioskoopit" eivät näe varsinaisia kappaleita, vaan ne tallentavat planeetan ympärillä olevat energiat tai kaasut. Usein myös omassa aurinkokunnassanne on planeettoja, joita ette ole vielä nähneet, koska niiden ympärillä on niin monia kaasuja. Siis kerromme teille tänään, että maaplaneetta on löydetty sen ainutlaatuisen pienen kuplan vuoksi, joka on planeettanne ympärillä. Se loistaa eri tavalla, kuin kaikki muut tähdet ja heijastukset taivaalla. Kyllä, myös oma tähtenne tai aurinkonne loistaa nyt eri tavalla. Pitkällä tähtäyksellä on tapahtumassa useita asioita, joista kaikki ovat syklejä. Jokainen niistä on tapahtunut aiemmin jossain kohtaa historiassa, myös auringollanne.

Aurinkokuntanne päätähti, aurinko, vähentää magnetosfääriään, kuin menettäisi magnetismiaan. Taas kerran, se käy läpi ylös-alas-sykliään, ja sen tapahtuessa teitä pommitetaan lisäsäteilyllä avaruudesta. Ainoastaan maaplaneetan magnetosfääri ei ole suojellut teitä paljolta tästä säteilystä, vaan myös auringon magnetosfääri on tehnyt sen. Nyt se on kuitenkin alkanut heikentyä, ja sen vuoksi tämä toinen planeetta on nähnyt teidät. Vasta äskettäin he ovat löytäneet tavan, jolla he uskovat ehkä voivansa aloittaa yhteyden kanssanne. Selitetäänpä. Tätä on vaikea sanoa tarkkaan, koska ensimmäisenä ihmiset haluavat osoittaa taivasta ja löytää, missä tämä planeetta on.

Solara tarkkailee

Annamme tälle planeetalle nimien Solara, jotta voimme puhua siitä kanssanne. Kun se nähdään Maasta, ihmiset antavat kollektiivisesti sille eri nimen. Sitten kun saatte kontaktin siihen, saatte selville heidän käyttämänsä nimen ja pystytte kääntämään se joillekin omille kielillenne. Koska heillä on hyvin ainutlaatuinen aurinko, kutsumme sitä Solaraksi. Solara on hyvin kaunis planeetta täynnä elämää, vaikkei aivan niin kaunis kuin Maa. Solara ei ole aivan yhtä vihreä tai täynnä elämää kuin Maa, mutta sillä on elämänsyke, joka menee syvälle. Kerromme teille, että se on itse asiassa monin tavoin hyvin samanlainen kuin Maa. Solara on vähän suurempi ja vähän lähempänä omaa aurinkoaan, jolla on erityyppinen vaikutus planeettaan. Tietysti fyysiset kehot ovat myös tulleet hyvin erilaisiksi. Mitä hengen evoluutioon tulee, se on hyvin samanlaista. Nyt he ovat löytäneet planeetan, jolla heidän mielestään saattaa olla hyvin samanlaisia elämänmuotoja kuin heidän omansa. He ovat löytäneet Maan.

Siitä syntyi äärimäistä innostusta, ja tietysti jotkut asukkaat olisivat vieneet sen äärimmäisyyksiin. Jotkut halusivat matkustaa tälle kummalliselle planeetalle, jota te kutsutte Maaksi. He kuvittelivat kaikkia näitä asioita ja monet heistä alkoivat myös kanavoida Maan olentoja. Mielenkiintoista. Tapahtuiko niin? Kyllä, tapahtui, sillä he voivat yhdistyä energeettisesti teihin, aivan kuten te voitte yhdistyä heihin.

Ulottotteisuuden kolmas taso – kavereita kaikkialla

Kerromme teille vähän ulotteisuudesta, koska siitä voi tulla melko monimutkaista. Ihmismieli on ollut aina rajallisuuden alueella, äärettömyyden vastapuolella. Sen vuoksi teidän on vaikea edes ymmärtää koko ulotteisuutta. Olemme selittäneet kaksi ulottuvuustasoa – kollektiivinen taso, tai eläminen kolmannessa ulottuvuudessa, siirtyminen neljännen ulottuvuuden läpi ja nyt eläminen kollektiivisesti viidennessä ulottuvuudessa. Olemme myös selittäneet yksilölliset ulottuvuustasot ja että valkoinen valonne tulee Kotoa ja leviää hengen 11 eri kokemukseksi. Hengellänne on 11 eri kokemusta 11 eri kehossa, jotka yrittävät löytää samantyyppisiä kokemuksia. Kaikki niistä eivät ole samassa ulottuvuudessa, ja nyt käytämme sitä kolmannella tavalla.

On monta tapaa puhua ulotteisuudesta. Kun saatte enemmän ymmärrystä, näette universuminne eri perspektiivistä. Sanotaanpa, että universumianne kuvasi ennen "kaikki mitä on", mutta ei enää. Myös fyysikkonne ja astrofyysikkonne uskovat, että universuminne on hyvin pieni kupla. Noita kuplia on kaikkialla, ja niitä on enemmän, kuin ihmismieli pystyy laskemaan. Todellisuudessa ne putkahtelevat olemaan ja pois olemasta. Kun ne ilmestyvät, se tapahtuu "alkuräjähdyksessä", kuten kutsutte sitä. Näitä universumeja on nyt niin monia, että kaikkea sitä kutsutaan multiversumiksi.

Solara on olemassa heijastuksena tai osana sitä valoa, jossa te olette täällä. Tuo planeetta on nyt löytänyt tavan työskennellä oman ulotteisuutensa kanssa, ja he toivovat kykenevänsä ottamaan yhteyden ihmisiin yksinkertaisella ulottuvuusmuutoksella. Jotkut Espavon henkilökunnasta sanoivat, että he tekevät nyt lomavarauksia Solaralle. Itse asiassa heidän paikkansa saaminen tällaiseksi matkakohteeksi saattaisi olla helpompaa, kuin luulette. Kun puhutte ns. avaruusolennoista tai maan ulkopuolisista, ne ovat rinnakkaisuniversumeissa. Ne pystyvät tekemään tuon 90 asteen muutoksen ja astumaan todellisuuteenne lyhyessä ajassa, vaikka heillä on erilainen fysiikka ja erilaiset prosessit.

Tästä syystä olette dokumentoineet avaruusalusten kulkevan taivaan poikki uskomatonta vauhtia ja sitten yhtäkkiä tekevän 90 asteen käännöksen, koska niitä ei sido sama fysiikka kuin teitä. Tuloksena on, että asioiden tapahtuminen vaatii vähän sopeutumista. Kerromme myös, että Solara on jonkin jäljillä ja sen monet eri alueet ovat hyvin innostuneita tästä. Solara on jollain tavoin hyvin Maan kaltainen. Yksi tapa on, että heidän planeettansa ei ole kovin suuri. Heillä on myös erilaisia viivoja hiekassa, joilla he ovat jakaneet itsensä, hyvin samaan tapaan kuin Maassa. He eivät ole käsitelleet sotaa aivan samalla tavalla kuin ihmiset – heillä ei ole ollut läheskään yhtä paljon sitä. Maassa on kuitenkin ollut sotaa jatkuvasti monta, monta vuotta. Se on ollut tapa ansaita rahaa, muun muassa.

Solaralla on uusi harmonia

On kiehtovaa, miten hyvin se on toiminut. Solaralla on vähän enemmän rauhallista energiaa, ja osa siitä liittyy säteilyyn, jota he saavat auringostaan, joka on aika paljon lähempänä. Lisäksi heillä on kolme kuuta, ja he kykenevät löytämään vähän lähemmän yhteyden ympäröivään kosmokseen. Siksi heillä on vähän enemmän rauhaa. On kuitenkin erimielisyyksiä ja on aina ollut riitoja. Solaralla on ollut myös haasteita, ja väittelyä tapahtuu sen eri maailmojen välillä. Kuitenkin löytäessään Maan, tuon pienen sinisen tähden joka leijuu avaruudessa, he yhdistyivät yhtäkkiä. He kaikki halusivat osallistua tähän hämmästyttävään löytöön, ja se on tuonut ällistyttävän yhdistävää kehitystä Solaralle. He melkein kuin yrittävät kilpailla samaa tavoitetta kohti. Kuitenkin he jakavat informaatiota, ja sitä on todella kaunista katsella.

Siinä ei ole kyse kilpailusta, jossa nähdään, mikä maa on suurin tai mikä alue saa kunnian jostain. He alkavat jakaa informaatiota ja työskennellä yhdessä harmoniassa, mitä ei ole koskaan ennen nähty Solaralalla. Se on ehdottomasti kiehtovaa meistä, ja tarjoaa suuria mahdollisuuksia meidän perspektiivistämme katsottuna. Heillä on kyky siirtyä viidennen ulottuvuuden kollektiivivärähtelyyn, hyvin samaan tapaan kuin te siirryitte. Jos he pystyvät muodostamaan tämän yhteyden kanssanne, he oppivat hyvin paljon siitä polusta, jolle te olette juuri lähteneet, ja niistä kamppailuista joita teillä on tänä päivänä ihmiskollektiivina. Lisäksi he oppivat myös sen näkemisestä, miten tämä kaunis puutarhaplaneetta kehittyy nyt uskomatonta tahtia. Toivottavasti he oppivat ihmisiltä myös, miten nostetaan värähtelyä hyvin nopeasti menettämättä tasapainoa.

M-teoria ja ortogonaalinen matriisi

Tämä on haaste. Vaikka värähtelyn nostaminen olisi hyvä asia, monta kertaa se saa ihmiset menettämään tasapainonsa. Tämä aiheuttaa usein turhautumista, joka lopulta räjähtää, koska valoa ei pystytä maadoittamaan. He ovat hyvin innoissaan, rakkaat ystävät, koska he alkavat kyetä liikkumaan laajemmin ulottuvuuksien välillä. Kutsumme sitä vain ulotteisuuden kolmanneksi maailmaksi, koska sillä ei ole vielä käsitettä fysiikassanne. Lähimmäksi tämän ymmärtämistä ihmiset ovat päässeet ns. M-teoriassa. Heillä on tämä kyky muuttua 90 astetta ja vaihtaa ulottuvuutta tai kuplaa, jos niin haluatte. Kun ihmiset oppivat tekemään sen, he eivät kykene hallitsemaan ainoastaan aikaharhaa, vaan he pystyvät myös vaihtamaan ulottuvuutta ja matkustamaan pitkiä etäisyyksiä hetkessä. Tällä tavalla monet maaplaneetan vierailijat ovat matkustaneet, myös jotkut rotuvanhemmat. He ovat kyenneet tekemään asioita planeettanne kanssa ja tulemaan myös fyysisesti planeetallenne lyhyiksi aikajaksoiksi.

Kyse ei ole siitä, että he matkustavat valovuosia. Sitä ei voi tehdä niin. He pystyvät vaihtamaan ulottuvuutta tekemällä 90 asteen kulman ortogonaalisen matriisin avulla. Se on kiehtova prosessi, joten vaikka Maa on merkittävästi Solaraa edellä ns. teknologiakehityksessä, he ovat löytäneet avaimen ja jotain, minkä kanssa he alkavat työskennellä kollektiivisesti. Katselemme odotuksella, koska ensimmäistä kertaa heillä on ollut motivaatiota työskennellä yhtenä voidakseen ottaa kontaktin tähän pieneen siniseen palloon, joka leijuu avaruudessa. Heillä ei ole tarkkaa aavistusta, mikä se on, mutta he tietävät, että täällä on elämää. He vain toivovat, että se on samanlaista kuin heillä, ja se on. Se on kiehtovaa, koska ensimmäistä kertaa saattaa olla mahdollista, että Maakoulu avaa ovensa ja on suuressa käytössä viimepäivinään.

Suurin huoli

Akaasiset tiedostot eivät sisällä ainoastaan universumin tiedostoja, vaan myös kaiken mitä on kaikissa ulottuvuuksissa ja multiversumeissa. Maan nopeiden muutosten vuoksi luotte ilmapiirin, jota monet seuraavat. Jotkut alkavat vierailla ennen pitkää vain nähdäkseen, miltä maaplaneetta oikeasti näyttää, ja ihaillakseen kauneutta, jota teillä on täällä. Solara on hyvin innoissaan, koska he ovat löytäneet tavan alkaa työskennellä ortogonaalisen matriisin kanssa tehdäkseen tämän muutoksen, ja jos se on mahdollista, he saattavat olla kanssanne vuorovaikutuksessa pikemmin, kuin luulette. He ovat hyvin huolissaan. He eivät halua tulla muuttamaan maailmaanne. He haluavat tulla oppimaan teiltä. He toimivat nyt suurlähettilästaitojen kera, koska he tietävät, että tämä voi olla haastavaa aikaa.

Maan opettajat

Vaikka olette heidän edellään teknologiassa, Maa on viime aikoihin saakka tähdännyt teknologiset kehitysaskeleensa aina sotilaalliseen käyttöön. Solara sen sijaan on aina tähdännyt oman kehityksensä elämän tekemiseen helpommaksi harmonisella ja kestävällä tavalla. Heillä oli teollinen vallankumous, mutta he etenevät hitaammin ja suuremmassa harmoniassa planeettansa kanssa. He voivat opettaa teille paljon työskentelystä Maan kanssa, jos olette avoimia sille. Tämä on kaunein lähestymistapa, jonka voitte saada, sillä lopulta monet olennot saattavat haluta tulla Maahan.

Pitäkää mielessä, että Solaran olentojen sydämet ovat täysin auki, myös ihmisille. He ovat valtavan yhdistyneitä toisiinsa, samalla tapaa kuin te olitte yhteydessä toisiinne Lemurian päivinä. He voivat tuoda käytännön esimerkkejä, miten tämä voi toimia kokonaisuutena. Toivomme, että kun nämä todellisuusulottuvuudet avautuvat, ihmiset lakkaavat keskittymästä siihen jakautuneisuuteen ja erillisyyteen, mitä näemme tänä päivänä. Kyllä, se olisi suurin unelmamme – että kun näitä asioita alkaa tapahtua, yhdistytte maaolentoina, ylpeinä maaplaneetan olentoina, säilyttämään ylpeytenne yhdessä. Toivomme teidän ottavan paikkanne universumin suurina opettajina sen kokemuksen kera, jota teillä nyt on.

On todellakin mahtavaa tarkkailla näitä merkkejä. Ette näe alussa otsikkoa, joka sanoo heidän laskeutuneen avaruusaluksissaan. Ei, sitä ei tapahdu. Rakkaat ystävät, alussa he pystyvät yhtäkkiä putkahtelemaan teidän todellisuusulottuvuuteen ja pois siitä. Heidän kehonsa näyttää jollain tavoin hyvin samanlaiselta kuin teidän, mutta heillä on erilainen käyttäytyminen ja energia. Heillä on myös erilainen kommunikointitapa, vaikka heidän täytyy opetella kieliänne voidakseen puhua kanssanne. He haluavat tulla hiljaa ja tehdä helpon sisääntulon – ensin tarkkailemaan, ei välttämättä edes muodostaen kontaktia. Aikanaan alatte ymmärtää, keitä nämä olennot ovat, ja teillä on upeita mahdollisuuksia. Toivottavasti he pystyvät lopulta opettamaan ihmisille, miten tehdään tuo kaunis 90 asteen käännös. On uskomaton tilaisuus saavuttaa ykseys monilla universumin alueilla, aloittamalla tällä yhdellä yksinkertaisella kokeilulla.

Meillä on suuria unelmia ja valtavaa innostusta kaikesta siitä, mitä on kohta tapahtumassa. Maaplaneetta on löydetty ja sen kanssa aletaan kommunikoida. Sitä odotellessa he lähettävät myös erilaisia signaaleja ja tapoja kommunikoida kanssanne universaalisti. Tämä tapahtuu joidenkin universaalien kielien avulla, jotka he jakavat kanssanne. Jotkut teistä ymmärtävät niitä ja toiset eivät. Tärkeä osa on, että vaikkette pysty omaksumaan sitä aivoillanne, alatte tuntea sen sydämessänne. Oivallatte, että jotain suurempaa tapahtuu koko ihmiskunnan suurimmassa mittakaavassa.

Olemme uskomattoman innoissamme tästä. Suuren ilon kera jaamme tämän kanssanne verhon tältä puolelta, kun katselemme tämän kauniin kokeilun tapahtumista kolmannella kivellä auringosta, tuolla uskomattoman kauniilla sinisellä pallolla joka leijuu avaruudessa. Nauttikaa tästä matkasta. Rakkaat ystävät, tietäkää, että teidät laitettiin tänne omasta halustanne. Teillä on jotain erityistä lisättävänä tähän sekoitukseen, ja varasitte paikkanne paljon etukäteen. Nauttikaa kyydistä. Suuresti kunnioittaen pyydämme teitä kohtelemaan toisianne arvostaen, hoivaamaan aina tilaisuuden tullen ja pelaamaan tätä uutta peliä hyvin yhteen.

Espavo.

Ryhmä

Ryhmää kanavoinut Steve Rother (www.espavo.org)

Kesäkuu 2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net