30.05.2016

Siteiden polku ja valopolku

Kun etenet ylösnousemuspolkua, elämäsi mahdollisuudet muuttuvat ja uusia mahdollisuusportaaleja avautuu harkittavaksesi. Polkunsa tietäminen on vaikeaa näinä aikoina, koska se näyttää muuttuvan jatkuvasti, vaikka siitä mitä valitset, tulee seuraava askel polullasi. Lopputulos on aina sinun valintasi. Kun energiasi muuttuvat, vaihtoehtoja joita et kuvitellut mahdolliseksi, tulee ulottuvillesi. Ja elämän mittaiset unelmat ja asiat joita kohti olet tehnyt työtä uskoen, että ne ovat osa polkuasi, loppuvat yhtäkkiä.

Opit, että valotyöntekijänä joka siirtyy valomajakaksi, sinulla on vaihtoehtona seurata siteiden kohtalo- ja karmapolkua tai valopolkua, joka on jokaisella askeleellasi laajentuva loputon energiavirta. Parantumispolkusi voi muuttua eheys- ja yhdenmukaisuuspoluksi, kun valitset, mitä polkua seuraat – polkua joka ei ole tekemistä vaan olemista – ja sinun on jossain kohdassa valittava, kuljetko siteiden polkua vai valopolkua.

Siteiden polku on kohtalon, karman ja parantumisen polku. Tämä polku ei muutu elämästä toiseen, koska sinulla on yksi tarkoitus: parantua ja yhdistyä taas jumaluuteesi ja Lähteeseen. Olet seurannut tätä polkua ajan alusta saakka sellaisena, kuin aika tunnetaan polariteettimaailmoissa. Se on tuttu ja ennustettava. Seuraat tätä polkua parantuaksesi, oppiaksesi ja transformoituaksesi, ja se johtaa sinut ylösnousemukseen. Siinä sinut on sidottu sieluryhmääsi karmasiteillä ja uskolla omaan erillisyyteesi, epäonnistumiseesi ja pelkoosi. Se on raskas polku, joka loppuu, kun astut valopolulle, joka on uusi toimintamalli sinulle ja ihmiskunnalle.

Valopolku muuttuu jatkuvasti. Jokainen saavuttamasi tietoisuustaso ja jokainen itsellesi anteeksiantamisen hetki, joka johtaa uuteen ja rakkaudelliseen jumaluutesi tunnistamisvaihtoehtoon, tuo sinut valopolun uusille tasoille. Valopolku antaa sinulle uusia tilaisuuksia ja mahdollisuuksia, kun olet vapaa siteiden polun kohtalosta, karmasta ja pelosta.

Jokainen side josta päästät irti, luo uuden askeleen valopolulle, mikä antaa sinulle uusia vaihtoehtoja harkittavaksi. Jokainen valinta johtaa rajattomaan määrään mahdollisuuksia todellisuudessasi. Halukkuutesi olla avoin rajattomille mahdollisuuksille luo yltäkylläisyyttä kaikissa asioissa. Valo luo lisää valoa loputtomassa luomisvirrassa. Tämä on valopolkusi.

Egon luonne on haluta siteiden polun vakautta ja tuttua varmuutta tietäen, mitä tapahtuu seuraavaksi, ja pysyen maadoittuneena omien haavojensa pelkoon ja tuskaan. Se usko, että sinun on parannettava toisia, et voi olla vapaa ja anteeksiantava ja karmapolun siteet pitävät sinusta kiinni ikuisesti, estää sinua pääsemästä valopolun iloiseen vapauteen. Mutta se on vaihtoehto, kuten siteiden polkukin, jonka voit valita matkallasi koska tahansa.

Nyt henkilökohtaisen ja kollektiivisen ylösnousemuspolun tässä hetkessä sinua kutsutaan seuraamaan eri polkua – polkua joka nousee pelon yläpuolelle ja vapauttaa sinut karmasi rajoituksista. Valopolun seuraaminen luo sinulle taivaan maan päälle, jossa ilmennät aikomuksellasi ja luottamuksellasi, ollen harmoniassa oman totuutesi kanssa, sallien ehdottoman rakkauden ja tietoisuuden olla opastava valosi ja yhdistyen taas jumalaiseen Lähteeseesi. Ole uskollinen tälle polulle – polulle jolta valosi on lähtöisin ja jolle se nyt palaa. Se valaisee tietäsi kotiin, paikkaan jossa tunnet totuutesi, ehdotonta rakkautta, rauhaa ja rajatonta iloa.

Ja sielusi etsii tätä valoa kodikseen, mikä on ihmisen ja jumaluuden integroimista sekä eheyttä, joka sallii sen iloisen ja yltäkylläisen elämän selkeän ja yhdenmukaisen luomisen, joka on syntymäoikeutesi. Tämä kaikki on ulottuvillasi valopolulla, jos valitset sen.

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)

Toukokuu 2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net