07.08.2018

Sinun kanavoiminen

Pidimme Kanavointi- (ja aistimis-) työpajan Crimson Circle Connection Centerissä viime viikonloppuna. Rajoitamme osallistujamäärää – tässä tapauksessa 39 shaumbraa – voidaksemme antaa henkilökohtaista huomiota kaikille kolmipäiväisen koulutuksen aikana. Shaumbroja tuli 13 maasta, niin kaukaa kuin Etelä-Afrikasta, Euroopasta, Argentiinasta, Cayman-saarilta, Kanadasta ja USA:sta. Meillä oli myös kolme ihastuttavaa shaumbraa Unkarista, tulkkina toimi Timea Thomazy.

Linda ja minä rakastamme Kanavointityöpajan pitämistä, koska se on meidän tilaisuutemme olla, no, Linda ja minä. Tunnen tietysti Adamuksen hengailevan kanssamme koko tapahtuman ajan, mutta Kanavointityöpajassa Linda ja minä saamme kertoa tarinoitamme, jakaa, mitä olemme oppineet kanavoinnista, ja olla henkilökohtaisesti tekemisissä oppilaiden kanssa kolme päivää.

Tässä nimenomaisessa Kanavointityöpajassa oli jotain, mitä en oikein saa selville, mutta energiat olivat uskomattoman intensiivisiä, laajentavia ja iloisia. Tuntui siltä, että laitoimme siivet selkään ensimmäisenä päivänä ja lensimme uusiin ulottuvuuksiin pari seuraavaa päivää. Kyse on voinut olla upeasta shaumbra-sekoituksesta tai Connection Centerin tukevista energioista, tai kenties jokaisesta tapahtumasta tulee jatkuvasti parempi, koska shaumbrat ovat tulossa oivaltamiseensa. Mikä syy olikin, tässä tapahtumassa sattui jotain, mikä meni hyvin pitkälle ja syvälle. Kaikki kanavoivat toiseen päivään mennessä, ja kolmantena päivänä kanavoimme joitain isoja olentoja, kuten Gaia ja Isis.

He aloittivat ensimmäisen kanavointisession kanavoimalla Itseään (ihminen, mestari, minä-olen) ja lopettivat viimeisen session kanavoiden Itseään. Minusta oli mielenkiintoista ja virkistävää, että melkein kaikki sanoivat saaneensa eniten Itsensä kanavoinnista, ei enkelien, olentojen ja kollektiivienergioiden. Linda hyöri kiireisenä jakamassa nenäliinoja kummallakin kerralla, kun he kanavoivat Itseään – ei vain kanavointia tekevälle henkilölle, vaan myös toisille tuossa pöydässä. Itsen kanavointi meni todella perille – se oli tunteikasta, koskettavaa ja sydämeenkäypää. He nauttivat enkelien ja olentojen kanavoinnista, mutta kyyneleet virtasivat eniten heidän kanavoidessa itseään. Tämä näyttää, miten pitkälle olemme tulleet vuosien saatossa.

Linda ja minä vastasimme moniin osallistujien kysymyksiin siitä, millaista kanavoiminen oli meille. Haluaisin jakaa muutaman kysymyksen ja vastauksen Shaumbra-lehden lukijoiden kanssa.

K: Pidätkö enemmän Tobiaksen vai Adamuksen kanavoimisesta ja mikä näiden kahden olennon ero on?

V: En osaa pitää toista parempana toista, koska ne ovat niin erilaisia. Tiedän, etten olisi voinut ruveta kanavoimaan aloittamalla Adamuksesta. Tarvitsin Tobiaksen lohduttavia ja lempeitä energioita, kun aloitin kanavoinnin. Hän oli kärsivällinen, ymmärtävä ja antoi minulle paljon pelivaraa, jos sekoilin. Se ei satu, että hän oli isäni entisessä elämässä, ja muistini mukaan hän oli hiton hyvä isä. En ole koskaan puhunut tästä julkisesti, mutta tapasin tässä elämässä itse asiassa St. Germainin ennen Tobiasta. Olin selväjärkisessä unessa, kun pitkään violettiin kaapuun pukeutunut olento vieraili luonani. Hän esittäytyi St. Germainiksi ja puhui muutaman minuutin siitä, että nyt oli "se aika", ja sanoi jotain "miekkani laskemisesta". Hän sanoi, että kuluisi vuosia, ennen kuin hän tulisi takaisin, ja sitten hän ojentaisi kätensä minulle. Pidin sitä pizzan ja viinin aikaansaamana eriskummallisena unena, mutta sain myös kylmänväreitä joka kerta, kun muistin sen, koska tiesin sen olevan enemmän kuin unta. Tobias tuli noin kaksi kuukautta myöhemmin. Nyt käsitän tuon järjestelyn. Minun oli aina tarkoitus kanavoida St. Germainia, mutta minulta vei 10 vuotta Tobiaksen kanssa valmistautua siihen. Oli helpompaa kanavoida Tobiasta, koska istuin tuolissa silmät suljettuna, mutta voin sanoa, että on tyydyttävämpää kanavoida Adamusta. Ja kyllä, kaipaan edelleen Tobiasta.

K: Onko Adamus maisemissa koko ajan?

V: Itse asiassa Tobias oli maisemissa koko ajan. Hän tuli melkein joka päivä, ja Lindan tiedetään valittaneen siitä, että hän tuli myös makuuhuoneeseen. Hän tupsahti sisään, kun ajoin autoa tietä pitkin, istuin ravintolassa, luin kirjaa, olin tapaamisessa tai katselin tv:tä. Hän oli hyvin huomaavainen ja suojeleva, ja hän halusi varmistaa, että pysyin tasapainossa ja terveenä. Toisaalta, Adamus tulee shoudeja ja työpajoja varten ja kenties kerran viikossa sillä välillä. Hän "pudottelee pommeja", eli hän tupsahtaa sisään, toimittaa ajatuspaketin ja poistuu melkein yhtä nopeasti, kuin tuli. Minun täytyy sitten "avata" tuo paketti. Esimerkiksi, muutama kuukausi sitten hän tuli kertomaan minulle, että Crimson Circlen täytyi saada kaikki internet-järjestelmänsä yhteen (internet, talous, tietokanta, asiakaspalvelu), koska meidän täytyy laajentaa sitä seuraavien 3–5 vuoden aikana. Hän ei hengaillut puhumassa siitä. Hän toimitti tuon paketin ja jätti minut selvittämään sitä. Aina silloin tällöin hän tulee noin klo 2 yöllä pidempää keskustelua varten, mutta epäilen aina, että hän on ollut riekkumassa Ylösnousseiden mestareiden klubissa ja haluaa vain herättää minut. Muuten hän antaa Lindalle ja minulle paljon tilaa yksityiselämällemme.

K: Miltä sinusta tuntuu kanavoinnin jälkeen?

V: On tunnevaiheita. Välittömästi kanavoinnin jälkeen tuntuu sumealta, sekavalta ja onnellisen hämmentyneeltä. En halua puhua mistään vakavasta tai mentaalisesti. Olen tietämättömän autuuden tilassa. Henkilökunnan täytyy varoittaa ihmisiä, että kaikki lupaukset joita teen, ovat arvottomia ainakin kaksi tuntia kanavoinnin jälkeen, koska jos pyytäisit minulta taloani, luultavasti antaisin sen sinulle. Toinen vaihe on nälkä. Minulle tulee TODELLA nälkä, luultavasti osittain siksi, etten syö paljon ennen kanavointia, vain proteiinipatukan. Kanavoinnin jälkeen haluan inhaa kamaa, kuten tuplajuustohampurilaisen ranskalaisilla. Seuraava vaihe on sammuminen. Nukun todella hyvin kanavointipäivän jälkeen. Neljäs vaihe tapahtuu seuraavana päivänä. En halua olla ihmisten lähellä, ja paljon mieluummin työskentelen ulkona kaukana kaikista. Minulla on kummallinen melankolian tai alakulon tunne. Joskus haluan itkeä. En ole koskaan ymmärtänyt tätä, mutta en ole huolissani siitä, koska se menee aina ohi seuraavana päivänä. Luulen, että "näen" ja tunnen liian paljon kanavoidessa ja se vaikuttaa minuun seuraavan päivän.

K: Haluatko kanavoida muita olentoja tai ihmisiä? Esimerkiksi Einsteinia, Teslaa tai John Lennonia?

V: En. Minulla on kädet täynnä Adamuksesta. Tavallaan lasken leikkiä, mutta se on myös totta. Haluan pitää fokukseni ruumiillistuneen oivaltamisen prosessissa shaumbrojen kanssa, ja Adamus Saint-Germain on ensisijainen oppaamme. En halua muiden olentojen tai aiheiden häiritsevän. Ok, täytyy myöntää, että olisi uskomaton kokemus kanavoida Teslaa, mutta luulen olevani parasta, että joku toinen tekisi sen, jotta minä voin pitää fokukseni shaumbroissa ja Adamuksessa.

K: Tuleeko muita olentoja maisemiin haluamaan kanavointia?

V: Kyllä, mutta samalla tavalla kuin edellisessä vastauksessa, en ole kiinnostunut eikä minulla ole sitä kaistaleveyttä. On muutamia poikkeuksia. Minulla on ollut kolme mielenkiintoista kohtaamista Steve Jobsin kanssa, mutta ne olivat yksityisviestejä toiselle henkilölle. Olin vain "välikäsi" ja sen perusteella, mitä Steve kertoi minulle, hän ei ole kiinnostunut saamaan ketään kanavoimaan itseään, paitsi kenties Jony Iven, mutta silloin ainoastaan suunnitteluyhteistyötarkoituksessa.

K: Haluan olla kanavoija. Mikä on paras tapa päästä alkuun?

V: Kuten ihmiset äskettäisessä Kanavointityöpajassa oivalsivat, aloita kanavoimalla itseäsi. Katso, minne se menee, ennen kuin päätät, että haluat tehdä siitä ammatin. En kutsuisi sitä varsinaisesti helpoksi elämäksi, vaikka se on erittäin tyydyttävää, jos päätyy sellaisiin olentoihin, kuin Tobias ja Adamus, jotka ovat meidän tapaamme kulkeneet ihmismuodossa. Se on myös tyydyttävää, jos sinulla on ilo kanavoida joillekin uskomattomimmista ihmisistä maan päällä, niille jotka kutsuvat itseään shaumbroiksi. Tiedän varmasti, etten tekisi tätä, jos se ei tapahtuisi Adamuksen kanavoimisen siunausten vuoksi, shaumbrojen hyödyksi. Lähde nyt pois täältä, ennen kuin minun täytyy hakea nenäliinapaketti!

Kirjoittanut Geoffrey Hoppe (www.crimsoncircle.com)

Elokuun 2018 Shaumbra-lehdestä

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net