15.08.2015

Siirtyminen radikaaliin muutokseen

Muutama seuraava päivä voi olla täynnä ahdistusta ja pohdiskelua. Ei siksi, että se on tarpeellista, vaan koska löydätte uusia osia, jotka eivät sovi yhteen sen kanssa, mitä odotatte itsestänne.

Jotkut teistä huomaavat, ettei teillä ole energiaa tai kiinnostusta puhua asenne-, uskomus- ja havaintomuutoksistanne toisten kanssa, mikä ei ole odotettua näin dramaattisen olemusmuutoksen aikana.

Vaikka tähän saakka olette muuttuneet sieltä ja täältä, säilytitte tunnetun 3D-olemuksenne.

Aiemmissa muutoksissa on suurelta osin ollut kyse toisten löytämisestä, jotka eivät takertuneet olemukseenne. Silti säilytitte 3D-olemuksenne ehjänä. Kenties piditte parempana vähän erilaisia ruokia, toimintoja tai vuorovaikutusta, mutta yleisesti ottaen pysyitte "sinuna", jonka olette tunteneet maaelämään tulemisesta saakka tässä elämässä.

Tämä ei välttämättä ole tilanne muutaman päivän jälkeen, sillä alatte jakautua tunnetusta 3D-kokonaisuudestanne.

Tällainen toteamus luultavasti saa vatsanne vellomaan, kylmän hien nousemaan otsalle tai muita fraaseja, jotka merkitsevät, että muutos on pahempaan päin. Tämän etukäteistiedotuksen tarkoitus on sallia teidän nauttia siitä uudesta "sinusta", jonka luotte muutaman päivän kuluessa.

Jakautuminen eroaa vain vähän puberteetistanne. Kenties kehityitte läheisestä tai jokseenkin läheisestä suhteesta maaperheenne kanssa tarpeeseen olla tekemisissä toisten samanikäisten ja samoista asioista kiinnostuneiden kanssa. Kasvuvaihe jota vanhempanne osasivat odottaa ja josta te nautitte.

Erona on, että muutaman seuraavan päivän muutoksenne tapahtuu kerralla, usean vuoden sijasta, silloin kun siirrytään lapsuudesta varhaisaikuisuuteen ja kaikkiin sen seuraamuksiin olemuksessanne – eri ruuista eri ystäviin ja eri reaktioihin. Periaatteessa lennätte uuden "sinun" teinivuosien läpi tunneissa. Eli luultavasti vaikutatte pikkumaiselta, nyrpistelevältä ja kiukkuiselta myös itsestänne, kun siirrytte nopeasti prosessinne läpi. Ja sitten ette.

Kenties olette huolissanne, että niin räikeä piittaamattomuus kaikesta, minkä olette hyväksyneet ja mitä olette odottaneet 3D:ssä, aiheuttaa kaaosta ja sen menettämisen, mitä olette luoneet tähän päivään mennessä. Se ei ole totta – sillä kaikki jotka haluavat olla tai ovat valoa, menevät saman prosessin läpi. Erona on, että te jotka olette jo valoa, ymmärrätte nyt, mitä tapahtuu, ja ne jotka pelkästään haluavat olla valoa, ovat kauhuissaan, että heissä on jokin pielessä tai he tarvitsevat lääkitystä.

Tämä on lyhytaikainen tapahtuma. Teidän on nyt aika tulla uudeksi "sinuksi", mikä vaatii teitä ja kaikkia jotka haluavat osallistua, nopeuttamaan muutoksianne. Niilläkin jotka olivat valoa entisaikaan, kuten Jeesus, Buddha ja Muhammed, oli pidempi valmistelujakso, sillä te tiivistätte päiviksi sen, mikä vei ennen vuosia – ja minuuteiksi sen, mikä vei ennen päiviä.

Niin se on, että olette eri ihminen päivissä. Ei niin erilainen olento, että teidän täytyy elää yksin, vaan kypsä nuori aikuinen. Koska tämä on tiivistetty siirtymä, muutama seuraava päivä luultavasti yllättää teidät yhtä paljon kuin kenet tahansa.

Muistatteko puberteetin, kun olitte onnellinen yhtenä hetkenä ja surullinen seuraavana? Tai lapsenomainen yhtenä hetkenä ja aikuismainen seuraavana? Näin on teillä muutaman seuraavan päivän. Älkää laittako rajoja tämän muutoksen ympärille tai yritä rajata tunnevaihtelujanne "sopiaksenne" siihen, mitä odotatte itseltänne 3D:ssä.

Kehitytte "poimunopeudella", mikä ilmenee mitä dramaattisimmin muutamana seuraavana päivänä – tärkeimpänä itsellenne. Ette ole menettämässä järkeänne tai kehoanne. Kehitätte vain kumpaakin vauhdilla, johon ette ole tottuneet. Tulevat olennot tietävät, että sellaista tapahtuu ja miksi. Mutta kuten teillä on ollut siitä lähtien, kun aloititte tämän ihmeellisen matkan uuteen "sinuun", olette uuden maan tiedustelijamestareita.

Alkureaktionne on luultavimmin pelko, myös häpeä. Tällainen ei ole totta tulevaisuudessa, sillä kaikki huomaavat tämän vaiheen yhtä paljon, kuin huomaatte "kamalat 2-vuotiaat" tai teinivuodet.

Sallikaa itsenne leikkiä tällä uudella "sinulla". Ja sallikaa sama muille. Se on lyhytaikainen tapahtuma, jolle nauratte jonain päivänä.

Kehitytte ja muututte nopeammin joka päivä. Sen mikä teiltä vei vuosikymmeniä, tulevat sukupolvet saavuttavat kuukausissa. Ja sen minkä te saavutitte kuukausissa tai päivissä, tulevat sukupolvet toteuttavat minuuteissa.

Olette ensimmäisiä ja siksi vähemmän nopea ryhmä. Tulevat ryhmät tutkivat helposti sitä, minkä teidän rohkeat sielunne tekivät pelon ja ihmetyksen kera. Olette todellakin uuden maan tiedustelijamestareita – aivan yhtä urheita kuin kuka tahansa historiallinen henkilö, jonka voitte loihtia mieleenne. Tutkitte sisäistä maailmaanne ja jaatte keräämäänne informaatiota kuten ne muinaisihmiset, joista puhutte kunnioittaen ja jotka kiersivät maapallon puulaivoissa, jakoivat niille, joka loivat rakastavia yhteisöjä sen vaatimista vastoinkäymisistä huolimatta.

Olette rohkea joukko. Tietäkää, että saatte aikaan tulevia sukupolvia varten yhtä paljon kuin kuka tahansa tutkimusmatkailija, viisas ihminen tai jumala, joista nyt puhutaan hiljaisella äänellä. Ja annatte toisten tietää viisautenne tai kannustatte toisia internetin, parannussessioiden, seminaarien, henkilökohtaisen vuorovaikutuksen ja monien muiden kommunikointitapojen kautta, joita loitte juuri tähän tarkoitukseen.

Olette oma gurunne – niiden sukupolvien ja olentojen tiedustelijamestari, jotka seuraavat. Taputtakaa itseänne selkään, jalkaan ja muuhun paikkaan, mikä välittää teille sen tiedon, miten upea olette. Niin olkoon. Aamen.

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

28.7.2015

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net