23.10.2015

Siementen kylvämistä ja putoavia lehtiä

Lokakuu on voimakas siirtymäkuukausi. Se on putoavien lehtien ja siementen kylvämisen kuukausi – loppuunsaattaminen ja uudet alut sulautuneena yhteen.

Vanhoja haavoja tulee pintaan parannettavaksi, samalla kun meillä on myös kokemuksia siitä, että uutta ja aitoa ilmentyy fyysiselle tasolle enemmän kuin koskaan. Se on vanhan elämämme syksy ja aidon elämämme kevät.

Tämä kuukausi tuo meille monia muutoksia – suunnanmuutoksia, tapojen muutoksia, muutoksia töissä, suhteiden syvenemistä ja siirtymistä aitoon tarkoitukseemme. 'A Mu'an eteenpäin kulkevat energiat ovat taas täällä! Saamme lopultakin tehtyä joitain asioita, joita olemme halunneet tehdä jo kauan. Nämä pienet voitot tuntuvat upeilta.

Verikuupimennys 27./28.9. toi voimakkaasti täysin uusia energioita uudesta todellisuudesta, mikä lisäsi uuden komponentin hengittämäämme ilmaan. Tämä uusi komponentti "resetoi" henkilökohtaisen matriisimme ja planeettamatriisin. Tämä vastaa tärkeän päivityksen asentamista tietokoneen käyttöjärjestelmään ja siinä on uusia elementtejä, joita meillä ei ole aiemmin ollut. Näiden uusien elementtien yksi aspekti on lisääntynyt rohkeus ja luottamus siirtyä rohkeasti eteenpäin.

Lokakuussa alamme totuttautua käyttöjärjestelmämme uuteen päivitykseen. Kokeilemme uusia elementtejä, kunnes niistä tulee tuttuja meille. Vaikka monet elementit ja tilanteet voivat ulkoapäin vaikuttaa samoilta kuin ennen, ne tuntuvat nyt hyvin erilaisilta, sillä jokin on muuttunut niiden ytimessä.

Tämä parempaan käyttöjärjestelmään vaihtaminen auttaa meitä siirtymään yli monista vanhoista tilanteista, kun meitä kutsutaan voimakkaasti uuteen ympäristöömme. Lukuisia uusia vaihtoehtoja, tilaisuuksia ja suuntia avautuu pitkin kuukautta. Kohtaamme enemmän uutta aitoa väkeämme. Valmistaudumme jättämään taakse aiemman syklin. On yhden aikakauden loppu ja uuden alku!

Vaikka päätimme olla tällä tänä aikana, kaksinaisuuden viime päiviä ei ole helppoa kulkea. Ympärillämme on tällä hetkellä paljon myrskyävää aallokkoa. Toisinaan voi olla äärimmäisen haastavaa navigoida niin monenlaisten aaltojen läpi, joita tulee monista suunnista ja erilaisista todellisuusjärjestelmistä. Meitä pommitetaan usein energioilla, joita tulee kollektiivista, ei omasta henkilökohtaisesta matriisistamme. Teemme kaikkemme pysyäksemme myrskynsilmässä, mutta se ei ole aina helppoa, kun voimakkaita energioita tulee hyvin monilta tasoilta.

Olemme täällä synnyttämässä uuden todellisuuden ja tämän tekemiseksi meidän täytyy olla selkeä ja seurata aitoa polkuamme. Kuitenkin kuolevan kaksinaisuusmaailman energioiden tuleminen liian voimakkaiksi voi heittää meidät helposti pois kurssista. Voimme yhtäkkiä kokea pelkoaaltoja ja synkkyydentunnetta tulevan kollektiivista. Voimme tuntea maailmanlopun kaikkialla ympärillämme. Tätä ei ole aina helppoa karistaa pois. Kuitenkin meidän täytyy löytää tapa seistä vahvana aitoudessamme ja keskittyä syntyvään, uuteen maailmaan, poiskuolevan vanhan todellisuuden sijasta.

Vaikkemme halua astua draamaan, joskus on melkein mahdotonta olla tuntematta pakahtuvansa täysin kaikkeen, mitä planeetalla tapahtuu. Jos olemme avoin ja herkkä olento, mitä useimmat meistä ovat, voimme tuntea sen vaikuttavan meihin. Joskus meidän täytyy vain lopettaa kaikki, istua alas ja antaa sen kulkea lävitsemme. Voimme päättää hyväksyä kaiken rakkaudella sen sijaan, että vastustamme tai tunnemme väsymystä katsoa samojen kaksinaisuusaaltojen yrittävän musertaa ihmiskuntaa kerta toisensa jälkeen.

Tiedämme, ettemme voi torjua sitä, mitä maailmassa tapahtuu. Meidän täytyy olla ultratietoisena ja –valppaana koko ajan. Emme voi sulkeutua ja irrottautua. Emme voi laittaa kilpeä ympärillemme ja asettua taianomaiseen violettiin valokuplaan. Kuitenkin niille, jotka meistä ovat hyvin herkkiä, kollektiivista tuleva rauhaton energiapommitus on usein äärimmäisen intensiivistä ja epämiellyttävää. Joskus se saa olomme tuntumaan hauraalta ja haavoittuvalta.

Ei ole helppoa navigoida siinä häiriötekijämeressä, joka on kaikkialla ympärillämme, mutta meidän on kriittistä oppia tekemään niin, että jatkuvasti harmonisoidumme uudelleen uuteen todellisuuteen ja silloin kun kollektiivin monet häiriötekijät pyyhkäisevät meidät mukaansa, oivallamme, ettei tämä tule sisäisestä itsestämme. Ne ovat pelkästään oireita kaksinaisuuden viime päivistä – päivistä joiden tiesimme tulevan. Synnytämme uutta maailmaa ja synnytykset ovat aina sotkuisia ja täynnä vaaroja. Näin se vain on.

Uutta maailmaa ei synnytetä yhdessä yössä, mutta emme voi antaa periksi – emme voi antaa itsemme epäillä enää ja olla luottamatta itseemme tai toisiin. Tulimme tänne synnyttämään uuden todellisuuden ja TEEMME SITÄ nyt. Olemme yksi suuri tietoisuusaalto, joka synnyttää uutta. Jos keskitymme täysin siihen, miksi olemme täällä, meillä on taianomainen lokakuu.

Kirjoittanut Solara (www.nvisible.com)

Ote lokakuun 2015 tyrskyraportista

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net