19.05.2016

Sieluni suihkulähde

Mieleni pyyhkäisee todellisuudesta toiseen, ikään kuin etsisin jotain tai jotakuta. Juoksen ikään kuin oman mieleni hologrammitodellisuudessa.

Tiesin, että loin tämän kokemuksen, koska kuulen Arcturuslaisten muistuttavan minulle, että olen elämäni luoja. Siksi muistan ne todellisuudet, jotka olen, jotka minulla on ja joita luon.

Ensin olen plejadilainen, mutta silmänräpäyksessä on todellisuuksia, joissa olen maaihminen, antareslainen, siriuslainen, taucetalainen, lemurialainen ja/tai atlantislainen, koska tässä prosessissa ei näytä olevan aikaa tai peräkkäisjärjestystä.

Kaikki nämä versioit vaikuttavat olevan moniulotteisen ja monigalaktisen itseni monia aspekteja, kun se työskentelee yhtenäistietoisuudessa ykseyden kanssa auttaakseen Gaiaa. Kun oivallan, että kaikki nämä olennot ovat omia versioitani, ymmärrän, mitä etsin.

Todellisuudessa jossa ajattelin olevani, Atlantiksen romahdusta ei ollut tapahtunut, eikä myöskään niitä monia aikajanoja, jotka olivat kerran kolmannen ulottuvuuden muistissani. Tämän oivalluksen myötä olen näyttänyt vaihtavan todellisuuteen, josta en ole koskaan kuullut ja jota kutsutaan "ylösnousevaksi Maaksi".

Kuitenkin heti kun tuo todellisuus tulee tietoisuuteeni, olen aikajanalla juuri ennen suoraa kontaktia plejadilaisten kanssa. Vaikuttaa siltä, että plejadilaiset on valittu ensimmäiseksi laskeutuvaksi joukoksi, koska he muistuttavat kovasti Maan ihmisiä.

Yhtäkkiä vaihdan täysin eri aikajanalle ja alan liikkua sattumanvaraisesti todellisuuksien läpi ajattomassa nyt-hetkessä, jonka olen tiennyt olevan olemassa.

"Mikä tämän kokemuksen pointti mahtaa olla?" pohdin. Kuulen välittömästi: "Ole varovainen."

"Mistä minun on tarkoitus olla varovainen?" ajattelen.

Välittömästi, kuin vastauksena ajatukseeni, katson, kun monia maailmoja alkaa syöksyä mieleni läpi nopeammin ja nopeammin, kunnes ne kaikki sekoittuvat yhdeksi. Täytyisi kai sanoa, että nämä todellisuudet näyttävät sekoittuvan yhdeksi valtavaksi suihkulähteeksi.

Nämä todellisuudet eivät ole vesisuihkulähteessä. Itse asiassa ne näyttävät olevan valosuihkulähteessä. Vaikuttaa siltä, että kaikki nämä todellisuudet nousevat suihkulähteen ytimestä ja kulkevat lähteen yläpään valosuihkuun saakka.

Tämä liike tapahtuu niin nopeasti, että todellisuudet näyttävät muodostavan toisiinsa yhdistyneitä ympyröitä, jotka liikkuvat nopeammin ja nopeammin. Odottamatta, vilauksessa, kaikki nämä todellisuudet ovat ytimessäni – mutta miksi?

En saa vastausta kysymykseeni, koska täytyn nopeasti valosta. Tämä valo näyttää samanlaiselta kuin suihkulähteen valo. Tunnen äkkiä sisäisen räjähdyksen, kun monet elämät valossa liittyvät yhdeksi valoenergiavoimaksi.

Tämä valopurkaus on enemmän, mitä pystyn pitämään sisällä, ja se syöksyy ylös ytimestäni kuin tulivuorenpurkaus. Valo ja kaikki sen elämät virtaavat kruununi läpi kuin valtava suihkulähde.

Valosuihku syöksyy kaikkiin suuntiin, ja näen korkeampien ja korkeampien valotaajuuksien paljastavan upeita kuvia monista mahdollisista, rinnakkaisista ja vaihtoehtoisista todellisuuksista.

Nämä todellisuudet ovat eri aikajanoja ja paikkoja. Kun jatkan tarkkailua, ne alkavat ottaa jonkinlaisen muodon. Sitten yhtäkkiä kaikki pysähtyy.

Kuvat jähmettyvät paikoilleen, ja kaikkien maailmojen pyöriminen pysähtyy. Kaikki kuvat ovat täysin pakallaan, paitsi kuva itsestäni. Tämä kuva on kuitenkin muodoton. Olen pyörivä energiakenttä, joka on täynnä myriadeja kuvia.

Siirryn kuvasta toiseen tarkkaillen. Sodat pysähtyvät ja pommit jäävät ilmaan ja paraatit seisahtuvat ja marssijoiden toinen jalka on ilmassa. Sitten minulla on tarve katsoa ylöspäin. Kun teen niin, näen tähtialuslaivueen korkealla yläpuolellani.

Kaikki on pysähtynyt paikoilleen. "Mitä tapahtui?" kysyn sisältä ja saan vastauksen: "Lähdit ajasta." Yllättäen ymmärrän täysin tuon ajatuksen.

Maailma on paikoillaan, koska ei ole aikaa, joka liikuttaa asukkaita paikasta toiseen. Kurkistan jokaiseen monista todellisuuksista ja oivallan, että ne liikkuvat, mutta niin hitaasti, että minun täytyy tarkkailla niitä pitkän aikaa, ennen kuin edes yksi askel on otettu.

Katson alas ja näen paikallaan olevan kehoni ympärillä myriadeja todellisuuskuplia, jotka leijuvat valosuihkulähteestä tulevissa valovirroissa.

Nyt havaitsen valosuihkulähteen ytimessäni. "Kyllä", oivallan yhtäkkiä. "Valosuihkulähde ei virtaa kauttani. Se virtaa minusta."

Päätän astua yhteen monista todellisuuksista sisäisessä valovirrassani ja löydän itseni kuusiulotteisesta oliosta, joka elää mieluummin emäaluksen valoverkossa.

Tällä oliolla jonka minun täytyy myötää olevan yksi ITSENI monista versioista, on paljon tekemistä emäaluksen elossa pitämisen kanssa. Yhtäkkiä oivallan, että olen monien kuudennen ulottuvuuden valo-olentojen joukossa, jotka liikkuvat jatkuvasti emäaluksen elämänvoiman läpi ja valaisevat sitä.

Tämä kuudennen ulottuvuuden elämä- ja valovoima on malliesimerkki kollektiivitietoisuudesta. Nyt-hetken vilauksessa koen tämän ykseystietoisuuden ollessani kuudennen ulottuvuuden olento.

Kun teen sen, herään yhtäkkiä tilasta, joka saattaa olla vain unta. Tai kenties olen eniten hereillä ollessani unessa.

"Olenko unessa? Onko tämä kokemus vain unta?" kysyn näkymättömältä oppaalta, jonka tunnen yhtäkkiä rinnallani, ei vaan sisälläni.

"Kuuntele hiljaisuutta, kun se virtaa mielen läpi", kuulen oppaani sanovan.

"Hmm", pohdin. "Miten kuunnellaan hiljaisuutta?"

"Hiljennä mielesi", vastaa oppaani, joka näyttää nyt virtaavalta muodolta, jossa on valojuovia.

"Hiljennän mieleni?" Ihmettelen, onko se mahdollista. Olen aina luullut, että mieleni hiljentää minut. En ole koskaan ajatellut, että minulla on mitään valtaa mieleeni. Itse asiassa olen miettinyt, olinko vani jotain, jonka mieleni on luonut.

"Kyllä, se alkoi sillä tavalla", kuulen jonkin sisälläni sanovan.

"Olen mielesi. En ole joku. Olen SINÄ, ja sinä olet MINÄ."

Kyllä, tämä kaikki tuntuu normaalilta, jos sallin valosuihkulähteen ohjata ajatuksiani. Tiedän kuitenkin, että jos konsultoisin ihmisitseäni, tuo "minä" olisi täysin hämmentynyt.

Siksi päätän olla konsultoimatta ihmistäni. Itse asiassa minusta on tuntunut vähemmän ja vähemmän ihmiseltä viime aikoina. Minulla ei ole kuitenkaan aavistustakaan, mitä olisin, jos en ole ihminen.

Välittömästi ajatukseni alkavat kiittää hyvin kolmannen ulottuvuuden tavalla. Mietin, pitäisikö minun lakata vain ajattelemasta.

Jos olen mielessä, niin voin käskeä itseni lopettamaan ajattelemisen!!

Siksi sanon tai sanoin tai tulen sanomaan: "Lakkaa ajattelemasta!"

Yhtäkkiä oivallan, etten voi havaita mitään aikamerkkejä, koska kaikki tapahtuu nyt-hetkessä.

"Hetkinen nyt!" sanoin, sanon tai tulen sanomaan … vain kuullakseni:

"Kuuntele hiljaisuutta. Kun kuuntelet hiljaisuutta, voit kuulla kaiken. Kuuntele hiljaisuutta, mutta vain jos uskallat.

"Kaikkialla, nyt-hetken ykseydessä, joka on ympärilläsi, tiedät jotenkin ytimessäsi, että se mitä kuulet, on totta.

"Hiljaisuus on voima, elämän ja rakkauden ydin. Se on osa syvää sisäistä ja se tulee korkealta ylähäältä.

"Jos kuuntelet hiljaisuutta, huomaat, että sillä on paljon sanottavaa. Jos kuulet hiljaisuuden syvältä sisältä, se vie stressisi pois. Kun stressi on poissa, kuulet "SINUT", mutta vain jos yrität. Se on siinä joka kerta, kun naurat, ja pitää sinua sylissä, kun itket.

"Jos kuuntelet hiljaisuutta, huomaat sen olevan sisälläsi. Hiljaisuus on tuo hiljainen pieni ääni, joka kertoo sinulle, mitä voit tehdä.

"Se kertoo sinulle, miten kuunnella ja ymmärtää se syy, että kaikella elämällä täytyy olla tietty virtaus ja jokaisella hetkellä on aikansa.

"Kaipauksesi syy, sen itsen kaipauksen jonka tunnet menettäneesi, on lähtenyt elämästäsi iäksi tuon rajan vuoksi, jonka olet ylittänyt.

"Tämä raja on sisälläsi, ajan ja nyt-hetken välissä. Päästä irti ajasta ja seuraa meitä, jotta voimme näyttää sinulle, miten virtaat sydämeesi ja kuuntelet mieltäsi ja tiedät ne kaikki mysteerit, joiden löytämiseksi olet tehnyt kovasti työtä.

"Päästä irti tuosta työstä, tyynnytä mielesi ja pysy sydämessäsi, ja löydät sen, mitä tarvitset, ja tiedät, mistä aloittaa …

"Sitten elämäsi kapteenina tiedät, kuka olet ja miten tulit Gaialle auttamaan sitä olemaan tähti."

Kun tuo valo loistaa yläpuolelta kasvoilleni, tiedän viimein tavoitteeni ja ilonkyynelieni läpi näen sieluni suihkulähteen.

Kirjoittanut Suzanne Lie (www.multidimensions.com)

14.5.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

 

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net