19.05.2018

Selviytymismoodista itsestä huolehtimiseen

Viime aikoina kaikki ovat näyttäneet käyvän läpi jonkinlaista kriisiä tai merkittävää elämänmuutosta, tai tukevan sellaista, joka käy läpi näitä asioita. Niin haastavaa kuin tämä onkin, nämä tilanteet auttavat laittamaan elämän perspektiiviin. Ne saavat meidät hidastamaan, hellittämään aikatauluistamme, priorisoimaan uudelleen, mikä on tärkeää, ja tekemään muutoksia, joiden aika on ollut aikaa sitten. Saamme isoja herätyksiä joka puolelta, mikä saa meidät kysymään itseltämme: "Mikä elämässäni tukee terveyttäni ja hyvinvointiani? Mikä aiheuttaa stressiä? Mikä tekee minut tai perheeni sairaaksi?"

Heräämisen myötä tulee oivalluksia, jotka vaativat muuttamaan fyysisiä tekojaan ja tapojaan. Jos saat merkittäviä viestejä hidastaa ja tehdä muutoksia etkä ole vielä löytänyt tapaa tehdä sitä, luultavasti huomaat, että henkinen, fyysinen ja tunnereaktiosi jokaiseen elämän tasapainottomuuteen tulee voimakkaammaksi ja sitä on vaikeampi sivuuttaa.

Vuosi sitten kun ihmiset puhuivat "Muutoksesta", suuri osa fokuksesta oli siinä paremmassa maailmassa, jota olemme täällä luomassa. Kuitenkin on ja on aina ollut silta täältä sinne. Tuo silta on siirtymätila, jossa kaikki mikä ei ole harmoniassa aidomman olemistavan kanssa, tulee esiin parantamista, transformoimista, tasapainottamista tai irtipäästämistä varten. Tätä tapahtuu henkilökohtaisella tasolla, yhteisötasolla, kansallisella tasolla ja globaalilla tasolla.

Energiatasolla tasapainotamme siksakkia ja menemme maskuliinisuuden hallitsemasta ja feminiinisyyden tukahduttavasta mallista terveeseen malliin, joka kunnioittaa feminiinisyyttä ja paluuta terveeseen maskuliinisuuteen. Siirrymme vahvimman ja nopeimman selviytymismallista "täytyy huolehtia itsestä ja yhteisöstä tai palaa loppuun henkilökohtaisesti ja kollektiivisesti" -malliin.

Niinpä kriisejä tapahtuu nykyään useammille ihmisille ja useammin, osana sielumme ja ihmiskunnan tapaa tasapainottua. Pinnallisten tavoitteiden ja prioriteettien täytyy tehdä tilaa sielumme aidoille tarpeille, unelmille ja toiveille.

Suoraan ilmaistuna, sielumme paljastaa kaiken hevonpaskan, minkä meille on opetettu olevan tärkeää tai totta, mutta mikä ei todellisuudessa ole. Onko sinulla vanhoja, ei-ketään-palvelevia uskomuksia? Ne ovat luultavasti edessäsi nyt. Onko sinulla vanhoja malleja, jotka toistuvat?? Aika painaa stoppia ja poistaa ne kerta kaikkiaan. Tuntuuko sinusta elokuvan katselulta, kun katselet ulkoisen maailman ja uutismedian aspekteja? Oletko hämmentynyt, kun jotkut asiat kuulostavat todelta, kun taas toiset täysin valheelta? Tervetuloa Ihmemaa Ozin verhon poistamiseen, kun alamme saada selville, mikä on totta ja mikä harhaa, kehen voi luottaa ja kuka on näyttelijä suurella maailmannäyttämöllä.

Jep, tämä kaikki näyttää vähän sotkuiselta, mutta samaan aikaan alkaa näyttää myös puhtaammalta. Juuri tällaista on, kun siivoat huonetta kotonasi. Prosessin aikana on sotkuista, kuitenkin erittäin puhtaita saarekkeita alkaa tulla esiin, kun saat vanhan kaman ulos ja valmistaudut tuomaan uutta sisään.

Miltä teistä kaikista tuntuu?

Kirjoittanut Dana Mrkich (www.danamrkich.com)

10.5.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Evoluutio - tulevaisuuden skenaarioita Päiväntasaus 2018 »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net