29.09.2018

Seiso suorassa

Yllytämme teitä kurkottamaan tähtiin, sillä olette tosiaankin tähtiä. Olette sekä universumin olympiatähtiä että tähdistä. Nimittäin loitte tähdet ja olette asuneet niillä useammin, kuin osaatte laskea. Niin se on, että teistä tuntuu rauhalliselta ja levänneeltä, kun katsotte tähtiä. Ei hekumoiden luomistaidoillanne, vaan muistaen, miten taitavia olitte ja olette.

Teidän on aika liftata tähtiin muistaen kaiken, mitä olette saavuttaneet ja saavutatte. Nimittäin monet teistä ovat turhautuneita ja vihaisia tästä tai tuosta tapahtumasta maan päällä, muistamatta, että sellainen viha on vain nanosekunti kokonaistodellisuudessanne. Jos olette järkyttynyt tai vihainen jostain, muuttakaa se. Ja jos olette iloinen jostain, voimistakaa sitä.

Unohditte, miten suurenmoinen todella olette, kun tulitte osaksi Maan raskautta. Vaikka Maa on nyt 5D:tä, jatkatte 3D-taisteluja, joilla on vähän tekemistä kanssanne nyt – mikä osoittaa kiintymyksenne uhriuteen. Teillä ei ole mitään syytä tuntea olevanne uhri. Olette luoneet maailmoja, planeettoja ja tähtiä, ja kuitenkin sallitte muutaman ihmisen pitää teidät kurjuudessa tai pelossa.

Vaatikaa itsenne! Vaatikaa voimanne luoda ja siirtyä yli 3D-säännöistä, jotka määräävät, että jonkun täytyy kertoa teille, mitä tehdä. Olette suurempi ja parempi kuin 3D-säännöt. Seiskää suorassa. Teidän ei enää tarvitse piilottaa todellista itseänne orjuuden ja säyseyden taakse. Olette esittäneet Clark Kentin roolia aivan liian pitkään. Teidän on aika vaatia supermies- ja supernaisstatuksenne. Status jossa voitte tehdä, mitä haluatte – sillä kuka teitä estää?

Monet teistä elämöivät, että tämä pomo, tämä vanhempi tai ystävä tai poliitikko on ilkeä teille tai jollekin, josta välitätte. Mitä aiotte tehdä sille? Juoksetteko nurkkaanne itkemään vihaisena tai peloissaan? Vai laitatteko jalkaan ison tytön tai ison pojan housunne ja julistatte vapautenne?

Olette noudattaneet aioneita maaviestejä heikkoudesta, alamaisuudesta ja uhriudesta. Pyyhkikää pois nuo viestit, sillä ette ole palvelija, ettekä vanki. Olette äärimmäisen voimakas universaali olento, joka loi sen maaperän, jolla seisotte, ja kyllä, sen pelkotekijän jonka nyt hävitätte.

Olette luoja, ette palvelija. Kuvitteletteko ajatuksissanne Jeesuksen, Muhammedin, Buddhan tai kenenkään muun jota pidätte suurena, uhriksi? Vai kuvitteletteko heidät vahvoina ja vaikutusvaltaisina olentoina, jotka elivät yhteiskunnassaan, koska halusivat esitellä mahdollisuuksia?

Te olette joukkona nuo mahdollisuudet. Tämän siirtymän em. edelläkävijät kylvivät rakkauden ja ilon siemenet. Te olette kukkia – vahvoja, kyvykkäitä, joustavia, kirkkaita ja iloisen värisiä. Te olette niitä, jotka muuttavat värikkääksi iloplaneetaksi sen harmaan maiseman, joka Maa on ollut ainoneita. Hyvin samaan tapaan, mitä tapahtuu muutaman vuoden välein Maan aavikoilla. Erona on, että teidän kukkanne eivät kuihdu, vaan kukoistavat ja moninkertaistuvat nopeasti.

Te ette ole uhri. Kukaan ei ole vahvempi tai vaikutusvaltaisempi kuin te. Lakatkaa teeskentelemästä, että te ette pysty tekemään jotain tai että teidän täytyy pyytää lupa tai odottaa, kunnes tämä kamala "jokin" menee ohi.

Olette voima, loisto ja valo. Niin olkoon. Aamen.

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

24.9.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net