04.06.2018

Samaan aikaan farmilla ...

On sunnuntai-iltapäivä ja lennämme parhaillaan Lindan kanssa Frankfurtista Denveriin. Tällä hetkellä olemme suoraan Edinburghin päällä ja suuntaamme pian Atlantin valtameren yli. Nyt on epätavallisen kuoppaista menoa, mikä tekee naputtelusta kannettavallani huvittavaa, koska kirjoitan joka toisen sanan väärin yrittäessäni osua oikeisiin näppäimiin.

Lennosta on jäljellä 8.5 tuntia ja on paljon aikaa kirjoittaa artikkelini kesäkuun numeroon. Jean odottaa kärsivällisesti sitä huomisaamuun, ja tietysti minä odotan hänen artikkelinsa kommentointia. Hän ja minä olemme tällä tavalla hyvin samanlaisia. Odotamme kumpikin viime hetkeen oman artikkelimme kirjoittamista ja kirjoitamme paremmin paineen alla. Hyvä juttu, että olen nyt "vankina" lentokoneessa.

Miten selitän tapahtumia, jotka juuri saimme loppuun – "Masters's Guide" -työpaja Bergenissä Norjassa ja Threshold-työpaja Middelfartissa Tanskassa? Yritin enkä kyennyt. Julkaisemme joitain osallistujien kommentteja shoudissa, mutta minulla ei yksinkertaisesti ole sanoja. Adamuksen ja shaumbrojen välinen yhteistyö menee rohkeille, uusille tasoille näinä päivinä. Olemme tosiasiassa tulossa oivaltamiseen. Se ei ole jotain kaukaisessa tulevaisuudessa, eikä porkkana hevosen edessä. Teemme sitä nyt, ja se on ollut erityisen selvää live-tapahtumissa.

Adamus Saint-Germain teki yllättävän toteamuksen äskettäisen Threshold-tapahtuman aikana. Nyt muutaman päivän jälkeen siinä alkaa olla tolkkua ottaen huomioon Crimson Circlen kehityskaaren. Hän kertoi tuolle ryhmälle, että "hän ei ota uusia oppilaita". Hän puhui työn tämänhetkisestä painopisteestä ja sanoi, että hän työskenteli mysteerikouluissa henkilökohtaisesti jokaisen kanssa, joka pitää itseään shaumbrana. Hän totesi, että hänen ikivanha sitoumuksensa oli työskennellä henkilökohtaisesti kaikkien aiempien mysteerikoulujen jäsenten kanssa – matkan joka askeleella – kunnes he tulevat omaan oivaltamiseensa.

"Tämä ei ole paikka uusille, niille jotka ovat vasta tulossa heräämiseensä", hän huomautti. "Olemme tulleet liian pitkälle muutaman viime vuoden aikana. Se olisi liian musertavaa heille ilman niitä oivalluksia, joita tulee Sexual Energies Schoolista, Ansestral Freedomista, Wound of Adamista, Aspectologystä, Master's Life -sarjasta ja kaikesta, mitä olemme tehneet shoudeissa. He pidättelisivät itse asiassa sitä työtä, jota teemme yhdessä."

Hän jatkoi: "Suhteemme tulee aina 1200–1600 -lukujen mysteerikouluista saakka. Se muodostaa nykytyömme perustan, minkä vuoksi on hyvin helppoa ja tuttua, kun kokoonnumme nyt. Crimson Circle ei alkanut nollasta – aloitimme menneisyydestä juontuvan voimakkaan yhteyden ja liikevoiman kera. Ensimmäisestä shoudista saakka teidän kanssanne syyskuussa 2009 olen ollut kanssanne matkan joka askeleella.

"Työmme on liian kypsää niiden ottamiseksi mukaan, jotka ovat vasta heräämässä. Muutaman vuoden kuluessa näemme monia oivaltaneita shaumbroja. Luotte polun toisten seurattavaksi valtavalla informaatiomäärällä matkastanne ja tarinoistanne. Siitä tulee elävä ja tietoinen kirjasto herääville ihmisille, mutta he ovat liian erilaisia ottavaksi mukaan nyt sukeltaessamme oivaltamistyöhömme. Kaikki ovat tervetulleita lukemaan tai katselemaan aineistojamme, mutta voin olla henkilökohtaisesti vain niiden käytettävissä, jotka pitävät itseään nyt shaumbroina, niiden jotka ovat olleet yhdessä mysteerikouluissa."

Adamuksen toteamuksessa on tolkkua, koska kuukausia sitten hän teki kurkistuksen Crimson Circlen työn tulevaisuuteen. Hän sanoi, ettemme näkisi mitään huomattavaa kasvua seuraavina 3–5 vuotena – tämä olisi aikaa omistaa huomio shaumbroihin, kun monet alkavat sallia ruumiillistuneen oivaltamisensa. Se olisi aikaa oppia elämään Ahmyo-elämää, käsitellä maan päällä pysymisen haasteet (eli muut ihmiset, liikenne, politiikka jne.), nuorentaa keho ja oppia antamaan energian palvella meitä. Sitten kun shaumbrat tulevat mestaruuteensa, se houkuttelee luonnostaan monia uusia ihmisiä, ja se on Crimson Circlen kolmas aikakausi (ensimmäinen aikakausi oli Tobiaksen kanssa ja toinen Adamuksen kanssa). Näitä uusia ihmisiä tulee kaikilta elämänaloilta ympäri maailmaa. He ovat niitä, jotka eivät löytäneet vastauksia kirkoista tai ashrameista tai jotka sanoivat yksinkertaisesti "ei enää" jatkuvalle karma- ja elämäkarusellille. Tietysti Crimson Circle houkuttelee myös niitä, jotka etsivät vain energiaa ja valtaa, mutta he joko oppivat totuuksiamme tai "ei enää" -asenteemme käännyttää heidät pois.

Samaan aikaan farmilla (eli Crimson Circlen organisaatiossa), parannamme jo sisäisiä järjestelmiämme. Meillä on tehty merkittävä nettisivusto- ja nettikauppateknologian muutos muutamana viime vuotena, mikä maksoi noin 200.000 dollaria. Olemme myös ryhtyneet kalliiseen, mutta tarpeelliseen tietokantateknologiapäivitykseen, joka saadaan loppuun tämän kesän loppupuolella. Päivitimme hiljattain studioon uudet laitteet sekä näyttämön. Olemme aina pitäneet ajan tasalla teknologiamme, mutta nyt meillä on uusi intohimo: saada kaikki valmiiksi sitä kasvua varten, josta Adamus puhuu tulevina vuosina.

Talousjärjestelmämme ovat hyvin vaikuttavat suhteellisen pieneksi yritykseksi. Siinä missä monet meidän kokoisemme yritykset käyttävät QuickBooksin kaltaisia ohjelmistopaketteja, me käytämme SAP-laskentaohjelmistoa, jota suuret yritykset käyttävät. Maksamme laskut viikoittain, meillä ei ole velkaa ja meille on tehty kaksi isoa verotarkastusta ilman ainuttakaan muutostarvetta. Lisäksi Linda ja minä olemme laittaneet henkilökohtaiset varamme 100%:sti säätiöön, joka varmistaa Crimson Circlen pysyvyyden tulevaisuudessa.

Yksi suurimmista projekteistamme on tällä hetkellä luetteloida valtava sisältökirjasto kuluneilta 18 vuodelta. Kanavointikirjastossa on yli 230 shoudia, Crimson Circlen kaupassa on 174 tuotetta 1143 käännöksen kera, on lähes 200 keahak-sessiota, 9 jatko-opintokurssia, puhtaaksikirjoitukset ja nauhoitukset yli 400 työpajasta, 7 Mestarin elämää -sarjan jaksot, plus monia muita sekalaisia nauhoituksia. Arvioimme, että Crimson Circlen kirjastossa on 150.000 sivua vastaava määrä materiaalia, mihin eivät sisälly tuhannet käännökset. Tällä hetkellä se on luetteloitu päivämäärän, tapahtumatyypin ja otsikon mukaan, mutta työstämme parempaa tapaa käsitellä shaumbra-matkan kirjoitettua ja puhuttua historiaa. Ei mikään pieni tehtävä! Haluamme, että ihmiset pystyvät etsimään kirjastosta ja tutkimaan sitä muilla monipuolisilla ja käyttäjäystävällisillä tavoilla.

Kaikki tämä on valmistelua Crimson Circlen kolmanteen aikakauteen. Se saattaa tapahtua parissa vuodessa tai kenties viidessä vuodessa. Se on aikaa, jolloin monet uudet kuulevat omistautuneesta ja rohkeasta ihmisryhmästä, joka kutsuu itseään shaumbroiksi. He lukevat, miten tämä ryhmä alkoi vuosituhannen vaihteessa, miten he seurasivat tietämistään ruumiillistuneeseen oivaltamiseen siitä huolimatta, että menettivät paljon vanhasta elämästään, ja miten heitä alettiin kutsua mestareiksi yhtenä kriittisimpänä aikana planeetan historiassa.

Samaan aikaan kun Linda ja minä tapaamme shaumbroja ja jaamme arvokkaita hetkiä heidän kanssaan matkoillamme, farmilla Crimson Circlen upea henkilökunta huolehtii kaikesta, parantaa ja virtaviivaistaa. Työtä valvoo Alain Bolea, jota monet teistä eivät tunne tai ole nähnyt hänen hiljaisen ja kärsivällisen olemuksensa vuoksi, mutta hän auttaa pitämään henkilökunnan upeana. Linda ja minä emme pärjäisi ilman häntä ja henkilökuntaa. Tämä tiimi on todella shaumbrojen palveluksessa, ja nyt se valmistautuu Crimson Circlen kolmanteen aikakauteen. Olemme olleet tien päällä suurimman osan kahdesta viime kuukaudesta ja voimme olla huolehtimatta tietäen, että farmilla kaikki hoituu.

Kirjoittanut Geoffrey Hoppe (www.crimsoncircle.com)

Kesäkuun 2018 Shaumbra-lehdestä

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Vastauksia, osa 2 Alfa ja omega - alku ja loppu »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net