01.07.2018

Ruokitko pelkoa?

Kerran olitte innoissanne siitä, kun kuulitte, että kaikki rakenteenne tuhottaisiin ennen uudelleenrakentamista. Mutta nyt kun rakenteitanne tuhotaan, valitatte sitä samaa asiaa, jonka suunnittelitte päättäessänne osallistua tiimiin, joka luo iloista uutta Maata.

Tietysti aloititte siirtymänne uskoen, että kaikki tapahtuisi ilman suuria ponnisteluja ja kun enemmistö näkisi tapojensa virheellisyyden, kaikki rakennettaisiin uudestaan vilauksessa. Näin ei ollut tarkoitettu, sillä teidän roolinne on rakentaa rakkaudelliset ja joustavat rakenteet. Ne jäykät 3D-rakenteet jotka sallivat vain joko/tai-toiminnan, tuhotaan. Joko teet tällä tavalla, tai sinut suljetaan ulkopuolelle, sinua pilkataan tai muuten menetät paikkasi yhteiskunnassa.

Nyt kun vaihtoehtoja avautuu, olette hermostunut, tolaltanne ja vihainen, sillä toivotte, että joko/tai-vaihtoehdot olisivat pysyneet paikoillaan siihen saakka, kunnes rentoutuisitte uusiin luomuksiinne ja asiat olisi perusteellisesti puhuttu, suunniteltu ja luotu.

Näin ei ole ilmiselvistä syistä. Ensinnäkin, opettelette luomaan sellaista, mitä ette uskoneet mahdolliseksi 3D:ssä. Toiseksi, te tarvitsette puskurin uuden ja vanhan välille, mikä pätee kaikkiin ihmisiin. Niin se on, että se tapahtuu. Ja kun se tapahtuu, selkeytätte, mikä on tärkeää teille, ja löydätte oman luomispaikkanne. Nimittäin luodessanne uudestaan keskitytte siihen, mikä häiritsee teitä eniten hajotessaan.

Jotkut teistä ovat tolaltaan, sillä uskotte, ettei teidän pitäisi keskittyä nykyrakenteidenne hajoamiseen tai olla huolissaan siitä. Kuitenkin monet teistä kurkkivat uutisista, mitä kamalaa parhaillaan tapahtuu. Eli olette osa sitä tiimiä, joka luo uusia toimintoja ja aktiviteetteja. Jotkut teistä jotka seuraavat mediaa, uskovat tekevänsä sen uteliaisuudesta, vihasta tai jostain tunteesta tai uskomuksesta, josta yritätte päästä eroon. Mutta vaikka yrittäisitte, nuo ajatukset tai tuo viha eivät koskaan lähde täysin olemuksestanne.

Ette halua puhua vihastanne, pelostanne tai vääriltä näyttävistä teoistanne toisten kanssa, sillä 5D:ssä teidän PITÄISI päästää irti kaikista 3D-teoista. Se ei voi olla totta, kuten olette havainneet monien viikkojen aikana, jolloin olette yrittäneet. Olette epärehellinen itsellenne.

Jos jokin vaivaa teitä 3D:ssä, sallikaa itsenne uneksia parempia tai erilaisia ratkaisuja. Tämä ei merkitse, että teidän täytyy luoda ratkaisuja, vaan että jaatte energioita niiden kanssa, jotka luovat. Tosiasiassa olette yhtä luovia leikkiessänne puutarhassa, kuin ne joilla on ratkaisuja, sillä annatte energiaa ryhmille, jotka haluavat tuoda rakkautta luomuksiinsa.

3D-ratkaisut eivät ole toimineet, kuten todistaa ryhmien viha toisiaan kohtaan, erityisesti silloin kun toinen ryhmä ei näytä samalta tai toimi samalla tavalla – ongelmia joihin näytettiin tarttuvan vuosikymmeniä sitten 60- ja 70-lukujen rauha- ja rakkausliikkeillä. Kuitenkin jotkut samat yksilöt jotka osallistuivat noihin liikkeisiin joko fyysisesti tai tunteillaan, näyttävät tehneen täyskäännöksen ja hyväksyvät vain samanlaiset olennot.

Totuus on, että kaikki ne jotka rakentavat esteitä siltojen sijasta, ovat kauhuissaan. Nimittäin ne rakenteet joita he loivat rauha- ja rakkausajatustensa jälkeen, suojelivat heitä tavoilla, joita ette ehkä voi ymmärtää. Monet heistä jotka osallistuivat rauhaan ja rakkauteen, päättivät, että omaisuuden tai vallan haaliminen olisi tärkeämpää kuin toistensa rakastaminen.

Nyt he toimivat sen mukaan, mitä he uskovat vaadittavan tuon omaisuuden ja vallan säilyttämiseksi. Tämä ei tarkoita, ettei omaisuus ole odotettavaa tai hyväksyttävää, vaan että ne jotka roikkuvat 3D:ssä suojellakseen omaisuuttaan ja valtaansa, uskovat: "Joku haluaa ottaa rahani ja valtani pois."

Nekin joilla ei ole omaisuutta tai valtaa, ovat peloissaan, kun he eivät pysty ymmärtämään, miten uudet rakenteet sallivat heidän elää uneksimaansa elämää, sillä 3D:ssä ei toimi samanarvoisuusyhtälö.

Ne jotka pysyvät vankkumatta 3D:ssä, tekevät sen pelosta. "Jos siirryn rakkauteen ja iloon – new age -pilvilinnaan – menetän sen, mitä pidän rakkaana." Heidän näkökykynsä ei ole riittävän laaja tietämään, että maaolennot ovat ainutlaatuisia, joten kukaan ei vaadi resursseja, jotka eivät anna heille iloa.

Jokaisella teistä – myös niillä jotka lisäävät ponnistelua 3D:ssä – on tarpeita ja unelmia, jotka perustuvat rooliinne, karmaanne (karmaa ei ole enää niillä, jotka ovat 5D:tä ja sen yli) ja jotka tuottavat rakkautta ja iloa, jos sitä seurataan.

Tarkkailkaa niitä, jotka yrittävät roikkua omaisuudessa, vallassa tai elämäntyylissä, joka ei ole aivan oikea heille. He ovat peloissaan, lopen uupuneita ja heidän täytyy syyttää toisia ilottomuudestaan. Nimittäin jos he olisivat tyytyväisiä elämäänsä, he toivottaisivat tervetulleeksi uudet olennot, käsitykset ja energiat – tietäen omassa henkilökohtaisessa turvassaan, että vain he voivat muuttaa elämäänsä.

Niin se on, että 3D:tä olevat säilyttävät kontrollintarpeen – henkilökohtaisessa elämässä, omassa maassa, yhteisössä ja perhesuhteissa. Se on hyvin selvää taloudessa ja vallassa. Ja kun useammat teistä kieltäytyvät ruokkimasta heidän pelkojaan, niistä tulee äänekkäämpiä.

Mutta myös teidän tarpeenne hämmentyvät 3D-peloista. Pelkäätte rakenteiden tuhoutumista, vaikka uudelleenrakennus perustuu rakkauteen ja iloon, maailmanne nykyisen hillittömän pelon sijasta.

Ilmiselvä kysymys on: "Mitä minun pitäisi tehdä?" Kuten aina, vastaus löytyy ilostanne. Jos se merkitsee energian lähettämistä niille, jotka luovat uusia, avoimia ja virtaavia rakenteita, tehkää niin. Ja jos se merkitsee noiden avoimien ja virtaavien rakenteiden luomista, tehkää niin. Ei ole mitään pitäisi-asioita, paitsi olla teeskentelemättä, että 3D-pelkojäämänne on tientuke uudessa elämässänne. Sallikaa itsenne virrata, aivan kuten sallitte saman uuden Maan luomuksillenne.

Sallikaa itsenne ja muiden olla, ja elätte ilossa. Laittakaa rajat itsenne ja muiden ympärille, ja ruokitte niiden energioita, jotka haluavat pysyä 3D:ssä. Niin olkoon. Aamen.

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

25.6.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Transformaatiota siirtymäalueella Hullu »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net