11.12.2018

Ruma ankanpoikanen vai kaunis joutsen?

Haluamme puhua taas kerran niistä peloistanne, että te ette ole raiteilla, ette ole 5D:tä tai sen yli ja olette hidas oppimaan. Mikään tästä ei ole totta, sillä olette korkeimman asteen edelläkävijä. Mutta poiketaanpa vähän aiheesta, ennen kuin taas kerran sanotte itsellenne, että te ette ole edelläkävijä.

Kenties olette unohtanut, miten monta kertaa kiipesitte epätoivon vuorelle täysin ymmärtämättä, miksi ette ollut samanlainen kuin muut tai miksi teistä ei tuntunut siltä, että perheenne tai Maa oli oikea kotinne.

Tai kenties huijasitte itsenne tässä elämässä ajattelemaan, että olitte kuin kaikki muutkin, vain muutama eroavuus siellä täällä. Noista yrityksistä huolimatta olette löytänyt luonnollisilta näyttäviä taitoja, joita muut ystävä- tai perhepiirissänne eivät ymmärrä tai tee. Olette myös yrittänyt sivuuttaa nämä erityistaidot ajatuksilla, että kaikki voisivat tehdä saman, jos haluaisivat. Se on totta tulevaisuudessa, mutta tällä erää vain eturivissä olevilla on nämä taidot.

Tämän ei ole tarkoitus pakottaa teitä uskomaan, että olette parempi kuin massat, vaan sallimaan teidän vaatia koko olemuksenne ilman huolta, että olette vähemmän-kuin. Tietysti on joitain teitä edelläkävijöitä, jotka eivät ole hyväksyneet noita taitoja vielä "normaaliksi" yhteiskunnassanne. Kenties tunnette asioita, joita toiset eivät tunne. Tai kuulette, näette tai pelkästään toimitte eri tavalla. Sallikaa sen olla merkki, että olette saavuttanut nuo taidot valmisteluna tähän elämään, tähän siirtymään.

Vaikka monet heräävät, heillä ei ehkä ole joitain taitoja, jotka te otatte itsestäänselvyytenä. Useimmat noista heräävistä ovat huolestuneempia pelkovuortensa puhdistamisesta, kuin uusien taitojen ilmaisemisesta.

Nämä taidot jotka olette ottanut aina itsestäänselvyytenä, ovat vähän kuin flunssapöpö. Niitä kuljettaa usko. Nimittäin taitonne ovat yleisiä ympäri universumeja. Kyse on pelkästään siitä, ettei noita taitoja ole hyväksytty eikä enimmäkseen vielä hyväksytä tiheissä 3D-pelkopuitteissa. Nimittäin jos teillä olisi taitoja, jotka sallisivat teidän aistia tulevaisuutta tai aikamatkata tai tulkita toisia, pelkonne vähentyisivät, kuten oli totta 3D-elämissänne.

Ensimmäistä kertaa yhdessäkään maaelämässänne nuo taidot laajentuvat sekä sisällä että toisiin. Niin se on, että saattaisitte herätä yhtenä päivänä kanavointi- tms. taidon kera. Taidon joka teillä olisi luultavasti ollut koko 3D-elämänne, mutta pelkäsitte tutkia sitä tai altistua sille. Näin ollen tuo tunne, että olette outo tai erilainen. Kun sallitte enemmän ja enemmän noiden taitojen ilmaisemisen, toiset haluavat samoja taitoja, aivan kuten oli totta silloin, kun henkilökohtaiset tietokoneet esiteltiin muutama vuosikymmen sitten.

Pelko paljastaa erityistaitonne niille, jotka eivät välitä niistä tai jotka luultavasti rankaisevat teitä, ei ole enää pätevä, sillä toiset haluavat myös laajentaa taitojaan, kun he siirtyvät pelosta rakkauteen.

Olette rakkausmaailman lääkettä tavoilla, joita ette pysty vielä tulkitsemaan. Enää teidän ei tarvitse olla huolissanne tunnepuolen tai fyysisestä rangaistuksesta, sillä tämä on uusi maailma. Tosiasiassa tämä uusi maailma tarvitsee teitä ilmaisemaan erityistaitojanne monin tavoin. Niin se on, ettei teidän majakoiden tarvitse enää piilottaa sitä, kuka olette. Ja sitten kun sallitte itsenne tehdä niin tavalla, joka tuntuu iloisimmalta teistä, rangaistuspelkonne häviää.

Olette vapaa. Teidän täytyy pelkästään havaita, että niin on. Teette tämän vain uskaltaessanne tulla ulos 3D-suojakuorestanne. Ette ole enää ruma tai outo ankanpoikanen. Teistä on tullut kaunis joutsen, joka teidän oli aina tarkoitus olla tätä siirtymää varten. Nyt teidän täytyy hyväksyä, että näin on. Sen tekemistä monet teistä pelkäävät.

Tule ulos! Tule ulos! Missä tahansa olet, sillä olet kaunis siirtymäjoutsen, jolle maailma osoittaa nyt suosiotaan ja jonka se hyväksyy, kun pelko- ja kostoajatukset muuttuvat nopeasti rakkaudeksi. Niin olkoon. Aamen.

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

3.12.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Sinä olet Lähde Ihmeitä fyysisessä maailmassa »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net