23.10.2015

Rakkausoppitunneista luomisoppitunteihin

Luominen on prosessi. Muistatteko ensimmäisen koulupäivän ja pelkonne, ettette ikinä osaa jotain ainetta – vain huomataksenne osaavanne muutamaa kuukautta myöhemmin. Näin on teillä nyt.

Olette saaneet luomisenne opetusohjelman. Opettelette, luotte ja leikitte nyt tuon opetusohjelman puitteissa, kunnes ette enää tarvitse ohjeita tai kannustusta.

Miten monta viestiä rakkaudesta luitte tai kuulitte muutamana viime kuukautena ja sitten tiesitte yhtenä päivänä, mitä nuo viestit merkitsivät teille? Näin on luomistaitojenne osalta.

Uskotte luultavasti, ettette pysty hallitsemaan luomistaitoa, ettette voi olla roolimalli niille, jotka seuraavat, koska ette pysty luomaan mitään arvokasta itsellenne. Niinpä suuri osa oppimistanne on, että luominen on oikeutenne ja kykynne – aivan kuten rakkaus.

Monet teistä ovat huolissaan siitä, että on joitain, joita ette pysty rakastamaan täysin, ja olette epäonnistuneet rakkauskokeessa.

Se ei ole totta, sillä ette olisi voineet edetä tähän luomisvaiheeseen sisäistämättä rakkausoppituntejanne. Mutta mistä sitten viha, raivo ja toisten hyväksymättömyys tulee, jos olette kerran avanneet sydämenne?

Tämä eroaa vain vähän lukemaan oppimisesta. Ensimmäisen luokan opettajanne ei valvo teitä loppuelämän ajan varmistaakseen, että hyödynnätte hänen opettamiaan taitoja. Hän hyväksyy, kuten tekin, että kun olette oppineet perusteet, lukemistaitonne kukoistaminen jatkuu.

Kun olette oppineet lukemaan, ette voi poisoppia tuota taitoa. Näin on myös avoimen sydämenne laita.

Saattaa olla jotain, joihin ette ole välttämättä ihastunut, ja mietitte, miksi ette rakasta tai hyväksy heitä. Olette eri paikassa tunteellisesti ja teillä on eri tietopohja kuin muutama kuukausi sitten – vaikkei teistä aina tunnu siltä, että sovellatte rakkautta.

Jotkut teistä ahmivat kirjoja opittuaan lukemaan. Toiset lukivat vain sen, mitä koulussa vaadittiin. Kuitenkin kumpikin ryhmä edistyi erilaisuudestaan huolimatta. Näin on teillä nyt.

Olette avanneet sydämenne. Jotkut teistä haluavat kovasti laajentaa sydäntaitojaan. Toiset teistä hyväksyvät, että sydämenne on auki, ja siirtyvät johonkin kiinnostavampaan – vaikka avointa sydäntä vaaditaankin siirtymiseksi tuolle uudelle alueelle.

Jokainen teistä on ainutlaatuinen, mutta teillä KAIKILLA on avoimen sydämen perustaito.

Tuota avointa sydäntä täytyy nyt käyttää itseenne henkilökohtaisesti. Unohtakaa tällä erää kaikkien rakastaminen tai anteeksiantaminen tälle tai tuolle ihmiselle, sillä olette luomistunnilla. Olette suorittaneet avoimen sydämen ennakkovaatimuksen – nyt teidän täytyy siirtyä luomiseen.

Sen tekemiseksi teidän täytyy rakastaa itseänne riittävästi tietääksenne, että olette minkä tahansa unelman arvoinen, ette ota pois keneltäkään unelmallanne ja olette oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Monet teistä laajentavat rakkautensa ja sydämensä sisältämään ne, jotka saavat olonne tuntumaan epämukavalta – ja laittavat sivuun luomistaitonsa, kunnes olette avanneet täysin sydämenne kaikille. Vaikka tämä on miellyttävä ajatus, OLETTE avanneet sydämenne, joten teidän ei enää tarvitse miettiä, miksei tämä tai tuo ihminen sovi rakkausrajoihinne. He tulevat sopimaan – aivan kuten ette pystyneet lukemaan "Sota ja rauha" –romaania heti opittuanne aakkoset.

Ensimmäisen luokan opettajanne odotti teidän oppivan lukemaan, laskemaan ja monia muita asioita, jotka rakentuvat toistensa päälle, mutta jotka eivät olleet välttämättä erillään.

On aika siirtyä luomiseen. Niinpä siirrytte, vaikka monista teistä näyttääkin, että se on mahdotonta. Aivan kuten olette ehkä uskoneet silloin, kun ensimmäisen luokan opettajanne kertoi teille, että kopioimalla kirjaimia oppisitte lopulta laittamaan niitä yhteen ja lukemaan kirjoja koulukirjastostanne.

Sallikaa itsenne leijua ja leikkiä luomistunnillanne. Kenties olette luoneet maaunelmanne, kenties ette, mutta tulette tekemään sen – vain kuten koulun aloittaessanne oli selviö, että oppisitte lukemaan.

Olette kaikki hyvin tarkkaavaisia oppilaita Uuden Maan koulussa ja saatatte tajuta jonkin käsitteen saman aikaan kuin muut – tai sitten ei. Mutta tulette tajuamaan.

Kenties uskotte, että kykenette luomaan vain pienen esineen, koska olette hidasta ryhmää, kun taas kaikki toiset luovat maaunelmiaan. Tällainen on vain jäänne 3D:stä, jossa kilpailu ja tarve olla paras ylittivät usein vaistonne.

Sallikaa itsenne kasvaa ja laajentua omaa tahtianne, kuten on todettu monta kertaa. Maaluomistunnilla teidän täyttyy vain muistaa rakastaa itseänne riittävästi tietääksenne, että olette unelmienne arvoinen. Nämä ovat luomisaakkoset. Olette saaneet valmiiksi sydämenavaamisaakkoset.

Internetissä on monia ohjeita, miten luodaan parhaiten. Teidän täytyy ajatella näin tai tehdä noin tai ette koskaan luo haluamaanne. Ja jos ette luo, se on teidän syynne, koska ette ole tarpeeksi henkinen, rakastava tai tietävä. Hölynpölyä – aivan kuten se, että joku sanoo ensimmäisen luokan oppilaalle ensimmäisenä koulupäivänä, ettei hän opi koskaan lukemaan.

Luotte omalla tavallanne ja omana aikananne.

Vaikka luomistuntinne loppuu vuoden 2016 lopussa, sovellatte oppimianne taitoja maaelämänne loppuajan. Sitten kun siirrytte pois Maasta, poimitte automaattisesti luomistaitonne siitä, mihin jäitte tulemalla maapallolle tässä elämässä.

Tämä luomistunti on pelkästään teille, jotka olette uutta Maata. Niin se on, että opettelette kaikki luomisperusteita. Ja niin se on, että luotte, mitä haluatte. Ettekä tee sitä siksi, että tuo käsitys saneltiin teille, vaan koska suorititte sydänkurssinne loistavasti ja on aika oppia luomaan uusilla avoimen sydämen taidoillanne.

Sen luomiseksi, mitä haluatte, keskittykää sydäntaitoihinne – rakastaen itseänne koko universaalissa komeudessanne. Muu loksahtaa paikoilleen, sillä kun opitte, että olette pullon luomishenki, teillä on paljon vähemmän tarvetta kilpailla toisten kanssa, haukkua toisia tai olla pitämättä toisista.

Havaitsette olevanne täydellinen itsessänne – kuten kaikki, jotka seuraavat. Niin olkoon. Aamen.

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

5.10.2015

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net