30.01.2019

Rakkauden aika - tasapainottaminen

Liitymme seuraanne tänään kollektiivina. Olemme katselleet aivan pelin alusta saakka, kun olette kulkeneet olemassaolonne monien tasojen läpi. Maaplaneetta ja E-perhe tulivat yhteen ja sanoivat: "Tehdään peli ilman mitään sääntöjä. Katsomme, miten se kehittyy ja pystyvätkö ihmiset avaamaan silmänsä ja muistamaan, keitä he todellisuudessa ovat."

Ja niin se alkoi, ja sitten jatkui aioneita, kulkien eri tasojen ja aika-avaruusristeysten läpi. Nyt olette astumassa vielä pidemmälle uudella olemassaolotasolla. Olemme uskomattoman ylpeitä teistä! Kuten olemme maininneet monta kertaa, olemme katselleet näitä jakautumisenergioita, jotka ovat levinneet planeetallenne. Suuri osa jakautumisesta liittyy pelon levittämiseen, ja se leviää usein helposti asiasta toiseen.

Pelko on vain tulevaisuudessa

Pelko ja rakkaus ovat täysin vastakkaisia. Vaikka luulette vihaa rakkauden vastakohdaksi, se ei ole, koska rakkauden vastakohta on todellisuudessa pelko. Voitte pelätä vain asioita, jotka ovat tulevaisuudessa. Ja helpointa on ajatella pelkoa informaation puutteena. Haluaisimme alkaa täydentää tuota informaatiota teille, minkä vuoksi olemme olleet avoimia kaikesta, mitä näemme tulevan. Rakkaat ystävät, ette aina näe, miten uskomattoman ylpeitä olemme teistä ja siitä hämmästyttävästä työstä, jonka läpi olette kulkeneet ihmisinä. Henkenne tuominen tänne saamaan tämä kokemus ällistyttävällä tavalla, ulottuu paljon yli kaiken suunnittelun, jota olisitte voineet tehdä. Näette sen, kun tulette Kotiin – näytämme sen teille. Näette sen vaikutuksen ja miten se väreilee ulospäin ja koskettaa kaikkea. Maan päällä tämä näkyy yleensä vastakohtina – rakkaus ja pelko – mutta todellisuudessa jokainen ihminen levittää koko asteikon aaltoa. Kyllä, siksi kannustamme kaikkia ihmisiä toimimaan kaikin mahdollisin tavoin yhtenäisyyttä kohti. Miksi? Koska yhtenäisyyden ilmaiseminen virittää hengen kokemaan koko asteikon aaltoa.

Tasapainottaminen

Teille on uskomatonta aikaa olla täällä, ja paikkanne on varattu juuri siitä syystä. Niinpä tässä menette. Teillä on nyt tämä tilaisuus ottaa seuraavat askeleet. Ja odotamme innolla niitä seuraavia askelia, jotka ovat ihmiskunnan edessä tällä hetkellä. Tänään haluamme puhua luonnollisesta tasapainottumisprosessista, joka on universaali. On aina tätä edestakaista liikettä, jota hyvin yksinkertaisesti ilmaistuna käytetään tasapainottamaan kaikkea, mikä on epätasapainossa. Kun aalto muuttaa suuntaa, se viimeistellään tasapainottumisprosessilla. Itse asiassa ympäri universumia on mustia aukkoja, jotka auttavat tasapainottumista ulottuvuuksien välillä.

On paljon asioita, jotka alatte ymmärtää, kun astutte tähän uuteen todellisuuteen, mutta yksi kauneimmista aspekteista on, että saatte rakkaustasapainotuksen. Se alkaa maan päällä tällä hetkellä. Tämä tasapainottumistila voi kuitenkin myös päättyä äkkiä ja varoittamatta. On niitä, jotka yrittävät kontrolloida sitä, mutta pienellä kannustuksella tuo tasapainottuminen voi alkaa ja tuoda tasapainon, josta kaikki voivat nauttia. Sen aika on juuri nyt. Nimittäin muutaman viime vuoden ajan ihmiskunta on siirtynyt yleiseen pelkotunteeseen. Se ei ole oikein tai väärin, pelkästään asioiden tapa liikkua. Pelko ei ole väärin, rakkaat ystävät, se on pelkästään tunnereaktio johonkin arvioon. Se mitä teette sillä, riippuu teistä. Tietysti pelko on yksi tapa motivoida itseänne.

Olette saattaneet järjestää sopimuksiinne koko elämän ajalle monia asioita, jotka tuovat teille tuon esimerkin, työntävät teitä tiettyyn suuntaan. Kun olette alkaneet siirtyä tiettyyn suuntaan, joskus teidän täytyy odottaa energian tasapainottumista, ennen kuin universumi tuo sen teille. Tässä olette, ottaen vain askeleen toisensa jälkeen. Meidän on ehdottomasti uskomatonta katsella sitä. Kuitenkin tiedämme, että näiden muutosten aikana planeetalla on koettu enemmän pelkoa kuin rakkautta. Tällä on tilaisuus muuttua, ja se alkaa nyt. Missä tahansa olette maailmassa ja mitä tahansa olosuhteenne, poliittiset uskomuksenne tai taloudellinen asemanne on, se on teillä ns. pelaaja, yksittäinen nappula jota liikuttelette kehittyvällä pelilaudallanne.

Pelaajanne voidaan muuttaa

Voitte muuttaa hyvin monia asioita, rakkaat ystävät. Voitte muuttaa myös pelilautaa, mistä vasta alatte tulla tietoiseksi, ja tämä on sitä taikaa, josta haluamme puhua. Tasapainottuminen on itse asiassa erittäin yksinkertaista. Voitte tuntea maaplaneetan muutokset, kaikkien energioiden intensiivisen yhteentulemisen, kun ihmiskuntaa tuodaan suureen muutosjaksoon. Luonnollinen reaktio muutokseen on pelko. "Mitä jos en selviä tai mitä jos en muutu? Mitä jos tämä muutos ei ole yhtä hyvä kuin edellinen?" No, mitä jos kerromme teille, että joka ikinen muutos johtaa johonkin parempaan, vaikkei aina näyttäisikään siltä tapahtumahetkellä.

Myös katsoessanne taaksepäin joitain huonoimpia päätöksiä, joita olette tehneet, tai asioita joita on tapahtunut teille elämässänne, muuttaisitteko oikeasti niitä, jos voisitte? Ei, se ei ole osa järjestelmäänne. Enemmän kuin kokemus menneisyydessänne, se on osa sitä, mikä tekee teistä sen, kuka todellisuudessa olette. Mestaruus tässä merkitsee, ettei se enää kontrolloi teitä, ja se on ehdottomasti kaunista. Koko ihmiskunta lisää vauhtia tämän muutosjakson aikana, tuoden muuntautumiskykyisen kuorensa tiukasi ympärilleen pudottuaan pelkojaksoon. Mutta se ei näytä sopimattomalta, koska kaikki kulkevat muuntautumiskykyinen kuori vedettynä hyvin tiukasti kehonsa ympärille, ikään kuin siitä olisi tullut jotenkin muotia. Nyt on normaalia kantaa niin paljon pelkoa ja käsitellä se. Kyllä, pelon mukava osa on, että tuo harha voidaan täyttää.

Täyttäkää puuttuvat kohdat

Siis tässä olemme auttamassa teitä, täyttäen tuon puuttuvan informaation. Mikä tahansa uskomusjärjestelmänne on tai minkä tahansa kanssa työskentelette, täyttäkää ensin puuttuvat kohdat, ja se avaa kaikenlaisia ovia teille. Teidän ei tarvitse olla edes huolissanne seuraavasta askeleesta, koska asiat alkavat avautua erittäin nopeasti. Voitte seurata pelkästään energian liikettä. Tämä on toinen asia, joka tapahtuu globaalisti, mutta on kokonaan ihmisten asia, miten syvälle tuo rakkaus menee tai miten hyvin se jaetaan. Kaiken tämän pelon myötä olette vetäytyneet taaksepäin ja tuoneet kuorenne lähelle ympärillenne. Sen tuloksena on ollut rakkauden puutetta, koska ette yksinkertaisesti voi sisältää sekä pelkoa että rakkautta samaan aikaan. Tämä alkaa muuttua nyt, koska avautuminen on tapahtunut, ja se alkaa tasapainottua. Näette nyt luultavasti enemmän hyvyyttä ihmisiltä, kuin koskaan ennen, mikä voi olla lyhyt kokemus tai suuremman trendin alku.

Merkitseekö se, että laitatte uutiset päälle ja kaikki on yhtäkkiä kääntynyt haluamaanne suuntaan? Ei, emme puhu siitä. Kaikki ovat olleet hyvin huolissaan siitä, mihin suuntaan asiat kääntyvät, ja se on aiheuttanut vielä enemmän jakautumista. Siis, miten olisi vain meneminen rakkauteen? Se on alku tasapainottumiselle – epätasapainolla on nyt mahdollisuus muuttua, ja maaplaneetalla kulkee rakkausaalto. Miten syvälle se menee, miten paljon se vaikuttaa toisiin ihmisiin tai auttaa parantamaan tilanteita maaplaneetalla? Se riippuu täysin teistä, rakkaat ystävät. Se on teidän tehtävänne, ja se tapahtuu tällä hetkellä.

Avautuminen

Ihmisillä on tarve rakastaa ja olla rakastettu. Ette voi elää tällä planeetalla ilman rakkautta. Koska koko ihmiskunta on siirtynyt pelon epävarmuuteen, rakkaus on työnnetty pois tieltä. Ja nyt on tasapainottumisen alku. Vaikka se on vain pieni avautuminen, käytettynä siitä voi tulla leveämpi. Miten voitte astua seuraavalle tasolle, jolla rakkaus on? Voitte rakastaa tienne pois vaikeuksista. Sitä tapahtuu. Haluaisimme teidän rakastuvan taas itseenne, mikä on vaikein osa.

Mitä tahansa uskomusjärjestelmänne ovat, mitä tahansa uskoa seuraatte tai perinteitä noudatatte, nämä ovat aikoja, jolloin voitte avata sydämenne ja vaikuttaa. Pitäkää mielessä, että tämä ympäröivä pelko tekee vaikeammaksi avata sydämenne, koska se voi saada olonne tuntumaan haavoittuvalta, ja se voi olla vaikeaa. Kun se saa teidät haluamaan, että suljette muuntautumiskykyisen kuorenne ja ryömitte takaisin tuohon tilaan, teillä on taipumus piilottaa asioita ja peittää ne. Mutta siinä kohdassa voitte lakata katsomasta itseänne Jumalan osana. Rakastamme teitä kovasti yksilöinä, emme ainoastaan valotyöntekijäkollektiivina. Jos voitte tuntea edes osan siitä suuresta rakkaudesta, jota meillä on teitä kohtaan, rakkaat ystävät, oivallatte, on vain yksi tapa pitää siitä kiinni, ja se on välittää se toisille.

Rakastumisen aika

Rakastukaa johonkin toiseen, edes hetkeksi. Ei, teidän ei tarvitse hämmentyä tai muuttaa elämäänne. Teidän ei tarvitse myöskään kietoutua seksuaalienergiaan. Seuratkaa vain ehdotonta rakkautta jokaisessa saamassanne tilaisuudessa. Se voi olla niin yksinkertaista, kuin ruusun kauneuden kokeminen, kun pidätte sitä kädessänne. Voitteko pysähtyä tarpeeksi pitkäksi aikaa rakastuaksenne lumeen, kun sitä sataa taivaalta puunlatvoihin? Tai edes tuo pieni vuorovaikutus joka teillä oli naapurinne kanssa, kun veitte kumpikin roskia ulos? Missä ikinä se onkin, etsikää noita tilaisuuksia rakastua, sillä tämä on sen aikaa enemmän kuin koskaan. Teillä on tilaisuus venyttää omaan elämäänne tämä rakkausaalto, joka on nyt yleinen maaplaneetalla. Tuokaa se sisään jollain tavalla ja ilmaiskaa sitä. Antakaa sille tilaa kasvaa ja liikkua. Rakkaat ystävät, tämä on tärkeämpää kuin tulevaisuus. Se on tärkeämpää, kuin mitä tapahtuu maaplaneetalla, mitä tapahtuu politiikassa tai mitä tapahtuu Wall Streetillä.

Olette lähempänä, kuin tiedätte, rakkaat ystävät – olette avanneet oven moniulotteisen aika-avaruuden kokemiseen. Se on nyt täysin auki teille, koska elätte viidennessä ulottuvuudessa ja opettelette toimimaan sen kanssa. Olemme uskomattoman ylpeitä teistä. Jatkakaa sydämenne seuraamista, rakkaat ystävät, ottaen askeleen kerrallaan.

Yhtenä päivänä Isäntä oli ajamassa jonnekin ja kohtasi yhden vanhoista uskomusjärjestelmistään. Kun hän pysähtyi punaiseen valoon, keskikaistaleella seisoi joku pienen kyltin kanssa, jossa luki "Auta minua". No, Isännän uskomusjärjestelmät tulivat sisään ja hän katsoi toiseen suuntaan. Nimittäin hänelle opetettiin, että jos annat kerjäläisille, niin olet osa ongelmaa, etkä osa ratkaisua. Hänellä oli kaikkia näitä perusteita, koska yhteen aikaan hän tunsi elämässään ihmisiä, jotka ansaitsivat elantonsa seisten noissa kadunkulmissa. Tämä oli hänen ongelmansa uskomusjärjestelmissä, kunnes saimme hänet antamaan taskustaan tuolle herrasmiehelle vähän rahaa. Se vapautti hänet lopulta noista vanhoista uskomuksista. Oliko hänen vastuullaan, mitä mies teki tuolla rahalla? Ei, todellinen lahja annettiin sillä hetkellä, kun hän antoi rahan.

Nähkää hengen rakastuvan

Löytäkää tapa ilmaista rakkautta, tuokaa se elämäänne ja vahvistakaa sitä. Tuokaa se jokaiseen ilmaisuunne siitä, kuka olette. Maaplaneetalla on rakkausaalto, ja sitten kun olette aloittaneet ja lisäätte vauhtia, tunnette kaikkea tuota uskomatonta energiaa tulevan tukemaan teitä ja muodostatte tuon yhteyden.

Mitä tapahtuu, kun kaksi ihmistä avaa silmänsä ja todella näkee toistensa hengen? He rakastuvat. Voi, kyllä, sille on paljon vastustusta. Toinen voi katsoa pois ja sanoa: "No, minun ei ole tarkoitus tehdä sitä." Mutta mitä jos rakastutte vain ilman odotuksia, vain tuoksi hetkeksi?" Arvostamme kykyänne antaa meidän rakastaa teitä tänä aikana, jonka olemme olleet täällä yhdessä. Polkunne eteenpäin on hyvin tärkeä meille kaikille. Olemme uskomattoman ylpeitä kaikesta, mitä olette tehneet täällä maaplaneetalla, emmekä malta odottaa, että näemme, mitä teette seuraavaksi. Ottakaa tämä rakkausaalto, sillä te olette niitä olentoja, jotka voivat tasapainottaa sen.

Tietäkää, että olette uskomattomalla polulla. Rakkaat ystävät, suuren rakkauden kera pyydämme teitä kohtelemaan toisianne kunnioittaen. Hoivatkaa toisianne ja pelatkaa hyvin yhteen, kun juhlitte näitä kauniita rakkausaikoja maaplaneetalla.

Espavo.

Ryhmä

Ryhmää kanavoinut Steve Rother (www.espavo.org)

Tammikuu 2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net