17.06.2015

Pyri mahtavaan ja odota jotain kamalaa

Oletko koskaan miettinyt, mitä tapahtuu, kun teet jonkin valinnan – tietoisesti tai tiedostamatta – tehdäksesi muutoksia elämässäsi?

Näin prosessi toimii. Täydennä tämä lause: odotan nyt mahtavaksi lopputuloksekseni _________. Tuolla lauseella ilmaisit käskyn, mikä kertoo universumille, että haluat tämän hämmästyttävän ja mahtavan lopputuloksen elämääsi. Sitten elämässäsi kaikki mikä ei ole linjassa tuon lopputuloksen kanssa, ponnahtaa esiin, jotta voit valita, haluatko pitää tuon energian vai et. Vaikka odotat upeita ja hämmästyttäviä tuloksia, näytät saavan juuri päinvastaista ja se voi olla hyvin musertavaa. Mitä tapahtui? Tuo lopullinen mahtava lopputulos tekee sinusta onnellisen, mutta saattaa olla muutama kamala hetki ennen sen tapahtumista, kun selvität polulta sen, mikä saa sinut tällä hetkellä tuntemaan olosi kamalaksi, onnettomaksi tai tyytymättömäksi jollain elämäsi alueella.

Esitämme usein kutsuja, jotka selvittävät energiapolkuja, tiedostamatta tilanteeseen liittyvää suurempaa kuvaa. Muutoshalussa on kaksi puolta: nykyisten energiapolkujen selvittäminen ja energian asettaminen uusille poluille, mihin liittyy menneisyyden vanhan energian seulominen ja muuttaminen. Siksi aikomus uudesta alusta vie meidät takaisin menneisyyteen, minkä luulimme jo selvittäneemme. Selvitimmekin tavallaan, mutta nyt kun meillä on uusi aikomus, menneisyydestä täytyy selvittää kaikki, millä on epäharmoninen yhteys tähän uuteen aikomukseen.

Niinpä uuden työpaikan haluamiseen voi liittyä lomautus, arvonalennus, irtisanominen tai jokin valinta, mitä et ollut odottanut. Saatat pelästyä, järkyttyä, suuttua tai tuntea voimattomuutta ja hallitsemattomuutta. Miksei tämä ei voi vain olla helppoa? Mutta tähän on syy ja tarkoitus: selvittää kaikki pelot, uskomukset, arvottomuus ja muistot entisistä kokemuksista, mikä auttaa sinua ottamaan voimasi. Olisi helppoa, jos vain astuisit uuteen, upeaan työpaikkaasi – ja se voi tapahtua. Sitä odotellessa kaikki aiemmat voimattomuus- ja pelkokokemukset tulevat esiin ja auttavat sinua noiden yhteyksien irtipäästämisessä.

Voitko energiamuutoksen vakiinnuttamiseksi luoda siitä jotain voimallista, mikä vaikuttaa haasteelta? Se ei ole helppoa, kun olet peloissasi, mutta se on välttämätöntä, jos aiot oppia, miten voit käyttää voimaasi taianomaisen, korkeamman energian lopputuloksen luomiseen missä tahansa tilanteessa.

On tapa tehdä siirtymä nopeasti (ja tämä on erittäin suhteellinen käsite) ja se on muistuttaa itseään jatkuvasti siitä transformaatiosta ja lopputuloksesta, mihin pyrkii. Laserintarkka keskittyminen lopputulokseen ja sen näkeminen, miten kaikki toimii tuon lopputuloksen luomista kohti – riippumatta siitä, miltä vaikuttaa – on kriittistä. Ne asiat jotka vaikuttavat ottavan meidät pois virtauksesta, itse asiassa auttavat meitä pysymään siinä ja puhdistamaan kaiken vanhan, pysähtyneen ja rajoittavan energian siitä. On helppoa pysyä positiivisessa, korkeassa energiatilassamme, kun asiat ovat helppoja, mutta pystymmekö säilyttämään taajuutemme, kun asioista tulee haastavia? Voimmeko selviytyä haastavasta tilanteesta, jotta voimme nauttia pitkäaikaisemmasta tuloksesta?

Voimme odottaa kamalien hetkien tapahtumista, silloin kun yritämme luoda upeita ja vaikuttavia tuloksia, mutta meidän ei tarvitse jäädä tuohon kamalaan energiaan. Kaikki palvelee jotain tarkoitusta lopputuloksemme luomisessa – meidän täytyy vain muistaa, että myös haasteet tukevat lopputulosta, eivät rajoita sitä. Energia liikkuu aina ja vaikka se voi tuntua kuin kissojen paimentamiselta, energia seuraa aikomusta ja virtaa vahvimman tunteen alueelle. Kunhan muistamme pitää pyrkimyksemme vakaana ja johdonmukaisena, pääsemme läpi kamalista hetkistä ja saavutamme vaikuttavat lopputuloksemme.

"AIM for AWE" on täällä – kuusi viikkoa vaikuttavaan elämään. Lisätietoja ohjelmasta nettisivuilta.

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)

10.6.2015

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Uranus eteenpäin Kesäkuun 2015 päiväntasaus »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net