14.06.2015

Pyhä femiini tuli

Tässä vuodessa on paljon pyhän feminiinitulen parantamista ja heräämisestä.

Meillä on runsaasti astrologisia asetelmia, jotka tukevat tätä prosessia ja joista yksi tapahtuu tänä viikonloppuna, kuten kuvataan tässä Tara Greenen upeassa artikkelissa.

Olemme nyt virallisesti uudessa evoluutiosyklissä, missä jumalaisesta feminiinisyydestä tulee suuri Jumalatar, joka ajaa vaunuilla. Jumalainen feminiinivaikutus on sisäistä voimaa, mikä on maadoittunut kehoomme ja maapalloon ja yhdistynyt täällä ja tähdissä tietoon, mikä on niin muinaista, kuin muinaista olla voi.

Kuitenkin myös kirjoittaessani sen vaikutuksesta, sille on luontaista pysäyttää minut ja sanoa: "Älä leimaa minua. Älä laita minua laatikkoon. Älä määrittele, mitä vaikutukseni on ja mitä ei. Se on, mitä on, jokaiselle ainutlaatuiselle yksilölle. Älä käytä minua antaaksesi ihmisille taas yhden energian seurattavaksi tai noudatettavaksi. Minä olen, mitä olen, ja jokainen teistä tätä lukevista on, kuka on. Älä anna kenenkään määritellä sinua tai antaa sääntöjä, joiden mukaan määritellä itsesi. Määrittele itse."

Tämä on täysin linjassa meidän monien tunteeseen siitä, että meitä kutsutaan etsimään vähemmän opastusta "tuolta ulkoa" ja siirtymään enemmän omaan tilaamme ja omaan hiljaisuuteemme, missä voimme kuulla sitä syvällistä viisautta, mikä on samanaikaisesti omaamme ja koko universumin.

Tunnemme suurempaa vetoa elämään sydämestä, mielen sijasta. Näinä päivinä saatat sanoa paljon: "Minusta tuntuu, että minusta tulee järjetön" tai "Ovatko kaikki menettäneet järkensä?" Sanomme tätä vain ajattelematta, mitä se merkitsee, mutta oikeasti tätä jokseenkin tapahtuu.

No, emme menetä järkeämme, mutta menetämme sen kontrollikeskuksena ja siirrymme sydämen johtovastuuseen. Selkeä päätöksenteko voi nyt tulla helpommin tuntemalla kuin ajattelemalla. Kysy itseltäsi: "Miltä minusta tuntuu? Mitä tunnen tästä teosta/työpaikasta/ihmisestä? Mitä tämä tunne haluaa kertoa minulle?"

Kun feminiinisyytemme herää enemmän ja enemmän sisällämme, voimme tuntea raskaita jaksoja, kun vanha sortamisemme sitä kohtaan huuhtoutuu lävitsemme ja pois meistä. Voimme tuntea raivo-, viha-, kyynel- ja surupuuskia, kun kehomme muistaa ne monet tavat, joilla olemme kieltäneet sen ja väheksyneet sitä, ja kokeneet toisten kohdelleen sitä ala-arvoisesti. Saatamme tajuta tietoisesti, mitä muistamme, kun taas toisinaan meillä on vain näitä tunneaaltoja emmekä ole varma miksi.

Anna noina aikoina tunteiden huuhtoutua lävitsesi ja joko vain luota, että keho päästää irti jostain, mistä sen tarvitsee vapautua, tai voit tietysti kysyä tunteelta: "Mistä päästän irti?" Ja mehukkaampi ja jännittävämpi kysymys on: "Mitä tämän alla on, mikä on nyt valmis alkamaan elää?"

Tunnetko jumalaisen feminiinisyyden muuttuvan kehossasi/elämässäsi?

Kirjoittanut Dana Mrkich (www.danamrkich.com)

7.6.2015

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net