17.12.2018

Positiivinen muutos

Positiivinen fokus on aihe, josta tunnemme tarpeelliseksi puhua tällä kertaa. Tämä on hyvin kaoottisten energioiden aikajakso. Haluamme teidän tietävän, että teitä palvelisi paremmin fokusoitua jatkuvasti tavoilla, jotka estäisivät teitä puuttumasta noihin lopputuloksiin, joiden saavuttamiseen olette omistautuneet. Mitä tarkoitamme tällä? Mitä näemme sellaista, mitä te ette näe omasta näkökulmastanne?

Teitä on huolellisesti ehdollistettu koko elämänne ajan asettumaan vastustamaan niitä asioita, joista ette ole samaa mieltä. Teitä on opetettu jopa sotimaan joitain noita asioita vastaan. Joskus sota noita asioita vastaan kääntää huomionne pois niiden samojen asioiden menestyksekkäästä harjoittamisesta, joita vastaan taistelette, tai ainakin niistä asioista joita vastaan teidän kerrotaan taistelevan. Osoitamme esimerkkinä sotaanne huumeita vastaan.

Kreikkalainen filosofinne Plato, nykyiset oraakkelinne jotka tunnette Abrahamina, ja myös me olemme tavalla tai toisella osoittaneet teille, että teitä palvelee paljon paremmin, kun fokusoidutte siihen, mitä haluatte, kuin sallitte itsenne vedettävän niiden vastakkaisten asioiden energiaan, joita ette halua. Tämä on ehdottomasti totta. Ja kun siitä otetaan vaari, erityisesti ryhmissä, suuria asioita voidaan saada aikaan lyhyessä ajassa.

Tuollaisille asioille on paikkansa. Ne voivat helposti fokusoida huomion ja tuoda suuria ihmismääriä yhteen. Haluaisimme teidän kuitenkin näkevän, että mitä pikemmin pystytte transformoimaan nuo energiat positiivisemmiksi aikomuksiksi, sitä voimakkaampia energianne voivat olla.

Tällä hetkellä sallitte laittaa energianne totaaliseen kaaokseen. Teitä pidetään jakautuneina toisanne vastaan. Tiedätte olevanne merkittävän mahdollisuuden ajassa, mutta näemme, että energiaanne haaskataan, kun se todellisuudessa sekaantuu siihen edistykseen, joka teidän on tarkoitus luoda. Emme sano, että aatteenne ovat vääriä. Sanomme, että fokuksenne suuntaaminen positiivisempiin kanaviin palvelisi teitä paljon paremmin. Esimerkiksi, miten monet eri liikkeenne voisivat helposti yhdistyä saman lipun alle kampanjoimaan ympäristön turvallisuuden, uusiutuvien energialähteiden puolesta? Kuka kampanjoi sen paremman terveydenhuollon puolesta, jota te kaikki haluatte? Milloin marssitte noiden asioiden puolesta? Oletteko huomanneet, että aina kun tuollaisia ideoita alkaa ilmestyä esiin, ne joutuvat usein sivuraiteille pelkästään sillä, että niihin läimäytetään jokin nimilappu ja sitten viitataan niihin halventavalla tavalla? Puunhalaajat. Omituisia. Se tehdään todella liian helposti.

Puhumme pelkästään oman ajattelunne, oman fokuksenne ja oman energianne käyttämisestä. Näettekö, miten monta kertaa olemme käyttäneet tuota sanaa? Energia. Tämän ytimessä on se tosiasia, että olette se energia, joka tuottaa asioita maailmaanne. Ja riippumatta siitä, kokoonnutteko ryhmiin juomaan kahvia tai pelkästään ajattelette samalla tavalla, niin kun tuo energia lisätään toisten kaltaistenne energiaan, se on paljon tehokkaampaa, kuin tiedättekään. Miksi hyvin monet kuluttavat paljon aikaa ja panoksia pitääkseen ajatuksenne muualla tai ohjatakseen teidän ajatteluanne? Luuletteko näin olevan, koska he tietävät, että olette voimattomia? Heidän täytyy saada teidät ajattelemaan haluamallaan tavalla tai ainakin sallimaan se, mitä ette näe.

Suurin osa siitä, mitä olemme juuri sanoneet, ei ole uutinen kenellekään teistä. Olette tietoisia näistä asioista. Mutta näemme, että liian monet saadaan hämmentymään tai jopa pelkäämään niillä metkuilla ja tarinoilla metkuista, joita pyörii päänne ympärillä. Kun tunteisiinne vaikutetaan, vetäytykää hetkeksi ja fokusoitukaa uudelleen. Jatkakaa sen luomista, mitä haluatte. Jatkakaa ilossa ja onnellisuudessa elämistä. Ja tietäkää, että sen muutoksen joka valtaa teidät, täytyy johtaa maailmaan, jossa haluatte elää, vaikka te ette voikaan nähdä, miten siihen päästään tästä. Niin olkoon.

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)

5.12.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Armoton vapaus Hyvät vibat, vetovoimanlaki ja ylösnousemus »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net