14.05.2018

Polun siivoaminen aitoon paikkaamme

Huhtikuu on kuukausi, jossa voi tapahtua mitä tahansa. Energiat tuntuvat nyt pysäyttämättömiltä. Merkittäviä muutoksia tapahtuu, ja on paljon liikettä uusiin suuntiin. Monet meistä tuntevat olevansa valmiita tähän. Tiedämme, että jos haluamme siirtyä eteenpäin täysin uudella taajuuskaistalla, meidän täytyy tehdä se nyt. Ei ole enää aikaa. Juna on lähdössä asemalta.

Mahtavat muutostuulet puhaltavat voimakkaasti huhtikuussa ja selvittävät tietä aitoon paikkaamme ja tekevät sen näkyvämmin kuin koskaan ennen. Se vanhojen ajatustemme, yksipuolisten kaipaustemme ja kuluneiden odotustemme roska joka ennen peitti aitoa polkuamme, lentää pois! Tämä aidon polkumme siivoaminen on huhtikuun pääteema.

Huhtikuussa kykenemme selvästi näkemään, mitä muutoksia meidän täytyy tehdä sisäisessä olemuksessamme ja ulkoisissa käyttäytymistavoissamme. Muutostuulet kuuraavat läpikotaisin olemuksemme, mikä mahdollistaa niistä harhakuvauskomuksista irtipäästämisen, jotka ovat varjostaneet mieltämme jonkin aikaa – kuten väärä havainto siitä, kuka olemme, tai valheelliset rajat sille, mitä voimme (tai emme voi) tehdä tässä maailmassa.

Huhtikuussa hoidamme kaikki viipyilevät ongelmat, jotta tie edessämme on selvä. Emme siirry täysin vielä aitoon paikkaamme, mutta voimme nähdä sen lopultakin selvästi, ja se on kiistatonta. Aidosta paikastamme tulee äärettömästi konkreettisempi, elävämpi ja todellisempi. Voimme nähdä monia elementtejä, jotka eivät olleet näkyviä aiemmin.

Tunneaallot pyyhkäisevät hurjasti planeetan yli ja saavat aikaan täyden mielialakirjon. Monet ihmiset ovat sen äärirajalla, mitä pystyvät ottamaan vastaan – on ollut hyvin monta vuotta kamppailua ja kaikki ovat väsyneitä. Toivottomuusenergia yrittää aktiivisesti vetää ihmisiä takaisin kaksinaisuuteen, mutta meidän täytyy muistaa, että toivo ei ole tämän vastalääke. Meidän täytyy mennä toivon yli, aidon sydämemme tietämiseen saakka. On hyödyllistä myös käsittää, etteivät kaikki tunteet joita tunnemme, kuulu meille henkilökohtaisesti – monet niistä tulevat planeettakollektiivista. Kun sallimme niiden syöksyä lävitsemme, muunnamme ne myös kaikkien puolesta.

Huhtikuun kaksi ensimmäistä viikkoa on kuin jousen vetämistä sydämeemme. Yhdistymme muutoksiin, joita tapahtui maaliskuussa. Kaikki harmonisoidaan uudelleen olemuksemme aidon ytimen kanssa. Kun tämä tapahtuu, meillä on tilaisuuksia mallintaa menneisyys uudelleen selkeämmäksi ja aidommaksi kuvioksi. Kuukauden puolivälissä uuden kuun aikana Merkurius alkaa kulkea eteenpäin, ja silloin päästämme jousesta irti ja nuolemme lentää! Astumme pikaraiteelle ja kiidämme läpimurrosta toiseen kiihtyneellä vauhdilla!

Huhtikuu on mahtava silta toukokuuhun. Monet meistä liikkuvat eteenpäin huhtikuun aikana harmonisoituakseen niiden oleellisten elementtien kanssa, jotka sallivat meidän tehdä huomattavan kvanttihypyn toukokuussa. Nämä valtavat kvanttihypyt ovat tarpeellisia, koska ne vahvistavat kovasti yhteyttämme uuteen AN-todellisuuteen. Suuri osa työstämme tänä aikana on pysyä mahdollisimman maadoittuneena ja säilyttää tasapainomme, kun muutostuulet hakkaavat planeettaa ja uusi AN-todellisuus jatkaa laajentumista.

******

Ihmiset ympäri maailmaa rakastavat supersankareita. Lapsena yritämme matkia heitä. Kun kasvamme aikuiseksi, harhaverho laskeutuu. Kasvamme Hämähäkkimies-puvusta yli. Otamme pois tiaramme ja heitämme sen kaapin perälle. Bisnespuku peittää Teräsmies-pukumme. Luulemme, että kaikki tämä on kasvamista aikuiseksi ja palaamista maan pinnalle.

On ironista, että meillä itse asiassa on supervoimia – olemme vain unohtaneet ne. Ja myös saadessamme vilauksia niistä, pelkäämme uskoa niihin. Todelliset supervoimamme ovat paljon suurempia kuin noiden hahmojen sarjakuvalehdissä ja elokuvissa.

Tässä on joitain supervoimiamme:

    1. Muistamme, kuka todellisuudessa olemme ja miksi olemme täällä. 4. Olemme ajattomia ja ikuisia olentoja ihmismuodossa. 7. Voimme pysäyttää ajan ja asua ajattomuudessa. 11. Kirkkaan tähtimäisillä silmillämme voimme nähdä kaiken harhan läpi. 13. Pysymme yhdistämään valtavuutemme fyysisyyteen. 15. Meillä on täysi pääsy maailmoihin maailmojen sisällä. 20. Voimme kutsua valkoista lohikäärmettä. 21. Voimme synnyttää suurenmoisen uuden todellisuuden fyysiselle maapallolle. 22. Ruumiillistamme universumin suurimman voiman – aidon, aidon rakkauden.

(Koko luettelo supervoimistamme huhtikuun tyrskyraportissa.)

Meidän täytyy vain herättää nukkuva jättiläinen sisällämme ja antaa itsellemme lupa olla rohkea, hyvä, viisas, voimakas, aito ja suurenmoinen! Olemme muutoksen tuojia. Olemme rakkauden ja aitouden lähettiläitä. Olemme todellisia kuninkaita ja kuningattaria. Olemme mestariparantajia. Olemme supersankareita.

Mitä sinun supervoimasi ovat? Uskotko niihin? Käytätkö niitä? Tämä ei ole vitsi. Meillä kaikilla on supervoimia. Meillä on ilmiselviä supervoimia, jotka voimme helposti nähdä, jos etsimme niitä. Mutta meillä on myös vähemmän ilmeisiä ja kätkettyjä supervoimia, joita emme voi vielä nähdä. Kuitenkin joskus toiset voivat nähdä meissä ne supervoimat, jotka ovat piilossa meiltä.

Nyt on aika tuoda esiin supervoimamme ja käyttää niitä, sillä niitä tarvitaan kovasti maailmassa tänä päivänä. Meidän täytyy uskoa niihin ja meidän täytyy käyttää niitä. Ja meillä kaikilla on supervoimia todellisuusjärjestelmien muuttamiseen!

Lakataan värähtelemästä matalalla taajuudella. Lakataan turruttamasta itseämme häiriötekijöillä ja ollaan läsnä! Lakataan ruokkimasta kaksinaisuutta. Lakataan pidättelemästä rakkauttamme – annetaan sen sijaan sen läikkyä ympäriinsä kaikkialla, minne menemme. Tuodaan valtavuutemme fyysisyyteen – ei vain erityishetkinä, vaan kokoaikaisesti! Lakataan etsimästä sellaista, mikä ei ole tässä – ja aletaan sen sijaan olla täysin tässä! Asutaan laajentuneessa tässä ja nyt. Lakataan tuntemasta surua luontomme tuhoutumisesta – ja annetaan sen sijaan supervoimiemme parantaa se. Astutaan esiin ja palvellaan ihmiskuntaa! Juuri tätä tarvitaan, jotta todellisuusjärjestelmät voidaan kääntää ympäri.

Kun teemme tämän, havaitsemme, että supervoimamme ovat sen normaaleja ilmentymiä, kuka oikeasti olemme valtavana, aitona olentona. Ja supervoimiemme tuominen esiin saa olomme tuntumaan energisen elävältä.

Kirjoittanut Solara (www.nvisible.com)

Lyhyt ote huhtikuun 2018 tyrskyraportista

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net