29.07.2018

Pisin kuunpimennys Mars seuranaan

Vanhat osamme jotka on haudattu syvälle, nousevat pintaan. Jotkut irtipäästettäväksi. Jotkut intohimoisesti vastaanotettavaksi ja ilmaistavaksi. Toiset rakastettavaksi ja parannettavaksi.

Kuten varmaan olet lukenut, kuunpimennys joka tapahtuu noin 6-8 tunnin kuluttua, on tämän vuosisadan pisin. Oli mielenkiintoista lukea, mikä teki siitä pisimmän. Ensinnäkin, kuunpimennys tapahtuu, kun Maa on Kun ja Auringon välissä, mikä luo Maan varjon peittämään Kuun. Pimennyksen pituus riippuu siitä, miten suuren osan läpi tuota varjoa Kuu lopulta päätyy kulkemaan – joskus vain pienen, mutta tässä pimennyksessä Kuu kulkee suoraan Maan varjon läpi, mikä tekee siitä pidemmän kuin useimmat.

Kuunpimennykset voivat yleisesti ottaen paljastaa asioita, jotka ovat olleet piilossa meiltä – ovat ne sitten alitajuisia sabotoivia uskomuksiamme, salaisuuksiamme tai asioita, joita on tapahtunut tietämättämme. Ne panevat usein meidät kohtaamaan osia varjostamme – aspektejamme joita emme ole tunnustaneet, joista emme pidä tai joita olemme pitäneet tukahdutettuna jostain syystä. Nämä aspektit voivat usein olla todella voimakkaita ja mahtavia. Ne saattavat olla ominaisuuksia, joita olemme aina ihailleet muissa, mutta joita emme näytä pystyvän ilmaisemaan itse – kuitenkin ne ovat meissä ja ovat olleet kaiken aikaa. Jos jokin aspekti on kypsä kukkimaan, niin pimennys on usein laukaisin, joka avaa sen esiin.

Tämä avautuminen voi tuntua ensin rajulta ja tunnepitoiselta – jos varjoaspektejamme olisi helppoa ilmaista, niin kenelläkään meistä ei olisi ylipäätään mitään varjossamme! Ne ovat siinä syystä – koska liitämme tuskaa, loukkaantumista tai jonkin muun herkän tunteen tai negatiivisen uskomuksen niihin. Niinpä varjon noustessa, nousee myös vanhaa tuskaa, loukkaantumista, pelkoa, negatiivisia uskomuksia jne. Tämä voi laukaista vanhaa tai uutta ahdistusta.

Jos tämä resonoi kanssasi, mene läpi kaikista tunteista, joita tulee esiin – jokin odottaa sinua niiden toisella puolella. Itke. Raivoa. Huuda. Ja sitten tunnet … vapautumisen. Uuden ymmärryksen. Ahaa-elämyksen. Perspektiivimuutoksen. Antautumisen. Irtipäästämisen jostain. Jotta jotain uutta voidaan päästää sisään. Tai ulos.

Kuunpimennykset tarjoavat parantumista. Ja kun parannumme yksilönä, lisäämme kollektiivimme ja ihmiskunnan parantumista.

Tämä kuunpimennys tapahtuu Marsin rinnalla, joten jo ennestään herkkiin tunteisiimme vaikutetaan tässä tulella. Jos olet supervihainen jollekin, tämä on aikaa kysyä itseltäsi: kenelle tai mille olen oikeasti vihainen?

Vesimiehessä on kyse vapaudesta, ja Mars rakastaa itsenäisyyttä, joten yhdessä ne heiluttavat lippua kysyen: missä tunnet, ettet ole vapaa ja itsenäinen? Missä tunnet olevasi rajallinen, rajoitettu, vankina tai jonkun toisen sääntöjen alla? Mikä sisälläsi huutaa tulla ilmaistuksi, omistetuksi tai aktivoiduksi?

Ota hetki ja kysy itseltäsi:

Mistä osastani olen nyt valmis päästämään irti?

Mikä osani on valmis nyt parantumaan?

Mikä osani on valmis nyt heräämään?

Mikä osani haluaa tulla nyt ilmaistuksi isosti?

Miten voitte?

Kirjoittanut Dana Mrkich (www.danamrkich.com)

27.7.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net