06.09.2016

Pimennyksistä päiväntasaukseen - perimmäistä tasapainottumista

Tasapainottumista ja uudelleenkalibrointia – nopeutuneen luomisjakson ankkuroiminen

Valmistaudu! Olemme siirtymässä syvälle pimennysportaaliin, suoraan kohti päiväntasausta ja kokonaista merkittävien loppumisten kuukautta … Ai niin, perääntyvä Merkurius on matkaoppaanamme suureen tuntemattomaan.

Kaikki tämä on valmistautumista ennenkuulumattomiin uusiin alkuihin, kun toivotamme tervetulleeksi universaalin 9-vuoden yhdeksännen kuukauden synnyttämään paljon kaivatun päätöksen elämänkirjamme viimeiselle luvulle.

Niille joiden ainoa/sielufokus on ruumiillistuminen, syyskuu sisältää myös erittäin voimallisen tilaisuuden aktivoida korkeamman kehotietoisuutemme materialisoituminen, kun avaudumme korkeimpaan potentiaaliimme kohdata todellinen/ylösnoussut Itsemme ensimmäistä kertaa fyysisessä maailmassa.

Uudessa raportissa puhun kaikista syistä, miksi meidän pitäisi valmistautua elämämme kyytiin!

Pimennyksistä päiväntasaukseen – perimmäistä tasapainottumista

Uuden kuukauden energioita alkaa jo saapua, mikä ennustaa supersankarin (v..tun) tasapainottumisponnistelujen tapahtumista alemmassa kehojärjestelmässämme valmisteluna vuoteen 2017 … vuoteen jolloin planeetta tarvitsee mahdollisimman monia, jotka ovat ankkuroituneet jumalaiseen neutraalisuuteen.

Siirrymme maadoittumisjaksoon, sen uuden nopeutuneen luomisyklin syvälliseen integrointiin, joka vahvistui eksponentiaalisesti Leijonaportissa, ja se tulee täysin toteuttamiskelpoiseksi päiväntasauksessa 22.9., joka seuraa suoraan vuoden viimeistä pimennystä.

Tiedän, että monet ovat helpottuneita, että elokuu loppuu, mutta Leijonaenergia merkitsi ehdotonta luomistuli-infernoa, joka oli hyvin tarpeellinen tähän tulevaan jaksoon. Se toi mukanaan monia hyötyjä, mutta myös monia haasteita, kun meitä vaadittiin polttamaan pois kaikki, mikä vielä estää meitä ruumiillistamasta täysin (jumalaista) itseilmaisuamme. Hyvä puoli on, että oivalsimme oikean perspektiivin kera, että helvetin tulet ovat todella vain muuntamistulia … jotka kulkevat päättäväisesti perässämme, jotta meidät voimaannutetaan tulemaan oman elämämme johtajaksi.

Ja kuulemani mukaan, monet ovat onnistuneet tavalla, joka ei muuta ainoastaan koko elämämme luomiskurssia, vaan ihmishistorian koko kurssin.

8-8-portin aikana meihin ladattiin myös koodeja, jolla pääsee koko seuraavan luomisvuotemme suunnitelmaan … valaistuneisiin visioihin, inspiroituihin ideoihin ja luoviin ajatuksiin jotka tulevat esiin vuoden 2017 aikana ja jotka on monisyisesti sidottu Maan (Eeden) suunnitelmaan. Ensi kuussa tämä älykkyys yhdistetään kehoomme ja elämäämme, voidaksemme siirtyä eteenpäin toteutus- ja tuotantosuunnitelmien kera.

Kun puramme seuraavan tason luomustemme tiedostoja, alamme myös saattaa tämän vuoden luomuksia loppuun. Kun tähän lisätään 1) kaksi pimennystä lisää, 2) päiväntasaus ja se, että 3) olemme vuoden 9. kuukaudessa ja 4) saatamme loppuun universaalia 9-vuotta … no … silloin katsotaan vakavaa syyskuuta, joka muistetaan.

Enemmän kuin ne vääjäämättömät (ja myös monumentaaliset) loppumiset, jotka lähestyvät, meitä kutsutaan hallitsemaan tasapaino elämässämme, kun siirrymme kerralla uusiin asemiimme, viimeistelemme tärkeitä yksityiskohtia, joita tarvitaan antamaan meille jokin tarpeellinen päätös (joissain tapauksissa elämien ajalta), ja samanaikaisesti lepäämme/uudelleenkalibroimme ja vetäydymme sisäänpäin saamaan tärkeitä uusia sieluohjeita.

Tämän tasapainon löytäminen perimiltään OLEMISEN ja TEKEMISEN välillä (mutta oikeasti kyse on paljon muustakin), näyttäytyy todellisena omistautumis-, jalostumis- ja tarkkuustehtävänä … myös nerokkuutena … sekä aikana olla ultrajoustava, avoin ja valmis kaikkeen. Opettelemme, miten ollaan ylhäällä ja alhaalla, sisäänpäin ja ulospäin samanaikaisesti. Tuottava ja kuitenkin hiljaa. Saattaa kuulostaa mahdottomalta, mutta tätä transsendenssi tarjoaa niille, jotka ovat halukkaita, valmiita ja kykeneviä jättämään kaksinaisuustavat taakseen kerta kaikkiaan.

Kaikki tämä on lisääntyvä tulos sisäisestä yhdistymisprosessistamme, mystisestä avioliitosta, joka on parhaillaan menossa monilla, mikä mahdollistaa meidän kokea sekä inhimilliset että jumalaiset aspektit, halut ja aikomukset YHTENÄ. HUOM.: Mystinen avioliitto on (maskuliinisesti latautuneen) aivolisäkkeen ja (feminiinisesti latautuneen) käpylisäkkeen energioiden yhteensulautuminen, joka käynnistää moniulotteisen tietoisuutemme syntymän … hengen ja aineen liiton. Hei, huimaus.

Perimmiltään opettelemme, miten ollaan oikeasti itsellemme vanhempi … miten eletään rakkautena, sydän auki ja samalla tuodaan myös (maan päällä) uutta jumalaista maskuliinienergiaa tukemaan ja suojelemaan pyhää sisäistä feminiinisyyttä (korkeammalla) mentaliteetilla ja rajoilla, joita tarvitaan elämiseksi taas täysillä, avoimesti ja haavoittuvasti maailmassa. Opimme, miten luotetaan täysin, että sisäisen jumalaisen äitimme ja isämme uusi tasapainoinen suhde järjestää nyt täysin elämämme.

Näiden polariteettien mestarillisessa tasapainottumisessa muistamme toimiessamme, että täysivaltaisena oleminen on elämistä täysin luottaen, että saamme (käskemme esiin) spontaanisti sen, mitä tarvitsemme joka hetki, SILLOIN KUN tarvitsemme sitä … että ainoa t-e-h-t-ä-v-ä-m-m-e on kulkea luottavaisesti elämän läpi rakkauden ruumiillistumana, sallien luomisvoiman rakentaa jokaisen jumalaisen pyyntömme kaikki yksityiskohdat kaikkiin uusiin elämänkokemuksiimme.

[Suojattu osuus. Koko raportin ja kommenttien lukemiseksi katso nettisivuilta jäsenyysvaihtoehdot ja –hinnat tai osta yksi raportti.]

Kirjoittanut Lauren C. Gorgo (thinkwithyourheart.com)

28.8.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Tämä ajankohtainen energia Vapaus! »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net