17.10.2016

Perusfraktaali

Edessä on suurta toivoa siitä huolimatta, mitä jotkut sanovat. Kryon laajentaa Gregg Bradenin merkittävää työtä hänen fraktaaliaikateorioissaan. Tässä on uutta informaatiota niille, jotka ovat tutkineet fraktaaliaikainformaatiota, ja Kryon kertoo meille, miksi nämä ovat erilaisia aikoja ja miksi aika EI toistu tässä historian kohdassa.

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Hot Springsissä, Arkansasissa.

*********

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta.

Haluan käyttää hetken kunnioittaakseni tämän päivän tai eilisen tiedettä, mitä esitettiin tässä paikassa [puhuen esityksistä konferenssissa].

Kaksikymmentäkuusi vuotta olen antanut uudestaan ja uudestaan viestejä, jotka ovat saattaneet kuulostaa oudoilta teistä. Kun olen kertonut teille totuuksia, joita ei ole vielä vahvistettu, tai kertonut asioita jotka eivät olleet valtavirta-ajattelua, ne olivat vain asioita, joilla ei ollut mitään perustaa. Vuosi vuodelta jotkut näistä asioista ovat hitaasti kypsyneet, mutta vasta nyt alatte nähdä Kryonin viestejä vahvistettavan tällä tavalla. Haluan täyttää vähän aukkoja tässä tämän päivän viimeisessä viestissä.

Se tiede mitä tänä viikonloppuna on opetettu, on täydellistä ja täsmällistä. Niille jotka eivät olleet kuuntelemassa täällä – se kuulostaa paljon siltä, että se on revitty monien Kryonin viestien sivuilta ajan kuluessa. Kerroimme teille vuosia sitten siitä, miten kauan ihmiskunta on oikeasti ollut täällä. Annoimme teille ihmiskunnan aikajanan siitä lähtien, mitä kutsuimme "kylvämiseksi" 200.000 vuotta sitten. Kerroimme teillä tarinoita, joita ette kenties uskoneet tuolloin. Annoimme teille numeroita katsottavaksi ja annoimme myös tuntemattoman historian harkittavaksi. Tässä se vahvistetaan teille nyt silmienne edessä taulukkoina, kuvina ja tutkimuksena.

Tiedemiehet pääsevät vain totuuden partaalle ja antavat sen, mitä voivat, ja hyvästä syystä. Totuudet joista puhutaan, ovat asioita, jotka täytyy vahvistaa, todistaa ja joita täytyy tutkia. He eivät voi tehdä sitä vielä, mutta he voivat viedä teidät vahvistuksen partaalle antaakseen teille näyttöä. Todiste on vaikeampi tavoittaa, ja tiede haluaa todisteita. Niinpä se esittää tutkimuksen, joka perustuu terveen järjen johtopäätöksille ja asioiden yhdistämiselle.

Tosiaankin on osoitettu uudestaan ja uudestaan tutkimusten indikoivan, että te ette ole biologisesti ehkä peräisin täältä maan päältä. Puuttuva rengas jää puuttumaan. Sanoimme sen vuosia sitten. Kerroimme teille, että se puuttuisi aina, koska te ette ole peräisin mistään täältä, ja nyt nämä sanat ovat kaikuneet viimeisten kahden päivän opetuksissa. Nämä tiedeopettajat vievät teidät sen partaalle, mutta he eivät kerro, keitä olisi saattanut osallistua teidän alkuunne. Tämän kaiken esoteria on minun tehtäväni, ja alan täydentää kuvaa, joka sitten yhdistyy tieteeseen.

Tiedemiehet kertovat teille fraktaaleista. Fraktaalit ovat kaiken fysiikan ja kaiken biologian tapa. Jos kysytään fyysikoilta fraktaaleista, he antavat teille koko matematiikan – suurista pieniin, suurempiin ja pienempiin – ja kaikki tämä edustaa samanlaisuuden fraktaaleita. Biologit tietävät, että kaikki pienestä suureen kulkee fraktaaleina. Se on yksinkertaisesti asioiden tapa. Opettaja Gregg [Gregg Braden] tulee eteen tutkimuksen kera, joka on 100%:sti täsmällinen, kun hän alkaa puhua siitä mahdollisuudesta, että aika toistaa itseään – jotain mistä olette kuulleet keskusteluja koko elämänne. On selvää, että se toisiaan näyttää toistuvan, mutta voisiko olla niin, että se tekee tämän tavoilla, joita ette ole vielä keksineet? Hän on oikeassa.

Haluan viedä sen toiselle tasolle. Olin Turkissa ja annoin teille viestin tuntemattomasta historiasta. Se on hyvä paikka tuon kanavoinnin antamiseen. Kerroimme teille, että löytäisitte sivilisaatioita, joista teillä ei ole todisteita, ettekä te usko, mitä on tapahtunut. Kerroimme teille myös, että tällä planeetalla on ollut monia sivilisaatioita ennen omaanne ja ne loppuivat eri tavoin. Nyt tänään esitetty tiede tulee saman viestin kanssa. Se alkaa sitten kietoutua itseensä, eikö vain, rakas ystävä? Olette nähneet vuosia minulta opetuksia kummallisista esoteerisista asioista, ja nyt kuulette niistä toisilta, jotka alkavat vahvistaa niitä. Niistä keskustellaan nyt, niitä löydetään ja tutkiaan – ja kuva alkaa terävöityä.

Haluan puhua hetken aikafraktaaleista. Jos ette olleet tässä konferenssissa, on vaikea mennä seuraavaan askeleeseen. On kuitenkin tärkeää tietää se, mitä sanottiin, koska olemme puhuneet samoista asioista aiemmin. Sanoihimme eivät sisältyneet "fraktaalit", vaan puhuimme mallinnuksesta, järjestelmästä ja ajoituksesta, joka liittyi siihen, mitä tapahtuu.

Tämä opettaja Gregg on tehnyt tutkimuksensa hyvin ja ehdottanut, että aika-aallot tulevat takaisin itseensä.* Ne esittäytyvät tavalla, joka sallisi teidän ennustaa ja laskea, milloin ne saattavat tapahtua taas. Ne tulevat niin, että ne vahvistavat toisiaan, ja ne ovat ehkä vielä voimakkaampia kuin tapahtuessaan aiemmin. Näette myös, että fraktaalien matematiikka näyttää teille siltä, että olette syklin lopussa – syklin josta olemme puhuneet teille. Hän oikeassa, ja te olette.

Mayat kertoivat teille saman asian, ja toiset joilla oli Mayojen tapaan pitkiä kalentereita, sanoivat samaa. Atsteekeilla ja tolteekeilla oli samanlainen kalenteri. Ennuste oli kaikkialla! Niinpä tässä on iso kysymys: mikä estää teitä toistamasta vanhaa historiaa nyt? Kohtaatte sen taas kerran, fraktaalit ovat olemassa ja historia on selvä. Mallit ovat olemassa, ja ne ovat samoja uudestaan ja uudestaan. Miksi ette toista niitä? Miksi ette lähde viimeiseen sotaan ja lopeta ihmiskuntaa taas kerran? Täydennän sen teille nyt esoteerisesti.

Rakkaat ystävät, on fraktaali, jota kutsun perustavanlaatuiseksi. Tästä fraktaalista ei puhuttu välttämättä eilen, mutta olen varma, että opettaja Gregg tuntee sen. Joskus kun keskustellaan mallinnuksesta ja toistumisesta, teillä on sellaista, joka näyttää olevan näkymätön, koska sitä ei voi havaita normaalilla ihmistietoisuudella. Ajan alkuperusfraktaali on sellainen, jolle muut rakentuvat. Se on alku, perusaalto, ja näytän sen teille. Kaikki resonoi perusaaltoon kerrannaisina. Annan teille myös joitain numeroita harkittavaksi.

Maa-aikanne perusfraktaali on planeetan päiväntasausten prekessio. Kaikki mahdollisuusaallot muodostuvat siitä. Tämän prekession aiheuttaa planeetan fyysinen huojuminen, joka kestää 25.630 vuotta. Näin kauan yhdeltä sykliltä tai huojumiselta kestää palata alkuun. Koska aika on niin pitkä, se voi vaihdella 1%, mutta ei paljon enempää. Planeetan huojumisen mitta on 25.630 vuotta.

Jos otetaan Maya-kalenterin pitkä laskenta, niin täsmälleen viisi Maya-kalenteria sopisi 25.630 vuoden huojuntaan. Mayojen kuvaama pitkä laskenta on 5.125 vuotta.** Tämä sattuu olemaan myös se aika, jonka aiemmin tuntemattomat sivilisaationne joista puhuimme, kestivät, ennen kuin hävittivät toisensa. Kaikessa alkaa olla tolkkua. Rakkaat ystävät, perusfraktaali on avain siihen, miksi tämä ajankohtainen sykli on erilainen. Se johtuu siitä, että olette alussa ja lopussa – päiväntasausprekession keskipisteessä. Se on ensimmäinen modernin ihmiskunnan aikana. Aika ei vain tule taas takaisin entisenlaisena. Tämä on keskipiste. Tämä on muinaisihmisten ja Mayojen ennuste, ja tästä syystä vanha kalenteri loppuu nyt ja alkaa taas uusi pitkä laskenta.

Tämä perustavanlaatuinen keskipiste, päiväntasausten prekessio, antaa energian, jota mikään aiempi sykli ei antanut. Tässä fraktaalisyklin keskipisteessä teillä on lupa muuttaa sitä. Todiste tästä ovat ne villikortit, joita näette kaikkialla ympärillänne. Olette jo aloittaneet! Neuvostoliiton kaatuminen on hyvä esimerkki villikortista. Muutos ihmisluonteessa aloittaa asioiden harmonisen yhdistämisprosessin, niiden hajalle repimisen sijasta. Tämä on erityisen merkittävää, kun näette sitä planeetan valtioiden välillä, jotka ovat olleet vihollisia vuosisatojen ajan. Se on erilaista! Se on uutta! Se ei toistu samalla tavalla kuin menneisyydessä.

"No, Kryon", jotkut sanovat, "tulee joitain aaltoja ja fraktaaleja, jotka ovat vaarallisia. Itse asiassa 2017 alkaa merkittävä sykli, joka näyttää pahaenteiseltä." Rakkaat ystävät, annan teille yhden pääsyyn, miksi tämä on nyt erilaista kuin muissa toistuvista pitkissä laskennoissa. Päiväntasausprekessiossa on 36 vuoden ikkuna. Ikkuna on 18 vuotta keskipisteeseen [joka oli 21.12.2012] ja 18 vuotta pois siitä. Olette edelleen toisessa 18 vuodessa. Olette edelleen viime pitkän laskennan jäämäenergiassa. Nuo aikafraktaalit ovat edelleen, ja merkittäviä mahdollisuuksia tunnetaan edelleen. Se voisivat edelleen tapahtua, mutta tässä on muutakin ja sen haluan kertoa teille. Tämä on vain yksi asia monista, joka saa tämän ajan olemaan erilainen. Esitetäänpä taas pääkysymys: mikä tekee siitä niin erilaista tällä kertaa?

Olette keskittyneet muinaisihmisten ennusteeseen ja 25.630 vuoden perussyklin päättymiseen. Yksin tämä antaa tällä kertaa eritysenergiaa, mutta siinä ei ole kaikki. Kauan sitten kerroin teille, ketkä kylvivät teidät, ja puhuimme nyt ihmistietoisuuden evoluution alkamisesta, kun se on ollut pysähtyneenä hyvin pitkään. Kerroimme teille, että plejadilaiset ovat nyky-DNA:nne lähde (ja puuttuva linkki). Annoimme teille kanavoinnin nimeltään "Myötätuntotekijä", jotta tietäisitte, mikä todellinen ero on ja mikä oikeasti muuttaa ihmiskunnan – myötätunto. Olette kuitenkin niin lineaarisia ja niin 3D:tä, että sanotte: "Muuttuuko DNA-kemia? Voimmeko nähdä sen muuttuvan?" Vastaus on: tietysti se muuttuu, mutta ei niin, kuin luulette.

Tulee vertauskuva. Maanviljelijällä on pelto, jota hän viljellyt vuosia. Hän tulee kotiin ja ilmoittaa: "On uudenlaista viljaa. On upeaa viljaa, ja se kasvaa pian." Menettekö siis katsomaan, onko maa muuttunut? Ei. Siemenet ovat muuttuneet. DNA ei ole, mitä luulette, ja tämä informaatio annettiin teille eilen [viitaten informaatioon tohtori Bruce Liptonilta]. DNA ei ole pysyvä ja muuttumaton kemikaaliryhmä. Sen sijaan se on ihmiskehon suunnitelmapuitteet. Se on maa, johon evoluutiosiemenet kylvetään, ja siemenet edustavat tietoisuuttanne, ei kemia. Älkää siis tutkiko kemikaaleja etsiessänne ihmisevoluutiota. Tutkikaa sen sijaan planeetan tietoisuusmuutosta. Mutta siinä ei ole kaikki.

Haluan teidän alkavan käyttää henkistä logiikkaa – jotain mistä tulee selvempää aikanaan. Plejadilaiset ovat luovat henkisiemenvanhempanne. Yksinkertaista. Useimmat maan päällä eivät usko sitä. Hyväksytty luomistarinanne kuulostaa juuri siltä, ja myös ajoitus on sama, mutta siihen ei voi sisältyä avaruusolentoa, jotta useimmat uskoisivat sen. Ajatus avaruusolennoista sisältää aina niitä, jotka tulevat kukistamaan teidät tai vahingoittamaan teitä. Tämä on ennakkoasenteenne ja heijastusta omasta ihmistietoisuudestanne siinä, mitä lyhyt historianne on ollut. Te teette sitä, joten oletatte kaikkien elämänmuotojen tekevän.

Olemme sanoneet tämän aiemmin. Plejadilaisilla on sivilisaatio, joka on miljoonia vuosia vanhempi kuin omaanne, rakkaat ystävät. Miltä luulette sen näyttävän? Se on hyvin kehittynyt sivilisaatio, joka on käynyt läpi sen, minkä te olette käyneet läpi. Heillä on hyvin viisas ja korkea tietoisuus, joka pystyy kontrolloimaan myös fysiikkaa ajatuksilla, ja he tulivat tänne jumalaisen suunnitelman kera antamaan teille tietoa pimeydestä ja valosta ja kaksinaisuuden vapaasta valinnasta, jotta voitte koota palapelin. Heidän Jumalansa on teidän Jumalanne – luova lähde. Sitä he tekivät täällä, ja he ovat kuin biologiset siemenvanhempanne, ja he välittävät. Heidän täytyy pitää näppinsä irti, mutta he välittävät.

Plejadilaiset antoivat aikarajan kasvullenne, ja sitä katsotte tällä hetkellä. On päiväntasausprekession alku ja loppu, 25.630 vuoden perussyklin keskikohta. Teillä oli useita sivilisaatioita, jotka alkoivat ja loppuivat tuona aikana, ja jos ette olisi selvinneet siitä tähän mennessä, ette selviäisi lainkaan. Tämä oli viimeinen mahdollisuus.

Aloitte muuttua viime vuosikymmeninä, ja 80-luvulla oli selvää, että tekisitte siirtymän. Harmoninen yhdentyminen 1987 oli käännekohta. Minä tulin sitten 1989. Vuoden 1992 alussa lopetitte kylmän sodan. Se alkoi tapahtua!

Kun plejadilaiset kylvivät teidät, he loivat järjestelmän siltä varalta, että selviytyisitte, ja olemme antaneet tuon informaation teille aiemmin. Sitä kutsutaan planeetan solmuiksi ja nolliksi. Solut ja nollat olivat levossa aikakapseleina ja odottivat oikeaa aikaa aktivoituakseen. Tuo aika on saapunut, ja olemme määritelleet ne kaikki, ja ne alkavat avautua.

"Kryon, emme ole koskaan ennen kuulleet tästä. Tämä on hyvin esoteerista eikä meillä ole tietoa tästä. Ei ole myöskään muinaisia kirjoituksia, jotka ovat indikoineet sitä." Rakas ystävä, käytä logiikkaasi. Ette tietenkään tienneet siitä, koska ette olleet saavuttaneet tuota maaliviivaa 21.12.2012! Tämä oli informaatiota niille, jotka selviäisivät, ei Maalle, joka oli itsensä tuhoamisen partaalla. Näimme, mitä tapahtui, kun riisuitte aseista sivilisaationne kolmannen maailmansodan. Todiste siitä, että se oli viime hetken käännös, on, että kaikki vielä odottavat sitä! Se on melkein kuin odottaisi, että "kohta jotain pahaa tapahtuu", eikö vain?

Haluan esittää teille loogisen kysymyksen. Kun teillä on lapsia ja heidän on aika ajaa pyörällä, mikä prosessi on? Ensin hankitte heille pyörän. Mitä seuraavaksi? Annatteko heille pyörän ja sanotte: "Hyvää onnea, lapsi! Tiedän, että saatat kaatua ja loukata itsesi, mutta niin pyörä toimii." Ei! Rakastavat vanhemmat eivät tee niin, vaan annatte heille apupyörät ja teette työtä heidän kanssaan. Pidätte kiinni pyörästä, kunnes he saavat siihen tuntuman, ja juoksette pyörän rinnalla, jossa on apupyörät, kunnes he ovat tajunneet homman. Hymyilette riemusta, kun he saavat tasapainon, jonka tiesitte jokaisen lapsen lopulta saavan, ja sitten he polkevat ilman teitä ja kannustatte heitä.

No, rakkaat ystävät, perusfraktaali on käsillä, ja solmut ja nollat ovat apupyörät. Ne avautuvat, aktivoituvat, muodostavat pareja ja alkavat pyyhkiä pois tämän planeetan negatiivisuutta ja pimeyttä, jotta teille annetaan pikaraide korkeampaan tietoisuuteen. Olemme kertoneet teille tätä vuosia – miten ne toimivat ja miten ne poistavat vanhaa energiaa kristalliverkon ja Gaia-verkon kautta. Tässä koko konferenssissa on kyse muistamisesta, ja kuitenkin monet sanovat: "Minkä muistamisesta?" Kerron teille, mitä muistaa. Haluan teidän muistavan sen alkuperäisen informaation, jonka plejadilaiset antoivat teille, kun tulitte tänne! Sen muistatte, vanha sielu, ja sen tämä solmu kaataa kohta kristalliverkkoon. Se alkaa poistaa tältä planeetalta muistoa sodasta ja kärsimyksestä. Se muuttaa aikafraktaaleja – on melkein kristalliverkon uusi alku.

Teidän täytyy tietää, että kristalliverkko on osittain vastuussa vanhojen aikafraktaalien muistamisesta. Nämä ovat fraktaaleja, jotka sanovat historian toistavan itseään, vaikka luotte uutta tulevaisuutta ja mitätöitte ne. Kun niitä aletaan poistaa ja kehystää uudelleen, se on kuin ihmiskunnan energian uusi alku.

Haluan kysyä teiltä: ettekö tekisi tämän lastenne hyväksi? Eikö siinä ole tolkkua, että plejadilaiset jotka toivat teille Jumalan rakkauden kaunista energiaa, auttaisivat myös pääsemään läpi tästä uudesta ja tuntemattomasta tietoisuusevoluutiosta? Ettekö ajattelisi, että he antaisivat teille apupyörät? Eikö siinä ala olla esoteerista tolkkua, että tämän uuden perussyklin alku toisi jotain kaunista, jos selviäisitte? No, tässä se on, ja se on saapunut, ja tämä syklin alku on erilainen!

Älkää antako kenenkään kertoa teille: "Tässä se tulee taas. Olemme jo myöhässä sodassa, joten se on tulossa!" Pelkästään se, että teitte niin aiemmin, ei merkitse, että se tapahtuu taatusti uudestaan. Tämä sykli on erilainen.

Tämä on ollut viesti 26 vuotta, ei välttämättä esitettynä noilla sanoilla, mutta se oli viesti heti ensimmäisessä julkaisussani Kryon kirjassa 1, luvussa 1: "Ei tule kolmatta maailmansotaa. Ei tule maailmanloppua. Vanhat profetiat eivät toteudu." Kaksikymmentäkuusi vuotta sitten näimme muutoksenne tulevan. Perusfraktaali kalibroituu uudelleen alkamaan uudestaan eri energialla, ja tästä syystä ette toista menneisyyttä.

Apupyörien käyttöaikataulu riippuu teistä. Teillä on vapaa valinta ja voitte tehdä siitä niin vaikeaa tai helppoa, kuin haluatte. Myös apupyörien kanssa voitte kaatua, mutta avulla jota teille tuodaan tässä uudessa energiassa, pääsette heti ylös ja jatkamaan. Vanhemmille ihmisille voi olla pitkä matka aloittaa uusi tietoisuusjärjestelmä. Sanon sen taas: kaksi askelta eteenpäin, yksi askel taaksepäin. Se on osa uutta ihmistä ja olette oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Ettekö tunne sitä? Se mitä kuulitte tänään ja eilen, on totuuden ajattelumalli. Eikö kuulosta todelta, että jotain erityistä ja erilaista tapahtuu? Ja kerron teille, mitä se on. Te jatkatte! Teillä on korkeampi tietoisuus, koska olette täällä ja kysytte itseltänne: "Mitä hyvin erilaista tunnen?" Ne vaikeudet joita olette käyneet läpi näihin uudelleenkalibrointeihin liittyen ja joista olemme puhuneet, ovat kaikki osa tätä hidasta siirtymää uuteen tietoisuuteen. Purjehditte suoraan vanhan fraktaalin ja vanhojen mahdollisuuksien läpi!

Onneksi olkoon, rakas vanha sielu, että tulit tälle planeetalla tänä aikana tietäen, että nämä olisivat vaikeita aikoja. Et aikonut jäädä pois juhlasta, eikö niin?

Ja niin se on.

Kryon

* Fractal Time, kirjoittanut Gregg Braden www.hayhouse.com/fractal-time-2?utm_source=GB.com&utm_medium=Product_listing&utm_campaign=GB.com_FractalTime

** www.maya.nmai.si.edu

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)

11.4.2016 Hot Springs, Arkansas

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net