27.12.2014

Pelastajat ovat niin eilistä

Luultavasti ette ymmärrä, miten paljon muutatte universumeja. Vaikka jatkatte itsenne uskomista hyvin pieneksi maapallon osaksi, voimanne ylittää paljon uskomuksenne.

Koska on luultavaa, että näette itsenne kokonaisuuden yhdeksi soluksi tai atomiksi, teidän on aika ymmärtää, miten yksi solu, yksi atomi voi muuttaa universumeita. Kenties sinä, solu, hyväksyt syöpämutaation "sinun" kokonaisuuteen. Tuo yksi mutaatio vetää puoleensa (samanlaiset vetävät puoleen toisiaan) muita soluja, jotka haluavat kokea myös syöpämutaation. Sitten nuo samanmieliset solut liittyvät yhteen luodakseen riittävästi syöpäenergiaa kokonaisuutesi sairastumista varten.

Näin on teillä nyt. Vedätte puoleenne samanmielisiä olentoja tai soluja siinä määrin, että muunnatte maaolentoja ja näin universumeita pelosta rakkauteen. Rakkaus on aina ollut universaali avain.

3D-maapallo oli tavallaan syöpäsolu, mistä tuli paljon suurempi, kuin universumit olettivat. Maapallon syöpä veti puoleensa enemmän ja enemmän universaaleja olentoja, jotka halusivat kokea pelon hauskuutta – siis, kunnes ne sotkeutuivat tuohon sakeaan pelkoon ja unohtivat universaalin rakkauden.

Te päätitte ryhmänä, että oli uusien maaoppituntien aika ilossa ja rakkaudessa.

Kenties uskotte, että koska sen oli aika tapahtua, rakkaudesta olisi tullut hallitsevaa maan päällä riippumatta siitä, osallistuitteko tuohon ryhmäsuunnitelmaan vai ette. Saanemme olla eri mieltä.

Maapallo sotkeutui niin sankasti pelkoon, että ne jotka tulivat vapaaehtoisena muuttamaan ajatuksia, havaintoja ja tekoja, eksyivät siihen suohon.

Tosiaankin, vaikka yksittäisiä pelastajia tuli vapaaehtoisesti muuttamaan maapalloa enemmän pelon ja rakkauden tasapainoon, he eivät onnistuneet. Ei siksi, ettei heidän tekojaan ja sanojaan pantu merkille, vaan koska heidän sanansa ja tekonsa vääristettiin sopimaan pelkomaailmaan.

Olette niiden universaalien olentojen joukossa, jotka päättivät, että tämä muutos vaatii ryhmäponnistusta. Niin se on, että olette nyt maapalloa ja otatte vastaan energiamuutoksen toisensa jälkeen – ylpeänä saavutuksistanne yksilöinä, mutta kuitenkaan ymmärtämättä tai hyväksymättä, miten arvokkaita palveluksenne ovat.

Uskotte, että teidän täytyy tehdä tai luoda jotain yli sen, mitä olette saavuttaneet tähän mennessä. Että teidän täytyy jotenkin jättää jälkenne tähän siirtymään.

Teidän ei tarvitse tehdä mitään muuta kuin valaista tietä auttaaksenne maaolentoja palaamaan rakkauteen.

Odotatteko entisten syöpäsolujen tekevän jonkin sirkustempun, jos ne jäävät olemukseenne? Vai oletteko niin innoissanne poistettuanne syövän, että te ette odota noilta soluilta mitään muuta kuin pysymistä syövättöminä?

Joukossanne on niitä, jotka hyväksyivät vähän suuremman rooliin TEIDÄN tarpeidenne tyydyttämiseksi. Universumit eivät vaadi mitään muuta kuin siirtymisen maapelon raskaudesta rakkauden ja ilon keveyteen.

Mutta pelkoa ei ole täysin poistettu teidän olemuksestanne tai mistään olemuksesta yhtään sen enempää, kuin voitte poistaa fyysisen kehonne kaikki solut ja korvata ne uusilla soluilla – ainakaan tänä historianne aikana. Sen sijaan pelkosolunne ympäröidään rakkaussoluilla, mitkä poistavat 3D-maapallon tiheyden vaikutukset.

Uuden maan päätehtävänne on vain OLLA rakkaudessa. Jos haluatte ilmoittautua tai olette ilmoittautuneet vapaaehtoiseksi muihin tehtäviin, se on ok ja hyvä. Mutta monet teistä uskovat, ettei vain itsenänne oleminen riitä, että teidän täytyy pelastaa maailma tai julistaa uutta maata saippualaatikon päältä. Ei lainkaan.

Julistukset, lupaukset ja takuut ovat vanhaa aikaa. Ettekö naura televisiomainoksille ja niille, jotka lupaavat teille kaikkea eivätkä anna mitään tai antavat lupaustensa vastakohdan?

On vanhaa aikaa, jos uskotte, että teidän täytyy siirtää joku uudelle maapallolle.

Uusi maapallo on oman unelmanne elämistä ja toisten sallimista nähdä se toteutuneena. Vain tätä vaaditaan teiltä. Siinä ei ole kyse viisautenne julistamisesta tai lupausten antamisesta, jotka ehkä pidätte tai sitten ette.

Unelmanne muuttuvat joka päivän joka hetki. Kun parannutte pelkosyövästänne, unelmistanne tulee suurempia ja enemmän virittyneitä rakkauden ja universumien kanssa. Se mikä teille oli tärkeää julistaa vastauksena eilen, saattaa näyttää tylsältä tai vanhanaikaiselta tänään.

Sinulta ei vaadita mitään muuta kuin olla sinä. Vapaus siitä heikentävästä pelkosyövästä, mikä on vaaninut maaolemustasi aioneita.

Taatusti sinuun jää pelkosoluja ympäri olemustasi, säilyttääksesi luomisen maalausvärien koko paletin. Mutta pelkosolusi ovat paljon energiattomampia ja passiivisempia kuin puoli vuotta sitten – ja tulevat olemaan vielä enemmän sitä puolen vuoden päästä.

Te jotka poistuitte kotelostanne, sallitte olemuksenne olla enemmän syöpä/pelkovapaa joka päivä. Taatusti haluatte testata edistymistänne palaamalla pelkoon. Mutta noita päiviä, noita minuutteja tulee vähemmän ja vähemmän, kun alatte luottaa uuteen "sinuun" ja rakastaa sitä. Niin olkoon. Aamen.

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

15.12.2014

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net