17.06.2018

Palaaminen

Suuri määrä teitä kokee tilanteen, joka vaikuttaa kommunikoinnin lakkaamiselta tai keskeytymiseltä oppaidenne, opettajienne ja korkeamman itsenne kanssa, jotka tämä kanava on nimennyt Neuvostoksi. Puhuisimme tästä nyt epämukavuutenne poistamiseksi.

Olette pyytäneet toistuvasti, että kommunikointitasonne on laajentunut, noussut ja parantunut, eikö vain? Kyse ei ole siitä, että se mitä tapahtuu, on juuri tämän luonteista. Kyse on enemmän siitä, että energiakenttänne nostetaan korkeampaan värähtelyyn ponnisteluillanne ja sitä seuraavalla vaikutuksella toisiinne. Tämä aiheutetaan ja sitä merkittävällä tavalla edistetään sillä aina van korkeammalla värähtelykentällä, johon koko tähdistönne on siirtymässä.

On syklistä liikettä, jonka monet tiedostavat ja jota jotkut ovat osanneet odottaa. Mutta lisäksi on tiettyjä säteilyjä, jotka lähestyvät järjestelmäänne ja joilla alkaa olla jo suotuisa vaikutus kaikkeen reitillään.

Tämä merkitsee, että jokaista energiakenttää muutetaan. Kaikki tietoisuus kohoaa. Ette oikeasti ala ymmärtää sitä, ennen kuin oivallatte, että kaikki on energiaa ja siksi kaikki on tietoista. Tämä luo nyt ja jatkossa sisällenne ja ympärillenne muutoksia, joita on historiallisesti pidetty mahdottomina.

Monet ovat puhuneet, kirjoittaneet ja "opettaneet", että sisäiset muutokset, muutokset omaan tietoisuuteenne, olisivat ihmeellisiä. Ajatelkaa, että ihme on vain ilmiö, jonka syytä ei tiedetä. Koska syy selitetään, sanomme, ettei tämä ole mikään ihme.

Tietoisuutenne siirtyy värähtelyyn, jossa teistä tulee tietoinen paljosta sellaisesta, mitä ette ole tienneet tunnetussa menneisyydessänne. Monet joilla on tämä kokemus, pelkäävät sitä. Älkää pelätkö.

Tiedämme, että melkein kaikilla teistä on entisissä elämissä ollut kauheita kokemuksia, joita on aiheuttanut yritys tukahduttaa tällainen tietäminen. Näin ei enää ole. Ei ole mitään pelättävää. Miten oma mielenne voi olla mitään pelättävää?

Pelko tekee kuitenkin parhaansa pitääkseen teidät kontrollissaan. Tämä on totta sekä yksilöinä että kollektiivisesti. Kenties yksilön ymmärtämistä auttaa sen näkeminen kollektiivissa, koska se on hyvin selvää siellä.

Palataanpa yhteyteenne kanssamme. Teidän täytyy kenties käydä läpi lyhyt jakso, jossa viritätte uudelleen radionne. Meidän lähetyksemme, meidän taajuutemme, ei ole muuttunut. Mutta teidän on. Ymmärtäkää, ettei teidän tarvitse oikeasti tehdä mitään tämän korjaamiseksi, paitsi ylläpitää aikomusta, että yhteytenne pysyy katkeamattomana. Tietysti jos haluatte meditoida jne. harmonisoituaksenne paremmin, mitään haittaa siitä ei aiheudu. Mutta haluamme erittäin kovasti teidän tietävän, että te ette ole tehneet mitään väärää. Me emme ole menneet minnekään. Emme ole koskaan lopettaneet rakastavaa opastustamme.

Ottakaa myös huomioon ne monet upeat uudet asiat, joita tapahtuu elämässänne. Teille jotka ette näe muutosta, vakuutamme, että vuoden, parin päästä elämänne on niin erilaista, että teidän saattaa olla vaikeaa muistaa, millainen tämä päivä oli. Omat reaktionne elämänne tapahtumiin ovat niin erilaisia, että se yllättää myös teidät.

Taas kerran, palataksenne harmoniaan kanssamme teidän täytyy vain ylläpitää tuo harmonia sydämessänne. Arvostakaa sitä. Tietäkää, että se itse asiassa laajenee ja paranee. Todellisuudessa tiedostamisenne paranee. Kahden kokonaisuuden osan välillä ei voi olla yhteydettömyyttä. Olemme yhtä.

Luojan rakkautta teille. Se on oikeutenne. Se on tosiasiassa olemuksenne.

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)

13.6.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Akaasian käskeminen Enemmän ... »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net