24.06.2018

Päivänseisausuudistuminen

Tämän viikon päivänseisaus on tilaisuus pohtia paikkaansa maailmassa, millaisella planeetalla haluaa elää ja miten voi tukea tarvittuja muutoksia. Päivänseisausaika on energiamerkki – vuoden puoliväli ja vuodenajan vaihtuminen. Riippumatta siitä, missä asut, koet nämä asiat. Tällaisena merkkihetkenä on hyödyllistä tehdä syvempi uudelleenarviointi siitä, mihin laitat energiasi ja mikä on sinulle tärkeintä eteenpäin mentäessä.

Ulkoisessa maailmassa on nyt hyvin paljon epävakautta. Massiivisia muutoksia on menossa, vaikka pinnalla saattaa vaikuttaa siltä, ettei edistystä tapahdu. Älä anna epävarmuuden tai apatian peittää näkymääsi siitä, mikä on mahdollista. Muistuta itsellesi päivittäin kvanttisuudestasi, ajattomuudestasi ja loputtomista mahdollisuuksista, joita on ulottuvilla.

Hyvän ja pahan välinen taistelu

Kuluneen puolen vuoden aikana ihmiskunta on yleisesti ottaen jatkanut pitkäaikaista hyvän ja pahan välistä taistelua. Näemme aikakausia pitkän taistelun grande finalen. Enimmäkseen tämä on tiedostamatonta. Tämä kamppailu on niin juuttuneena ihmiskunnan historiaan, että se voi vaikuttaa normaalilta tai ainoalta vaihtoehdolta.

Tämän taistelun grande finale – nyt koettuna – on luonnollisesti räjähdysherkkä ja luo sen harhakuvan, että se on ainoa tapa, jolla ihmiset osaavat käyttäytyä. Mikään ei ole kauempana totuudesta. Jokaisen olennon ytimessä on potentiaali herätä todelliseen jumaluuteensa – ja sisäiseen rakkauteen.

Pois verhon takaa

Mieti tämän nykyvaiheen hyviä uutisia. Aikakausia kestänyt taistelu on nyt poissa verhojen takaa. Se johtuu tietoisuudesta – kasvavan ihmismäärän ruumiillistamasta korkeammasta tietoisuudesta – että tuo verho vedettiin sivuun. Valo loistaa nyt kirkkaasti siihen, mikä oli piilossa hyvin pitkään. Valo loistaa lisääntyvässä määrin myös luonnostaan olemassa olevaan hyvyyteen.

Lajina ihmisen täytyy nähdä yhtälön kumpikin puoli todellisen ja kestävän muutoksen tapahtumiseksi. Ihmisten täytyy nähdä avoimin silmin, sydän mukana ja mieli kykenevänä tajuamaan valaistuneemman olemistavan.

Sinun roolisi

Näinä aikoina merkittävä uudistuminen on mahdollista. Tämä on paljon enemmän kuin täydentyminen ja virkistyminen, vaikka sekin on tärkeää. Uudistuminen jota ehdotan sinua pohtimaan, on sisäisen tason työskentely sen kanssa, mitä näet ja koet ulkoisessa maailmassa.

Joka syklissä koet ylä- ja alamäkiä siinä, mitä näet kehittyvän ulkoisessa maailmassasi. Joistain asioista olet kiitollinen ja jotkut asiat herättävät vihasi ja tekevät sinusta apaattisen.

Tässä on yksinkertainen asia, jonka voit tehdä tasoittamaan kaoottista menoa ja tuomaan lisää sisäistä rauhaa.

Keskity johonkin, mitä näet ulkoisessa maailmassa ja minkä haluaisit muuttuvan. Asia kerrallaan – valitse vain yksi asia.

Työskentele sitten itsesi kanssa sisäisellä tasolla niin, että voit täydemmin ruumiillistaa sen, mitä haluaisit nähdä maailmassa. Pääse kosketukseen sen kanssa, miten voit muuttaa näkemystäsi. Jos mitään ei tule välittömästi, meditoi sitä ja vie se unitilaasi.

Sitten kun pääset käsiksi siihen ominaisuuteen, jota haluat nähdä enemmän maailmassa – kuten kärsivällisyys, suvaitsevuus, myötätunto – ilmaise parhaasi mukaan tätä ominaisuutta jokapäiväisissä vuorovaikutustilanteissasi. Varmista, että sisällytät itsesi tuohon kuvaan – kaikki alkaa sinusta.

Se mihin viittaan tässä, on erittäin yksinkertaista – vaikkei aina helppoa tehdä. Tee siitä henkilökohtaista itsellesi. Jos olet kanssamme Post Wesakissa ensi lauantaina, saat lisää energeettistä apua ja tukea näissä teemoissa, kun työskentelet mestareiden kanssa, jotka kauan sitten antoivat valaistumismallin tälle planeetalle.

Älä ylläty, jos tällä tavalla itsesi kanssa työskennellessä havaitset, että haluat osallistua enemmän – kenties aktivistina – yhteiskunnallisten muutosten luomiseen ympäri planeettaa. Ihmiskunta tarvitsee rakastavaa energiaasi ja esimerkkiäsi siitä, miten kuljetaan polkua valaistuneemmalla tavalla.

Kirjoittanut Selacia (selacia.com)

19.6.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net