01.08.2018

Päätä

Jotkut teistä sopeutuvat helposti uusiin energioihin. Toiset ovat peloissaan, vihaisia tai järkyttyneitä. Puhumme niille, jotka ovat järkyttyneitä. Muistatteko, miten vaikeaa lapsellenne tai lapsenlapsellenne oli kääntyä ympäri muutaman ensimmäisen kerran, kun hän yritti sitä? Ja miten kovasti jotkut vauvat suuttuivat yritystensä aikana? Niin on teillä nyt.

Vaikka olette täysin kykenevä, ympärillänne olevat eivät usko sitä mahdolliseksi tai halua sen tapahtuvan. He haluavat teidän olevan turvassa ja vakaasti 3D-peitollanne. Aina kun yritätte kierähtää, he rakentavat jonkinlaisen esteen, joka estää teitä tekemästä sen. Se jatkaa sitä uskomustanne, ettei mikään muu ole mahdollista, kuin yhteiskunnan pelkojäänne.

Teillä on valintatilanne, jota ette hyväksy – uskotteko vai ette luontaiseen kykyynne oppia kääntymään ympäri, seisomaan, kävelemään ja juoksemaan, kuten kaikki vauvat. Vaikka vauvat kaatuvat useimmiten ensiyrityksillään, he palaavat jatkuvasti sisäisen olemuksensa mahdollisuuksiin.

Niin on teillä nyt. Olkaa piittaamatta kaikista, vaikka teillä on yhteyksiä heihin. Jatkakaa sisäisten ohjeidenne mukaan, ja pian juoksette. Seuratkaa heidän pelkojaan, ja jatkatte makaamista peitollanne turhautuneena.

Kun saavuitte maan päälle tässä elämässä, tiesitte, mitä halusitte saada aikaan. Tuota missiota on pehmitetty hyvin pitkän aikaa tai se on sivuutettu. Nyt alatte muistaa sen ajatustenne ja tekojenne sopukoissa. Vaikeutena on, että ympärillänne on muita, jotka eivät ymmärrä tai halua ymmärtää evoluutiotanne.

Niinpä kyyristytte vähän, kun yritätte tarkasti tasapainotella siinä välillä, mitä oli ja mitä on. Se luo pelkoa sisällenne, sillä ette voi tasapainottaa noita kahta enää. Olette uusi "sinä" uusien taitojen ja sisäisten ohjeiden kera. Ohjeiden jotka johtavat teidät luoviin ja luomistavoitteisiinne. Mutta myös ohjeiden, jotka tuntuvat kaukaa haetuilta aina, kun yritätte ilmaista niitä tai toimia niiden mukaan sellaisten läsnäollessa, jotka kieltäytyvät ymmärtämästä tai ovat vielä kyvyttömiä ymmärtämään tarpeitanne ja kaipauksianne. Ei-uskovat yrittävät vaimentaa innostuksenne, aivan kuten ovat tehneet aioneita.

Siis miten rikotte tuon kaavan kuunnella toisia sisäisistä tarpeistanne huolimatta? Se on teidän valintanne. Mutta koska olette kehittyneet yli tarpeen seurata muita, ongelmanne on omatekoinen. Päätöksenne koskee sitä, onko teille tärkeämpää säilyttää heidän rakkautensa ja hyväksyntänsä vai olla oma itsenne.

Monet teistä uskovat, että olette yksin, jos seuraatte sisäisen olemuksenne viestejä – kuten saattaisi tapahtua ihmismaailmassa. Mutta kuten vauva jonka tarvitsee kierähtää ympäri, vaikka toiset yrittävät hillitä häntä, te ette pysty hillitsemään itseänne kauan. Nimittäin omat tarpeenne ovat voimakkaampia kuin mikään, mitä kukaan maan päällä tai eetterissä voi ohjata.

Olette muista riippumaton olento, jota toiset eivät voi muuttaa riippumatta siitä, miten uutterasti yritätte seurata heidän johdollaan. Tarpeenne olla puristetaan ulos kuin hammastahna putkilosta, vaikka muut yrittäisivät estää teitä.

Siis teidän on aika olla itsenne helposti sen sijaan, että taistelette vääjäämätöntä vastaan. Ette ole enää 3D:tä, vaikka haluaisitte olla pelastaaksenne jonkin suhteen tai piiloutuaksenne toisilta. Olette loistava ilo- ja valomajakka.

Tuoreimmat yrityksenne piiloutua aikaansaavat vain pelkoa teissä ja vihaa muissa. Nimittäin kun energiat voimistuvat – mikä on jatkuvaa muutaman seuraavan viikon – useammat ja useammat voivat lukea turhautumisenne, pelkonne ja vihanne, vaikkei sitä tuotaisikaan julki.

Teillä ei ole tarvetta olla saippualaatikon päällä julistamassa uutta "sinua". Aivan kuten ei ole mitään tarvetta teeskennellä, että olette tyytyväinen 3D-vankilassanne.

"Kuka olen?" -etsintänänne jatkuu. Etsintä luoda se, mitä tulitte maan päälle tässä elämässä luomaan. Ette voi olla iloinen ja uuden luoja, jos kyyristelette 3D-pelossa. Se ei merkitse, että teidän täytyy eristäytyä, jättää työnne tai suhteenne tai taistella toisia vastaan ollaksenne oma itsenne. Olette vastuussa vain itsestänne. Kuka olette? Ja miten aiotte päästä siihen?

Tietysti tuollaiset kysymykset tuntuvat kummallisilta ottaen huomioon nykyolosuhteenne, sillä jos teette tätä, tuo tapahtuu. Tuo sama pelko joka on pitänyt teitä vankina maa-aioneita.

Energiat joita nyt leijuu ympäri, ovat luomisenergioita, joihin voidaan päästä käsiksi vasta, kun hyväksytte täysin itserakkauden. Jotkut teistä saatavat tarvita itserakkausoppitunnin kertauskurssia. Ei siksi, että se on välttämätöntä, vaan koska haluatte hypätä luomiseen saattamatta loppuun itserakkausoppituntejanne.

Evoluutionne uuteen "sinuun" on askel-askeleelta-prosessi, joka siirtyy eteenpäin vasta, kun jokin vaihe on saatu loppuun. Tämä kanavointi on niitä varten, joiden täytyy palata vielä itserakkauteen vähän ennen sen luomista, josta uneksitte.

Ette voi odottaa, että joku kehottaa teitä luomaan tai rakastamaan itseänne, sillä te kontrolloitte sen tekemisen aikaa ja paikkaa. Jos luotatte sisäisiin viesteihinne, se tapahtuu helposti ja ponnistelematta.

Sinun on mahdotonta kulkea kahta polkua, koska ne ovat kulkeneet liian kauas toisistaan. Päätä. Seuraatko sisäisiä viestejäsi vai ulkoista sanelua? Jos ulkoinen sanelu hallitsee, sinun ei ole vielä aika luoda. Palaa sen sijaan itserakkausoppitunteihisi.

Miten tiedät sen? Hyvin yksinkertaisesti omista tunteistasi. Jos olet vihainen, surullinen, melankolinen tai sinulla on jotain muuta tunnetta kuin kevyttä iloa, sinulla täytyy suorittaa muutamia täydennysoppitunteja itserakkaudessa.

Tällaiset sanat voivat pelottaa sinua, sillä et ole varma, miten nuo täydennysoppitunnit suoritetaan. Helpoin lähestymistapa on seurata sisäisiä viestejäsi. Mitä haluat tehdä vs. mitä tunnet, että sinun pitäisi tehdä? Ja niin se on. Aamen.

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

23.7.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net