27.10.2016

Päästäkseen irti täytyy irrottaa liima

Kuulen lauseen: "Tunnen olevani jumissa" hyvin monilta asiakkailta, jotka ovat tulleet elämässään kohtaan, jossa he näkevät, ettei energia liiku, haluavat tehdä muita asioita eivätkä tiedä, miten aloittaa.

Sitten heidän elämänsä hajoaa, kun he menettävät ystäviä ja suhteen, kenties työpaikkansa, kenties heidän täytyy muuttaa pois kodistaan tai uudelle alueelle, ja he luulevat kaiken romahtavan. Siltä voi vaikuttaa, mutta he poistavat "liimaa" elämästään, jotta voivat päästä irti ja siirtyä eteenpäin uudella polulla. Ennen kuin voimme päästä irti, asioiden jotka kiinnittävät meidät polkuumme, täytyy antaa periksi, ja tämä on liiman irrottamisprosessi.

Liiman irrottaminen ei tunnu hyvältä, mutta se on välttämätön osa prosessia. Se tapahtuu, kun olemme tietoisesti kyvytön tekemään valintoja ja päätöksiä ja ryhtymään toimeen siirtyäksemme pois jumipaikastamme. Vaikka meillä on vapaa tahto, sielumme juonittelee meidät toteuttamaan tehtävämme – siirtyä parantumisesta (missä tunnemme olevamme jumissa) uusiin sykleihin, joissa voimme olla kokonainen ja alkaa toimia uusissa suunnissa. Niinpä kaikki elämäämme liimatut asiat alkavat irrota, kun siirrymme liiman irrottamista kohti.

Paitsi ettei tunnu siltä aluksi - vaan elämämme tuntuu menevän rikki, kun katselemme monien (tai kaikkien) elämänrakenteidemme hajoavan. Tämä voi näyttää siltä, että elämämme rakenteet romahtavat, asiat joita luulimme "oikeiksi" tai pysyviksi, loppuvat yhtäkkiä, tavoitteemme muuttuvat, eikä se enää viehätä, mikä teki meistä ennen onnellisen – elämämme tuntuu todellakin hajoavan. Mutta se ei hajoa – siitä irtoaa liima, jotta voimme päästää irti ja järjestää ja rakentaa todellisuutemme uudella tavalla.

Olemme yksilö- ja kollektiivitasolla paikassa, jossa emme ole koskaan ennen olleet. Meillä on uutta tietoisuutta energiatäysivaltaisuudestamme, ymmärrystä siitä, miten olemme energiaolentoja ja työskentelemme universaalin energian kanssa, ja meillä on halua laittaa nämä yhteen ja luoda uusia todellisuuksia, jotka ovat ilontäyteisiä, iloisia, tyydyttäviä, rauhallisia, rakkaudellisia ja harmoniassa uusien moniulotteisten polkujen kanssa. Mutta siihen pääsemisellä on kustannuksensa, johon sisältyy sen liiman poistaminen, joka pitää meidät jumissa noissa paikoissa, joissa tunnemme itsemme rajoittuneeksi, jotta voimme laajentua korkeampiin energiatiloihin ja olemisulottuvuuksiin.

Irtipääsemis- ja liiman irrottamisprosessin myötä matkamme voi tuntua siltä, että se tapahtuu pysähdyksinä ja liikkeellelähtöinä. Liikumme eteenpäin, sitten yhtäkkiä kaikki hajoaa ja lakkaamme liikkumasta, ja yritämme arvioida vahinkoja ja päättää, miten siirrymme eteenpäin. Sitten liikumme taas eteenpäin, vähän varovasti – tunteaksemme taas vain olevamme jumissa ja sitten taas irrotetaan liimaa. Mutta jos käytämme liiman irrottamista nähdäksemme, miten se on osa yhtä suurempaa, tasaista ja jatkuvaa prosessia, voimme sallia "pyöröovien" jatkaa kääntymistä, koska se mitä lähtee elämästämme, luo tilaa tulevalle.

Itse asiassa uusi energia, mahdollisuudet, tilaisuudet ja potentiaali joiden tiedämme olevan ulottuvilla, saa meidät alun perin haluamaan päästä irti. Mutta unohdamme, että sitten kun päätämme haluavamme jotain uutta, liiman irrottaminen olemassa olevasta todellisuudestamme on seuraava askel tuossa prosessissa. Ei ole mahdollista saada kaikkea tässä tapauksessa – emme voi saada sekä vanhoja, jumiutuneita ja rajoittavia aspekteja samaan tilaan kuin uusia, vapaasti virtaavia ja laajentavia aspekteja.

Jonkin on mentävä voidaksemme luoda tilaa uusille todellisuuksille, ja usein rajoittavimmat uskomuksemme, ajatuksemme ja olemistapamme tuntuvat rajoittavan, kun kohtaamme uusia mahdollisuuksia. Ne ovat myös vaikeimpia irrottaa, mutta jos emme juutu prosessiin ja pidämme pyöröoven liikkeessä, sallimme uuden virrata sisään, koska sanomme lopulliset hyvästit vanhalle. Sitten vaikka saatamme kaihoisasti kaivata vanhaa muutaman hetken, juhlimme uutta energiaa, joka sallii meidän harmonisoitua uusien mahdollisuuksien kanssa, jotka tiedämme parhaiksi seuraaviksi askeliksi polullamme. Muista vain, että liiman irrottaminen on osa irtipääsemisprosessia, ja pidä energia liikkeessä, pyöröovi kääntymässä ja toivota uudet energiat tervetulleeksi elämääsi.

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)

17.10.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Muistoja Kotoa Viesti Telosilta »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net