23.06.2015

Opi rakastamaan tiedostamista

Jos osaat taputtaa päätäsi ja hieroa vatsaasi samanaikaisesti, pystyt helposti navigoimaan energioita nyt. Mutta tiedät, että sen tekemiseksi sinun täytyy keskittyä tarkkaan siihen, mitä teet.

Ensin toinen käsi taputtaa ja toinen hieroo, mutta jos et kiinnitä huomiota, pian kumpikin käsi joko taputtaa tai hieroo. Erottaaksesi liikkeet sinun täytyy tiedostaa, mitä teet, laajentaa kykyäsi tehdä eri käsiliikkeitä ja keskittyä lopputulokseen joka hetki. Tiedostaminen on kyky laajentaa näkökyky sen yli, mitä tiedämme, ja ottaa mukaan uusia energiamahdollisuuksia, jotta siirrymme rajoittuneesta harhasta laajentuneeseen potentiaaliin ja mahdollisuuksista voimaantuneisiin luomistodellisuuksiin.

Vaikka kuvaamme henkistä heräämistämme tietoiseksi, tuo sana on aivan liian rajoittunut. "Tietoinen" merkitsee vain, että silmämme ovat auki ja hengitämme, vastakohtana tiedottomalle, jolloin silmämme ovat kiinni, mutta hengitämme edelleen. Kun olemme tietoinen, mieli jokseenkin toimii, mutta ollessamme tiedostava, henkemme osallistuu aktiivisesti prosessiin kanssamme. Tiedostaminen on laajentuneen tietämisen tila ja se on uusien toimintamalliemme perusta.

Mutta tiedostaminen ei ole aina ystävämme, koska heti kun meistä tulee tiedostava, kaikki harhakuvat pirstoutuvat. Ja se voi olla järkytys. Maailma minkä tunsimme ja mihin luotimme, ei ole enää vakaa. Se on kuin saisit tietää, että ei ole joulupukkia tai kumppanisi pettää tai miehesi/vaimosi on tyhjentänyt pankkitilinne ja muuttanut Meksikoon ilman sinua tai liikekumppanisi on huijannut sinua ja nyt olette vararikossa. Voimme elää autuaan tietämättömänä, kunnes tiedostaminen ei ainoastaan avaa silmiämme, vaan myös herättää meidät suurella sangollisella jääkylmää vettä.

Tällaista tiedostamista tapahtuu, kun olemme tietoinen, muttemme näe, kun emme käytä voimaamme tai annamme sen toisille, kun luotamme epäluotettavaan tai olemme piittaamatta kaikista totuuksista. Meidän täytyy olla nyt voimaantunut, vahva, itsevarma, selkeä ja kontrollissa ja jos emme tee sitä vapaaehtoisesti, tiedostaminen käy meillä kylässä ja kertoo totuuden. Mutta se ei ole lainkaan huono asia, koska se antaa meille myös työkalut, joita tarvitsemme elämänpolkumme muuttamiseen, voimamme takaisinottamiseen, uuden vision luomiseen elämällemme ja alusta alkamiseen. Ensin meidän täytyy kuitenkin rakastaa tiedostamisen antamia ymmärryslahjoja, silloinkin kun ne tulevat kiedottuna totuuksiin, jotka eivät tee meistä kovin onnellista.

Tiedostamisen rakastaminen merkitsee, että meidän täytyy olla valmis näkemään mahdollisuudet sen tuolla puolen, mikä näyttää elämämme suurimmalta katastrofilta, ja tietämään, että Feenix-linnun lailla nousemme tuhkasta suurempana, parempana, vahvempana ja voimakkaampana kuin ennen. Tämä tapahtuu kuitenkin sen jälkeen, kun pääsemme pois tulesta. Jos voimme luottaa, että tiedostaminen on matkan alku, ei loppu, niin voimme löytää paljon voimaa tiedostamisesta.

Yksi vaikea tiedostamisoppituntini tapahtui, kun muutin Phoenixiin ottaakseni vastaan uuden työpaikan ja sitten yritys päätti, ettei se palkkaisi minua. Synkimmällä hetkelläni itkin itseni uneen joka ilta ja pyysin Jumalaa "ottamaan minut kotiin", koska elämäni oli ihan sotkussa ja pelkäsin. Sitten heräsin joka aamu, katsoin ympärilleni ja sanoin: "Hemmetti, olen edelleen täällä." Tein näin puoli vuotta ja sitten päätin, ettei se toimi. Niinpä päätin, että halusin mennä Ranskaan ja loin kääntäjänä ilmaisen, kaikki kustannukset kattavan matkan, mille menemisestä minulle maksettiin. Tuo oli se tiedostamismuutos, minkä tarvitsin, kääntääkseni kaiken muun elämässäni ympäri. Ja menin tosiaan kotiin, koska olen kotoisin Ranskasta ja pidän sitä kotinani. (Universumilla on outo huumorintaju.) Voit lukea siitä "30 Days to Everyday Miracles" –kirjastani.

Annos tiedostamista saattaa kutistaa todellisuutemme, kun se pirstoo harhakuvamme, mutta se laajentaa myös potentiaaliamme ja mahdollisuuksiamme, jos emme jää jumiin syyttelyyn, häpeään ja syyllisyyteen. Alkujärkytys voi johtaa itsensä tuomitsemiseen, mikä on normaali reaktio, mutta sitten alkaa työ. Jos emme halua jonkin tapahtuvan uudestaan, meidän täytyy valita eri polku seuraavalla kerralla. Monttuun putoaminen kerran on vahinko, mutta putoaminen samaan monttuun kahdesti on itsensä sabotointia.

Tiedostaminen on laajentavaa energiaa – mitä suurempaa sallimme itsemme nähdä, sitä enemmän tiedostaminen siunaa meitä laajalla mahdollisuuskirjolla. Mutta se toimii myös toisinpäin – mitä enemmän käytämme tiedostamista itsemme syyttämiseen, häpeämiseen ja tuomitsemiseen, sitä syvemmälle putoamme epätoivon pimeään monttuun, kunnes kurkotamme tiedostamista apuun. Ja se antaa meille tikkaat ja odottaa, kunnes kiipeämme ylös sieltä. Tiedostaminen ei anna nopeita korjauksia, mutta tulee helpotusta, jos olemme valmis laajentamaan kykyämme vastaanottaa sitä ja saamaan vision suuremman todellisuuden luomisesta itsellemme.

Uusissa moniulotteisissa toimintamalleissamme on valtava ja rajaton energialähde, mihin meillä ei ole aiemmin ollut pääsyä. Tiedostaminen on avain, joka avaa portaalin tähän rajattomaan energialähteeseen. Kaikki mikä seisoo tiellämme, on sitä pelkoa, että kuulemme jotain, mitä emme halua tietää, tai että meidän täytyy tutkia uusia totuuksia tai todellisuuksia, jotka ovat mukavuusalueemme ulkopuolella.

Tämä on transformaation ja totuuden hetki koko ihmiskunnalle ja tiedostaminen koputtaa kollektiivitietoisuutemme ovelle. Olemmeko valmis siihen laajentumiseen, mikä on tiedostamisen lahja? Tai toisella tavalla kysyttäessä, olemmeko valmis elämään laajentuneessa, suodattamattomassa ja rajattomassa energiavirrassa, mikä on osa korkeamman ulottuvuuden tiedostamista? Kuten aina, valinta on meidän, mutta jos voimme auliisti ja vapaaehtoisesti avata oven tiedostamiseen ja kutsua sen rakkaudella elämäämme, pitkän tähtäyksen tulokset ovat lyhyen tähtäyksen kamppailun väärti. Sitten nousemme tuhkasta kuin Feenix-lintu ja annamme tiedostamisen laajentaa näkökykymme siihen uusien toimintamallien rajattomaan potentiaaliin, mitä emme ole koskaan ajatelleet ja mihin emme voi päästä käsiksi ilman tiedostamista.

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)

15.6.2015

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net