07.08.2015

Onko kysymys minusta vai oppaistani - kummastakin

Lokakuusta 2003 saakka, jolloin arkkienkeli Uriel otti minun ensimmäistä kertaa kontaktin, minulla on ollut jatkuva yhteys tämän energian kanssa.

En voi kääntää sitä päälle ja pois – se on aina olemassa. Ei tungettelevalla tavalla, vaan tavalla, josta on tullut energia-aspektieni uusi ulottuvuus. Niinpä kysyttäessä, vastaanko minä vai Uriel kysymykseen, en osaa vastata, koska se on kumpikin ja ei kumpikaan, ja kysymys on väärä, koska siihen ei voi vastata niin yksinkertaisesti. Meillä kaikilla on kyky yhdistyä enkeleihin, oppaisiin ja kaikkeen muuhun energiaan universumissa, silloin kun valitsemme niin, ja kun teemme sen, tuloksena on laajentumisemme ihmisenä ja henkenä.

Miksi siis se kysymys on väärä, onko kyse sinusta vai oppaistasi? Koska kysymys olettaa, että olet erillään enkeleistäsi, oppaistasi ja mistä tahansa energiasta, jonka kanssa työskentelet, eikä sitä voi tapahtua. Ne yhdistyvät kanssasi tietyn energiataajuutesi kautta ja silloin jaatte energiavärähtelyn. Muista, että ne kaikki ovat eri tasoilla, joten jokaisen ihmisen yhteys enkeleihinsä ja oppaisiinsa on henkilökohtainen. Niiden energia myös integroituu omasi kanssa, joten sinun ja niiden välinen vuorovaikutus on saumatonta.

Onko kyse sinusta vai heistä, kun saat vastauksen? Kummastakin, koska annat niille fyysisenä olentona energia-astian, jonka ne tarvitsevat päästäkseen maaulottuvuuteen, ja ne ovat yhteydessä korkeampiin aspekteihisi, energiasi ilmentymänä korkeammissa henkitaajuuksissa. Olemme kaikki yhtä ja osa yhtä, joten universumissa meidän ja minkään toisen olennon – fyysisen tai muun – välillä ei voi olla erillisyyttä. Älä koskaan ajattele, että olet vähempiarvoinen kuin mikään energia universumissa, koska et ole. Olet jumalaisen valon kipinä, Jumalan tai Lähdevalon ja –energian osa, joten olet samalla tasolla, kuin kaikki muut asiat universumissa. Se miten ilmaiset ja käytät tuota energiaa, on sinun valintasi – mutta tunnustat sitä tai et, olet yhtä jumalainen kuun mikä tahansa muu universumissa.

Mitä jos et halua tätä yhteyttä tai näet sen liian suurena vastuuna? Sinun ei tarvitse tehdä sillä mitään, jos et halua. Voit myös käyttää sitä henkilökohtaisessa elämässäsi eikä sinun tarvitse jakaa sitä kenenkään kanssa. Muista, etten minä aluksi halunnut työskennellä Urielin kanssa. Luulin, että minulla oli muita asioita tehtävänä elämässäni, kuten oleminen yritysmaailmassa, suuryrityksen tietotekniikkaosaston johtaminen. Yhteys arkkienkeliin ei ollut osa suunnitelmaani, vaikka olin ollut intuitiivinen koko elämäni. Nyt kun tuo energia on hyvin tuttu minulle, en voi kuvitella elämääni ilman sitä, mutta yhteyteni on mahdollinen energiavärähtelyni vuoksi, ja sinullakin on tuo mahdollisuus ja voit käyttää sitä haluamallasi tavalla. Ja sen jakaminen maailman tasolla on osa minun elämänpolkuani – se ei ehkä ole osa omaasi. Sitä sinun täytyy tutkia oppaidesi ja enkeleidesi kanssa.

Entä ne olennot, joiden energioita ihmiset jo kanavoivat, kuten arkkienkeli Mikael – voitko olla yhteydessä myös niiden kanssa. Useita vuosia sitten minua ahdisteli joku, joka väitti olevansa Urielin ainoa kanava eikä minulla ollut lupaa yhdistyä tähän energiaan. Tiesin sen olevan mahdotonta, koska olin työskennellyt Urielin kanssa jo 10 vuotta, ja lisäksi millekään energialle ei ole yhtä kanavaa – on useita kanavia, jotka ovat yhteydessä henkilökohtaisen taajuutensa mukaisesti. Kukaan ei voi väittää olevansa minkään energian ainoa kanava, koska nämä ovat universaaleja energioita ja hyvin laajoja ja ne ovat rajattomissa taajuuksissa, joten ne voivat olla yhteydessä kaikkien kanssa.

Poimimme jokainen ne energiataajuudet, joiden kanssa voimme olla yhteydessä. Siitä syystä millä tahansa energialla voi olla monia eri kanavoijia – he kaikki poimivat omalla taajuudellaan tuon energian erilaisen ilmaisun. Kaikilla on nämä yhteydet ja ne ovat voimassa vain käyttäessämme niitä. Arkkienkeli Uriel sanoo: "Kolmanteen ulottuvuuteen osallistutaan vain kutsusta", mikä merkitsee, että jos et kustu henkiyhteyksiäsi elämääsi, ne eivät voi olla yhteydessä kanssasi ja antaa tukeaan ja apuaan matkallesi. Sinä olet se, joka tekee täällä vaikeat työt – ne auttavat sinua muistamaan kaiken sen voiman ja tiedon, jonka unohdit osana täällä olemistasi. Ne ovat tukitiimisi – annan niiden tukea itseäsi.

Ja jos mietit, tuleeko informaatio sinulta vai oppailtasi, muista, että kaikki on samaa energiaa. Luota siis itseesi ja jos se tuntuu sinusta hyvältä etkä pelkää, voit luottaa informaatioon. Harjoituksen myötä tulee paljon helpommaksi tuntea ja tunnistaa saamasi opastus ja rentoutua siihen, ja näin pystyt automaattisesti käyttämään sitä joka tilanteessa.

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)

27.7.2015

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Muutostuulilla tanssiminen Teemallisia unitilaviestejä »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net