30.05.2019

Onko ketään uhmaikäistä?

Luultavasti lopetatte päivänne samalla tavalla kuin aloitatte. Viisaita sanoja – ehkä tai ehkä ei. Nimittäin tuollaiset sanat indikoivat, ettei ole paljon pelastettavissa, kun suututte, pelästytte tai teillä on mikä tahansa muu tunne, kuin ilo.

Niin se on, että olette uskomusjärjestelmässä, jolla on vähän tekemistä todellisuutenne kanssa, sillä teille on opetettu, että teidän TÄYTYY tuntea, ilmaista ja siksi kokea "kivuutta".

Eikö ole totta, että silloin kun julistatte, että olette tai teistä tulee kiva ihminen, tunnette syyllisyyttä tuon nenäkkään huomautuksen päästessä suustanne? Ei siksi, että olette kamala ihminen, vaan koska romutatte uskonne kivuuteen. Eivätkö tuollaiset nenäkkäät toteamukset ole teidän totuuttanne? Ja eikö sisäisissä vaatimuksissanne ole nyt kyse rehellisyydestä?

Ensin rehellisyytenne saattaa mennä yli sen, mitä odotatte. Ehkä huomaatte möläyttävänne jotain, mitä häpeätte tai mistä yllätytte. Sellainen ei ole kamalaa, vaan puhdistumisprosessi, joka lopettaa 3D-tarpeenne seuloa sananne yhteiskunnallisten pitäisi- tai täytyy-ajatusten läpi.

Ettekö odota kalibrointia, kun vaihdatte musteen printteriinne? Kenties huomaatte värin olevan liian vaalea tai tumma, kun yritätte ensimmäistä kertaa printata uudella kasetilla. Ettekö sitten säädä, kunnes väri tai muste tyydyttää tarpeenne? Niin se on uudessa sisäisessä rehellisyydessänne.

Ette ole tottuneet olemaan rehellinen Maan päällä – edes itsellenne – sillä olette hioneet sanojanne ja tekojanne yhteiskunnallisen roolinne mukaiseksi. Vihanne, masennuksenne, pelkonne ja tunnetukahdutuksenne ovat tulosta yrityksestä sopia joukkoon – verbaalisesti ja fyysisesti. Teillä on 3D-rooleja puolisona, vanhempana, lapsena, yhteisönjäsenenä, valvojana, johtajana jne. Ja menneisyydessä teitte noiden odotusten mukaan, vaikkette aina olleet samaa mieltä tai pitäneet sen tekemistä helppona.

Niinpä teidän täytyi usein rohkaista henkeänne sanomalla itsellenne: "Hän on ystäväni, joten matkustan hänen kanssaan paikkoihin, joihin en halua mennä." Tai "Hän on lapseni, joten minun pitäisi välittää hänestä riippumatta siitä, miten hän kohtelee minua."

Ja jos ette toimi odotetusti jossain sosiaalisessa kategoriassa, 3D-yhteiskunta ottaa oikeuden kieltää teidän arvonne. "Hän ei ole hyvä ystävä. Hän ei ole hyvä isä." Ja tämä kannustaa teitä vahvasti antautumaan yhteiskunnallisesti "oikeaan malliin".

Luultavasti alatte kokea minikiukkupuuskia noissa sosiaalisissa vuorovaikutustilanteissa. "En halua puhua hänen kanssaan nyt, joten en soita, vaikka hän käski soittamaan." Tai "En aio käyttää ainoaa vapaapäivääni sinun tarpeistasi huolehtimiseen." Ja vaikkeivät sananne ehkä ilmaise tuota kiukkupuuskaa, äänenne saattaa tehdä sen. Nimittäin olette kyllästyneempääkin kyllästyneempi tähän siirtymään ja sosiaalisten tapojen ylläpitämiseen. Haluatte tehdä, mitä haluatte tehdä.

Olette 5D-aikuisen kehitysvaiheessa, jossa palaatte "uhmaikäänne" ja poljette jalkaa sanoen "EI!" Eikä lempeällä äänellä. Olette uupuneet yritykseen miellyttää universumeja, yhteiskuntaanne, rakkaitanne ja itseänne.

Ette voi enää olla kaikkia asioita kaikille ihmisille tai olennoille. Te olette te. Eikä teillä ole luultavasti energiaa kantaa ketään riippumatta siitä, miten paljon rakastatte heitä tai olette velkaa heille. Olette uupunut. Muutitte Maan, mihin valmistauduitte aioneita, jotta voisitte suorittaa tuon tehtävän pysyen enimmäkseen 3D-maailmassa.

Ajankohtainen itserakkausjuttunne on vaivalloisempi, koska ette ole koskaan ennen yrittäneet vaatia itseänne täysin ja hyvin monia uusia osia tiheissä 3D-energioissa. Niinpä tunnette toisinaan olevanne kuin juoksuhiekassa. Rakkaanne vaativat tätä, työnantajanne vaatii jotain muuta ja yhteiskuntanne odottaa enemmän. Tämä vetää ja työntää teitä sinne tänne, kunnes julistatte lopultakin: "En siedä sitä enää."

Tuo työntäminen ja tökkiminen ei ole tietenkään mikään vahinko. Loitte joukkona sen, jotta siirtyisitte 3D-köysienne yli, niiden rajoitusten yli, joita entiset ja nykyiset 3D-elämänne muodostivat. Ja ne pakottivat teidät (usein potkien ja huutaen) julistamaan itsenne täysivaltaiseksi olennoksi, joka seuraa sisäisiä ohjeita yhteiskunnallisten pitäisi- ja täytyy-asioiden sijasta. Sellaista omapäisyyttä odotetaan 2-vuotiaalta, muttei tietenkään 3D-yhteikuntaan sopeutuneelta aikuiselta, joka uskotte olevanne.

Mutta ennen kuin voitte vaatia itsenne täysin, teidän täytyy löytää ne teot ja asiat, jotka ovat vielä 3D-vaatimuksia. Tätä tapahtuu nyt. Niin se on, että huomaatte sanovanne "EI" useammin ja kovemmalla äänellä ja mitä odottamattomimmissa paikoissa ja ajankohdissa. Tietysti saatatte loukata niitä, jotka ovat 3D:tä. Ei siksi, että se mitä sanotte tai teette, on väärin, vaan koska hävitätte yhteiskunnallisia tapoja korvaamatta niitä muilla, jotka ovat yhteiskunnallisesti hyväksyttäviä.

Olette uusi ihminen uudessa maailmassa. Ja olette vaatimassa tuon uuden ihmisen – hitaasti ensin, sillä näennäiset saarnanne tai sananne pelottavat teitä ja muita. "Mitä jos yritän rajan, eikä kukaan enää pidä minusta?" on jatkuva uhka uutuudellenne. Ei siksi, että teidän tarvitsee olla huolissanne siitä, vaan koska olette niin sopeutuneet pitäisi- ja täytyy-asioihin, että te ette pysty aina muistamaan, kuka olette.

Riittää, kun tiedätte, että olette uusi olento. Niin se on, että saatatte möläyttää jotain, mikä yllättää teidät ja muut, tai saatatte kieltäytyä tekemästä jotain, mitä toiset odottavat teiltä. Kumpikaan näistä teoista ei ole kamala, sillä olette uusi olento, joka sopeutuu 3D-maailmassa.

Uuden sinun uhmaikäisenä teidän täytyy olla huolissanne vain siitä, miltä teistä tuntuu tällä hetkellä. Päättikö 2-vuotias poikanne protestoida vaatteiden vaihtamista teidän tarpeidenne perusteella vai omiensa?

Niin se on, että saatatte sanoa jotain, mikä loukkaa toisten tunteita. Ei siksi, että toteamuksenne on väärä, vaan koska ette noudata tuon hetken 3D-pitäisi-asioita. Sallikaa niin olla, kun kehitytte.

Ja sallikaa itsenne levätä, sillä olette pakottaneet itsenne noudattamaan sekä 3D- että 5D-vaatimuksia yli sen, mihin fyysinen olemuksenne kykenee. Levätkää. Antakaa itsenne olla – kiukkupuuskat, muutokset toimissa ja kiinnostuksissa ja kenties paluu joihinkin 3D-toimintoihinne. Kukaan ei tiedä – te mukaan luettuna – mitä tämä uhmaikävaihe muuttaa. Tietäkää vain, että se on hyväksytty ja odotettu tarve, joka salli teidän romuttaa syvään juurtuneita 3D-pitäisi-ja-täytyy-asioita. On aika olla yhtä kiva itsellenne, kuin toiset odottavat teidän olevan heille. Niin olkoon. Aamen.

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

27.5.2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Ajatus joka saattaa auttaa teitä Elämä palasina »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net