17.12.2015

On valmistujaisjuhlanne

Valmistujaishattunne ja –mekkonne ovat valmiina – odottamassa sitä hetkeä, jolloin nimenne ilmoitetaan eetterissä.

Vaikka odotatte luultavasti jonkun toisen määrittävän, milloin olette valmis valmistumaan nykyiseltä maaluokaltanne, te määritätte, milloin se tapahtuu, sillä olette elämämme luoja.

Mutta tietäkää, että olette tosiaan valmistumassa, sillä seuraava luokkanne on valmiina aloittamaan viimeisen muutoksensa/siirtymänsä ennen teidän seuraamistanne uusiin taajuuksiin ja universumeihin.

Kenties kyseenalaistatte sen viisauden, joka sallii teidän määrittää, milloin valmistutte. Mitä merkkejä annatte itsellenne TIETÄÄKSENNE epäilyksettä, että olette tehneet kaiken, mitä teidän tarvitsee tehdä. Mitä jos kompuroitte sinne tänne ja odotatte SITÄ hetkeä eikä sitä koskaan tule? Tai tuo hetki menee teiltä jotenkin sivu suun?

Se ei ole mahdollista. Aivan kuten oli totta aiemmassa maaelämässänne, riippumatta siitä, soivatko tähdet ja kellot valmistuessanne luokalta tai elämänvaiheesta toiseen, vai eivät, tiesitte, sillä elämänne muuttui sen tuloksena. Nuorukaisena olitte suurempi ja fiksumpi kuin aloittaessanne tietyn luokan. Ja nuorena aikuisena valmistuminen merkitsi erilaista elämää kuin ennen. Vaikkette ehkä olisi osallistuneetkaan valmistujaisseremonioihin, tiesitte, että uusi vaihe elämässänne oli alkanut.

Niin on nyt. Teistä ehkä tuntuu vähän erilaiselta tai sitten ei. Saatatte tuntea olevanne uudessa vaiheessa tai sitten ei. Mutta alatte huomata sen uusista kiinnostuksistanne ja taidoistanne.

Jonain päivänä saatatte kanavoida automaattisesti, huomata jotain silmänurkastanne, kommunikoida toisten kanssa ilman sanoja, löytää itsenne joltain historialliselta jaksolta näyttelijänä/toimijana tarkkailijan sijasta tai eri kulttuurista eri tasolla tai planeetalla – tai mitä tahansa.

Valmistumisenne avaa teidät tuhansille mahdollisuuksille, joita hiotte siihen, mikä on suurin kiinnostus ja ilo teille – aivan kuten oli totta etsiessänne työtä valmistuttuanne maalukiosta tai collegesta. Tuhansia vaihtoehtoja rajasivat yhteisö, jossa halusitte asua, palkka jonka voitte hyväksyä, tehtävät jotka näyttivät kiinnostavimmilta jne.

Niin on teillä nyt. Prosessoitte maavalmistumistanne vähän, alatte etsiä jotain teille täydellisesti sopivaa ja sitten LUOTTE sen.

Ei ole laiskureita. Ketään ei jätetä taakse räpiköimään. Pystytte kaikki luomaan itsellenne oikeita ei-maa-asioita. Todellisuudessa luotte sen sijaan, että sopeudutte siihen, mitä jo on.

Olette nimittäin uusia olentoja, joilla on uudet luomistaidot. Taatusti olette olleet universumeissa hedelmöittymistänne saakka. Mutta maaprojekti jonka suorititte hyvin kauniisti ja taidokkaasti, sinkoaa teidät uusiin kokemuksiin kaikkien muiden universumien olentojen ulkopuolella. Olette poikkeuksellisia luojia.

Älkää epäilkö itseänne, olemistanne tai tulevaisuuttanne tässä fyysisessä kehossa.

Pysytte Maan asukkaana, mutta taitonne nousevat kaiken yli, mitä on ollut Maassa tai universumeissa. Autoitte nimittäin Maan luomisessa ja sen tuloksena vedätte universumit uusiin ulottuvuuksiin ja luomuksiin.

Monet teistä protestoivat jyrkästi, sillä uskotte olevanne vain Maasta eikä mitään muuta.

Tämä ei ole totta, kuten pian havaitsette.

Tietäkää, että olette tosiaan poikkeuksellinen luoja. Yhdistitte ensimmäistä kertaa maapallolla ollessanne omat osanne niin, että olisitte tietoisesti maata, samalla kun luotte olemuksenne seuraavan upean vaiheen eetteriin.

Ja kun etenette maaolemuspainotuksenne yli, toiset siirtyvät tuohon vaiheeseen, jotta he voivat seurata teitä eetteriin. Ryhmä kerrallaan. Olette partionjohtajia/tiennäyttäjiä jokaiselle ryhmälle, joka seuraa.

Rohkeita, innovatiivisia ja luovia sieluja kaikki. Niin olkoon. Aamen.

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

7.12.2015

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Tietoisuus, valokeho ja merkaba Suoraan sydämestä 3.10. »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net