27.01.2019

Olkaa vain

Vastauksena seuraavaan kysymykseen selitämme, miksi yllytämme teitä olemaan vain paras versio parhaasta itsestänne.

"Jotkut sielut voivat olla introvertimpia kuin toiset. Sieluja jotka ovat hiljaisempia, mutta kuitenkin halukkaita auttamaan kaikin mahdollisin tavoin. Ja sellaisena mietin, antaako vähemmän puhelias sielu, joka antaa kuuntelevan korvan aina, kuin sitä tunnutaan tarvitsevan eniten, myös apua oman jumalaisen suunnitelmansa mukaisesti."

Maailmassanne on tällä hetkellä noin seitsemän miljardia yksilöllistä ilmaisumuotoa ihmisyydestä. Mitkään kaksi ilmaismuotoa eivät ole täsmälleen toistensa kaltaisia. Kuitenkin on melko monia ominaisuuksia, jotka ovat yhteisiä monille, kuten tiedätte. On kokonaisia systeemejä, joita olette kehittäneet määrittelemään ja selittämään näitä persoonallisuustyyppejä. Jotkut käyttävät psykologiaa, jotkut astrologiaa ja jotkut käyttävät vanhaa "hän on tällainen, hän on tuollainen" -menetelmää.

On tulimerkkien ihmisiä, vesimerkkien ihmisiä, A-tyypin persoonallisuuksia, introvertteja, pyrkyreitä ja seinäruusuja. Olkaa kilttejä ja ajatelkaa, että jokainen ihminen on juuri siinä, missä häntä tarvitaan ja missä hänen tarvitsee olla. Lähteenne ei tee virheitä. Sillä ei ole tapana haaskata elämäänne. Mitään ei tehdä teille, kuten on sanottu. Kaikki tehdään teidän hyväksenne.

Kaikki nämä ajatukset ovat kauniita. Ne näyttävät hyviltä ja suhteellisen helpoilta ymmärtää, kun katselette ympärillenne. Mutta rakkaat sydämet, ne pätevät myös teihin. Olette siinä, missä korkein itsenne tarvitsee teidän olevan – teette, mitä teidän tarvitsee tehdä, opitte, mitä teidän tarvitsee oppia, ja opetatte, mitä teidän tarvitsee opettaa. Ja hyvin merkittävä osa opetusta tehdään esimerkillä.

Jos olette henkilö, joka pystyy juoksemaan palavaan rakennukseen ollaksenne palveluksessa, niin juoskaa kaikin mokomin. Eläkää tuota elämää. Jos olette lasten opettaja, olkaa kaikin mokomin. Jos olette rakastava äiti, joka pystyy samaan lapsen varhaisvuosien läpi arvostaen omaa arvoaan, niin tehkää niin.

Yhteiskunnissanne on asioita, joita kutsutaan työpaikoiksi, ammateiksi. Menkää taaksepäin siihen, milloin ne alkoivat. Ne alkoivat jonkun nähdessä, miten hän voisi hyödyttää itseään tekemällä toisille jotain, mitä toiset tarvitsivat, mutta mielellään saivat jonkun toisen tekemään sen puolestaan. Niistä jotka pesivät vaatteita, tuli pesuloita. Niistä jotka osasivat käsitellä rahaa, tuli pankkeja. Niistä jotka osasivat rakentaa, tuli rakentajia tai arkkitehtejä. Näettekö? Ne ovat kaikki sivuhaaroja jonkun ideasta, miten annetaan jotain palvelua.

Mutta olette myös kehittäneet taipumuksen asettaa paremmuusjärjestykseen näitä palveluja ja niiden antajia ja tuomita niiden suhteellisen arvon. Sitten mittaatte itseänne sillä, miten sovitte tuohon arvoasteikkoon. Ja se annetaan teille, kun kasvatte. Te ette luoneet sitä, se opetettiin teille. Kerromme nyt, että äiti joka suojelee ja kasvattaa lasta, tekee paljon tärkeämpää palvelua, kuin henkilö joka pystyy heittämään pallon renkaaseen metrien päästä. Meistä se pitäisi olla helppoa nähdä. Mies joka siivoaa rakennusta joka ilta, tekee arvokasta palvelua. Suosikkiruokapaikkanne keittiössä on henkilö, joka on hyvä laittamaan ruokaa. On myös ainakin yksi henkilö, joka pesee astioita ja keittiövälineitä. Miten hyvin yrityksenne pyörisi, jos tiskaajaa ei olisi? Ja maailmassanne on miljardeja tarpeita, joita yksilöt täyttävät. Oikeasti, jokainen heistä on arvokas.

Ongelma syntyy teille siinä, kun hyväksytte, että te ette ole yhtä arvokas kuin toinen tai että tuo ei ole yhtä arvokas kuin tämä. Jokainen ihminen on jumalainen ilmaisumuoto, joka opettaa ja oppii ja on palveluksessa jollain tavalla. Ei ole yhtäkään ihmistä, joka on arvokkaampi tai arvottomampi kuin joku toinen. Hyvin monet teistä eivät tietenkään näe asioita näin, eihän? Se voidaan tunnustaa ihanteeksi, mutta päivittäinen elämänne perustuu vanhaan, opittuun tarinaan.

Siis vastauksena kysymykseenne, ymmärtäkää, että toitte sisällänne juuri sen, mitä tarvitaan siellä, minne olitte menossa. Jos olette kuuntelija ja huomion antaja, tietäkää, että kuunteleminen ja huomion antaminen on niiden parantavimpien asioiden joukossa, joita voitte antaa toisille. Tiedätte sen siitä, miltä teistä tuntuu, kun joku todella kiinnittää huomiota ja kuuntelee teitä.

Haluamme myös sanoa, että lisäätte arvokkaan soinnun siihen sinfoniaan, joka on ihmiskunnan värähtelykuoro, olemalla vain oma itsenne. Nostakaa omaa värähtelyänne, ja nostatte kokonaisuutta. Olkaa vain "sinä". Vain olkaa. Olkaa paras, mikä osaatte olla. Tosiasiassa se on joka tapauksessa kaikki, mitä voitte tehdä, eikö vain?

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)

13.1.2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net