07.11.2015

Olette saavuttaneet hyvin kriittisen ajan

Nyt on aika inventoida kauniit saavutuksenne tässä, ylösnousemusmatkallanne. Teistä saattaa tuntua, että kaikki on tällä hetkellä kaaoksessa, tai kenties teistä tuntuu, että te ette tunne enää itseänne.

Kaikki hyvin, rakkaat ystävät, sillä olette siirtyneet taas uuteen vaiheeseen ylösnousemuksessanne.

Kerrottakoon ja tiedettäköön, että kaikki on hyvin. Kaikki on niin, kuin pitäisi olla. Olette saavuttaneet hyvin kriittisen ajan kehityksessänne ja on aika antaa tunnustusta kaikelle, mitä olette saavuttaneet ja kaikelle mitä olette kestäneet tällä kauniilla ylösnousemusmatkalla.

Ylösnousemustikkaiden joka askelman myötä kohtaatte uusia näkymiä, uusia tapoja katsoa asioita ja saattaa näyttää siltä, että kaikki on romahtanut muodoksi, jota ei oikein tällä hetkellä erota tai käsitä uuden henkisen näkökykynne paljaalla silmällä.

Saatatte kuitenkin oivaltaa, että tämä on välttämätön askel evoluutiossanne. Ette ehkä tiedä täsmälleen, mitä heittää pois tai mihin pyrkiä, mutta antakaa aikaa ja alatte nähdä selvemmin. Olette kehityksenne edistyneessä vaiheessa. Saattaa näyttää siltä, että teille annetaan vähemmän aikaa kunkin vaiheen sisäistämiseen. Ette kuitenkaan kohtaisi tätä, jos ette olisi valmis nopeuttamaan sisäistämistänne ja siirtymään seuraavaan vaiheeseen riemumielin.

Luottakaa kykyynne sisäistää kaikki nämä tulevat energiat ja sallikaa niiden ottaa muoto, millä tahansa tavalla ne putoavatkin mentaali-, tunne-, fyysiseen ja henkikehoonne. Korkeampi itsenne tietää, miten hyödyntää näitä energioita, ja pian katsotte kunnioittaen kaikkia näitä muutoksia, joita käytte läpi. Ja luottaen siihen, että voitte siirtyä mistä tahansa armon, rakkauden ja sinnikkyyden kera.

Sallikaa itsenne pohtia seuraavaa, rakkaat. Teidät on tehty hyvin monista pikku yksityiskohdista ja mahdollisuuksista. On aika sallia niiden tulla tietoisuuteenne helposti ja hyväksyen, sillä olette kykenevä sallimaan näiden uusien aspektienne virran sopeutua ja ankkuroitua sisäänne.

Olette suurenmoisia kehityksessänne. Varmistakaa, että te ette tuomitse tai tulkitse muutoksia kaikissa kehoissanne vanhan ajattelutapanne mukaan. Vaaditaan uutta, viatonta ja uteliasta katsetta tarkkailla näitä muutoksia ja voimaannuttaa ne ottamaan muoto teissä korkeamman suunnitelmanne ja tarkoituksenne mukaisesti.

Nähkää siis muutokset, ravitkaa niitä, rakastakaa niitä ja sallikaa niiden kulkea kanssanne tuntemattomaan. Oppikaa olemaan rennosti siellä, rakkaat, sillä olette pian hyvin kiitollinen, että sallitte itsenne virrata näiden muutosten myötä, yrittämättä antaa niille merkitystä tai määritelmää vanhan ajattelutapanne mukaan.

Nämä muutokset vaativat sitä uutta tarkkailu- ja hyväksymismenetelmää, että sillä mitä tahansa tapahtuukin sisällänne ja ulkopuolellanne, on merkitys syvemmällä tasolla kuin koskaan ennen ja kaikki oppitunnit, oivallukset ja havainnot kiertyvät uudeksi perspektiiviksi ja tarkoitukseksi elämällenne.

Olkaa siis kärsivällinen tässä nopeassa laajentumisvaiheessa ja luottakaa, että korkeampi itsenne opastaa teitä tällä matkalla. Ette ehkä ymmärrä kaikkia seuraamuksia siitä, mitä käytte läpi, mutta korkeammasta perspektiivistänne katsottuna siinä on pian täysin tolkkua. Teistä saattaa tuntua siltä, että kuljette eteenpäin sokeana, mutta tietäkää, että puhdistatte vanhaa, jotta kaunis ja suurenmoinen uusi "sinä" kukoistaisi uudessa maailmassanne.

Tuntekaa rauhaa siinä tosiasiassa, että kaikki nämä uudet osat joita näette sisällänne, ovat jokin selkeytetty aspektinne, ja se johtaa teidät uuteen versioonne, joka huokuu rakkautta, rauhaa ja armoa.

Namaste.

Rakastava veljenne, Jeshua

Jeshuaa kanavoinut Fran Zepada (franheal.wordpress.com)

29.10.2015

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net