25.01.2019

Olette ottaneet ratkaisevia luomisaskelia

Tänään (20.1.19) on teidän päivänne, sillä monia muutoksia joita haikailette, tulee nyt toteutukseen. Kenties odotatte jonkinlaista taikasauvaa, joka antaa kaipaamaanne iloa ja taikaa. Niin ei ole, sillä teidän täytyy osallistua aktiivisesti tähän luomisprosessiin.

Nyt voivottelette ja vaikeroitte ajatellen, että tarjoamme pelkästään uutta porkkanaa. Sen sijaan, niin kuin teidän täytyi opetella ajamaan autoa, ennen kuin teidän annettiin ajaa, sama pätee nyt luomistaitoihinne. Tämä on aikaa, jolloin monia pieniä luomuksia, joista olette uneksineet, toteutuu, mikä vastaa tasapainon opettelua pyöräillessä apupyöriä käyttäen.

Vaikka kuljitte nopeammin pyörällä apupyörien kanssa, kuin kävellessä, luultavimmin olitte vanhempienne näköpiirissä tai pienessä naapurustossa, kun teitte sen. Mutta kun nuo apupyörät poistettiin, suuremmasta maailmasta tuli leikkikenttänne.

Monet teistä aloittivat pienistä luomistaidosta valmisteluna tähän aikaan. Julistatte kenties, ettei se ole totta, sillä ette muista niitä kertoja, kun löysitte täydellisen parkkipaikan tai jonkin haluamanne tavaran odotettua halvemmalla tai saitte jotain, mitä olitte unohtaneet haluavanne. Ja luultavasti unohditte ne kerrat, jolloin luomianne lahjoja nimitettiin tuuriksi tai ajoitukseksi luomisen sijasta.

Niin se on, että puhumme tänään kahden tason luojista. Niistä jotka ovat harjoitelleet ja niistä, joilta se on vielä tekemättä. Olette kaikki luomisjättiläisiä – on pelkästään oma päätöksenne, missä vaiheessa olette. Aivan kuten joiltain naapurinlapsilta otetaan apupyörät nopeammin kuin toisilta. Osa luomisajoitustanne on usko itseenne. Taaskin kuin ne lapset, jotka ovat riittävän rohkeita apupyörien poistamiseen luottaen omaan tasapainoonsa ajaessa.

Niin se on, että olette ottaneet ratkaisevia luomisaskeleita tästä pimennysenergiaryöpystä lähtien. On nyt teidän päätöksenne, milloin haluatte poistettavan luomisapupyöränne. Älkää olko huolissanne. Te ette kaadu ettekä epäonnistu, sillä hyväksytte lopultakin nuo kätketyt osanne kokonaisuuteenne.

Loitte joukkona tämän muutoksen, ja nyt otatte joukkona pois apupyörät ja projisoitte taitonne eetteriin luodaksenne, mitä haluatte. Monet haluavat luoda taloudellisen vapauden, ja niin saatatte tehdä. Mutta sitten kun tuo turva on luotu, löydätte nykymaaelämästänne muita aspekteja, jotka kielsitte itseltänne pelosta tai sitä epäuskosta, että voisitte luoda ne ilman jonkun viisaamman apua. Kielsitte todellisen olemuksenne ollaksenne 3D-maata. Nyt saatte takaisin itsenne koko loistossaan.

Älkää pelätkö. Ette jää ilman tavoitetta, tee virhettä tai vahingoita jotakuta. Olette luojajumalia, jotka odottivat noiden henkilökohtaisten luomustensa projisoimista Maahan, kunnes aika oli oikea. Tuo aika on nyt.

Sallikaa itsenne uskoa, että viimeaikaiset mukavuudet joita löysitte, eivät ole ihmeitä, vaan pelkästään te luomassa parempaa elämää itsellenne, mihin olitte aina kykenevä. Vähän kuin Ihmemaa Ozin Dorothy, joka huomasi, että hänen taikakenkänsä voivat viedä hänet kotiin, koska tahansa hän halusi.

Ette ole enää ihmeisiin uskojia. Sen sijaan siirrätte tuon uskon omiin kykyihinne. Olette aina kyenneet siihen, mutta pelänneet tehdä sen 3D-maailmassa. Tämä ei ole enää 3D-maailma.

Teidän on aika poistaa silmälaput, nähdä taitonne ja vaatia olemuksenne kokonaisuudessaan oletetuista seuraamuksista huolimatta. Seuraamuksista jotka loitte itsessänne, kätkettyänne aioneita nuo luovat elementit, jotka voisivat muuttaa maailman.

Piilottelupäivänne ovat ohi. Olette vapaa poistamaan apupyöränne koska tahansa, kun tunnette tarvetta. Ja kun teette sen, lennätte uusiin tiloihin ja uusiin luomuksiin, kun kiidätte elämänne läpi ilossa, löytämisen- ja tuntemattomanpelon sijasta. Niin olkoon. Aamen.

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

21.1.2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Lisää vanhaa ulos ja uutta sisään Kaikki on hyvä uutinen »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net