28.04.2016

Olettamukset

Olemme edelleen San Antoniossa – toinen päivä. Kryon on antanut upea kanavoinnin siitä, miten olettamukset ovat rajoituksiamme. Oletko koskaan ajatellut, että koko elämääsi ohjaa se, mitä tiedät, ja se mitä tiedät, asettaa sitten sen, mitä oletat kaikesta? Mitä oletat Hengestä sen perusteella, mitä sinulle on kerrottu? Kenties asiat eivät ole aina, miltä näyttävät?

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin San Antoniossa, Texasissa.

*********

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta.

Taas kerran, edessäni olevilla täytyy olla sopeutumisaika. Sopeutuminen tapahtuu olemassaolomallille todellisuudessanne ja erottelukyvyssänne. Niilläkin jotka ovat hereillä ja tiedostavia, edessä on edelleen vain mies tuolissa. Ääni on sama kuin hetki sitten, mutta ne jotka osaavat erottaa, tietävät, ettei energia ole sama.

Kumppanini tietää, että myötätuntoinen ja hyväntahtoinen energia joka pyyhkäisee hänen ylitseen, näyttää, että hänen on aika lähteä kehostaan, ja hän lähtee. Hän siirtyy pois tavalla, jota on vaikea kuvata. Hän ei ole täällä – ei oikeasti. Hänen prosessinsa selvittää polun – ei hallintaan ottamiselle, vaan kumppanuudelle. Hän teki ennen työtä siihen – aivan liian kovasti – ja sitten hän oppi antamaan mennä, ja tuossa kohtaa viestit alkoivat virrata.

Näin on kaikessa ihmisyydessä. Kumppanini puhui tänään ja eilen siitä, miten hän käyttää synkronismia elämänsä ohjaamiseen, ei logiikkaa. Tässä on insinööri, joka kehottaa teitä olemaan käyttämättä logiikkaa! Kyse on oikeasti prosessien yhdistelmästä, eikö vain? Kyse on selviytymislogiikasta, joka perustuu henkiseen maalaisjärkeen, ja logiikasta joka sanoo, että Henki tuntee yleiskuvan, jota te ette tunne. Jos siis opitte luotaamaan Henkeen, saatte yleiskuvan, jota ette voisi koskaan saada itse. Niinpä sen sijaan, että haette jotain, minkä tiedätte, haette sellaista, jota ette tiedä, mutta jonka tunnette olevan ulottuvilla. Se on synkronismia. Se on sellaisen alueen kutsumista, joka teillä kaikilla on, mutta joka on vaikea oivaltaa – todella vaikea. Teidän on astuttava sivuun siitä, mikä on mukavaa teille ja mikä on toiminut teillä koko elämänne.

Sopeutumisaika on ohi, ja jotkut teistä tuntevat sen. Haluan teidän istuvan hetken hengittämässä. Tässä on kysymys: "Voisiko tämä olla oikeasti totta?" Tällä hetkellä ei ole vain viestejä mieheltä, vaan on hyväntahtoinen luoja, jonka osa olette, ja tuo luoja saa puhua teille kielellänne ja tavalla, joka luo tähän huoneeseen suuremman energian ja on kuuntelijalle paljon enemmän kuin vain sanoja.

Näissä kanavoinneissa ei ole kyse informaatiosta. Ne ovat meditatiivisia kanavointeja, joissa saan vain istua rakastamaan teitä, ja kyllä, on myös niitä, jotka kuuntelevat ja tuntevat sen. On niitä, jotka ovat täysin eri tasolla, kuin te olette nyt, joilla on erilainen asenne kuin teillä ja jotka myöhemmin kuuntelevat ns. nauhoitusta. Hekin saavat sen, koska sellainen Henki on – ajaton.

Mutta on enemmän. Jos kertoisin teille, että Henki tietää mahdollisuuden siitä, kuka kuuntelee tämän, olisiko se liian kummallista teille? Henki tietää mahdollisuuden siitä, kuka on vaikeuksissa tällä hetkellä. Päivien päästä toiset istuvat kuuntelemaan tätä ja tuntevat Jumalan rakkauden. Onko se liian outoa? Ja jos kertoisin teille, että näin on, ymmärtäisittekö, miten lähellä Henkeä olette tällä hetkellä ja miten teistä huolehditaan?

On prosessi, josta teidän täytyy tietää. Olemme kertoneet teille kerta toisensa jälkeen, että ihminen joka vain istuu odottamassa Jumalaa, istuu pitkään. Saatat olla tietoinen Hengestä, Suuresta keskuslähteestä, ja saatat olla uskovainen. Saatat olla vanha sielu, joka sanoo: "Kyllä, tunnen sen. Tiedän sen!" Saatat kuitenkin olla myös turhautunut siihen, ettei mitään tapahdu, ja haluan sanoa sinulle niin, kuin olemme aiemmin sanoneet: sinun on tartuttava kahvasta ja avattava ovi, ennen kuin mitään tapahtuu.

"Kryon, etkö ole kehottanut meitä 'antamaan mennä ja lakkaamaan yrittämästä niin kovasti'? Nyt puhut toimeen ryhtymisestä. Kummasta on kyse?" Rakkaat ystävät, älkää sekoittako näitä! Kerromme teille, että teidän täytyy päästää irti omista suunnitelmistanne ja luottaa Jumalaosaanne, joka ei käytä loogista toimintamallia. Osallistutte siis aktiivisesti, kun annatte mennä!

Teidän täytyy uskoa se. Usko on avain. Teidän täytyy olla paikassa, kenties jopa polvillanne, jossa kysytte: "Rakas Henki, kerro minulle, mitä minun täytyy tietää. Olen turhautunut!" Sitten se alkaa. Sitten ratkaisuja alkaa tulla. Jotkut teistä ovat sanoneet: "No, olen tehnyt sen, mutta minulle on edelleen mysteeri, mitä tapahtuu." Voi, tosiaankin se on mysteeri, koska olette avanneet oven paikkaan, josta ette tiedä. Toimintamalli on erilainen, mitä odotatte – minne menette avatessanne tuon oven. Teidän täytyy heittää pois se, mitä odotatte. Teidän täytyy heittää pois logiikka. Se on vaikea teko – päästää irti siitä, mihin olette tottuneet.

Teidän pitää avata ovi rennosti, kävellä sisään ja sanoa: "Tänne kuulun. En ymmärrä sitä yhtään, mutta voi pojat, että tuntuu hyvältä!" Teidät enemmän kuin huomataan, rakkaat ystävät. Kuljemme kanssanne koko ajan, mutta kohdassa jossa sanotte: "Olen täällä, olen valmis, kuljen tuosta ovesta", alkaa kehittyä kumppanuus, jota ei ollut aiemmin. Tätä kutsutaan vapaaksi vallinnaksi.

Uusi toimintamalli on täällä

On mielenkiintoista, että tässä uudessa energiassa useammat ihmiset alkavat katsoa ympärilleen. On useampia ja useampia, jotka eivät ymmärrä metafysiikkaa tai kanavointia, mutta kuitenkin he tulevat tällaiseen paikkaan kuuntelemaan Kryonin antamaa viestiä. Tämä sitten luo energian, ei välttämättä ymmärrystä, vaan energian joka sanoo: "Lopultakin tiedän, että voin avata tuon oven ilman pelkoa." Siinä on kaikki, minkä kanssa he lähtevät, ja se on kaikki, minkä he tarvitsivat – vakuutuksen, että Henki on rakastavaa energiaa, joka on hyväntahtoista ja välittävää. Mutta haluan mennä tuosta oven avaamisesta uskomiseen. Nimittäin tässä energiassa on enemmän – paljon enemmän. Aion käyttää vertauskuvaa, tarinaa.

Tarina sokeasta miehestä

Sokea mies avaa uuden elämänsä oven ja menee sisään. Hän ei näe mitään, mutta hän tietää olevansa erityislaatuisessa paikassa ja hän tekee, mitä sokea ihminen tekee: hän tutkii hitaasti ja varovasti. Hän painaa mieleensä: ovi on tässä, ikkuna on tässä, tässä minulla on pakoreitti tarvittaessa, lasken askelia, kuuntelen, miltä se kuulostaa, löydän keittiön elääkseni, paikallistan kaikki asiat, joita tarvitsen selviytymiseen ja mukavaan elämään. Tutkin, löydän ne yksi kerrallaan ja tiedän, missä kaikki on. Tarvittaessa siirrän asioita lähietäisyydelle.

Kun sokea mies on tehnyt tämän, hän ajattelee: "Nyt voin asua täällä. Avaan oven ja olen huoneessani. Se tuntuu hyvältä. Löysin keittiön, löysin makuuhuoneen ja minulla on kaikki, mitä tarvitsen elämiseen." Siinä hän istuu ja elää siellä kuukauden, vuoden, elämän. Hänellä on mukavaa ympäristössään, koska hän tietää siitä kaiken. Hän käy monissa metafyysisissä tapaamisissa ja hän puhuu kokemuksistaan Hengen kanssa. Hän todistaa tietävänsä, että hänellä on Jumala sisällä, ja hän sanoo: "Olen vanha sielu. Se tuntuu hyvältä, ja näen pieniä muutoksia elämässäni." Mutta enemmän on tulossa.

Hän alkaa kuulla uusista työkaluista, jotka voi löytää, ja ajattelee itsekseen: "Olen tutkinut alueeni jokaisen kolon – taloni kaikki huoneet. En ole löytänyt enää mitään uutta." Sokea mies on vähän turhautunut. Hän haluaa enemmän. Hän tietää intuitiivisesti, että on tosiaan enemmän. Hän menee yhteen tapaamiseen, missä puhutaan paljon. Hänelle sanotaan: "Mene etsimään se." Hän katsoo uudestaan eikä löydä mitään enempää kuin aiemmin.

Sitten hänen luonaan käy henkilö, joka ei ole sokea, henkilö joka näkee paremmin kuin hän. Tämä ihminen on ollut tietoinen asioista, joista hän ei ole ollut. He puhuvat keskenään ja sokea mies sanoo sille, joka näkee: "Olen katsonut joka paikasta. Voitko auttaa minua löytämään jotain, mikä minulta on mennyt ohi?" Se joka näkee, kuuntelee hänen kysymyksensä ja katsoo huoneen poikki. Hän sanoo: "Etkö ole koskaan löytänyt hissiä? Se on suoraan huoneen toisella puolella."

"Luulin sitä ikkunaksi. Miksi siinä olisi hissi?"

"Etkö tiennyt? Olet asunut 80-kerroksisessa rakennuksessa!"

Sokea mies oivaltaa, että hän on viettänyt elämänsä valtavan rakennuksen yhdellä pienellä alueella. Myöhemmin, kun hän on yksin, hän painaa hissin nappulaa ja ovi avautuu. Se on ylösnousseen persoonallisuuden alku. [Naurua] On paljon tutkittavaa! Mikä oli estänyt häntä löytämästä hissiä?

Rajoituksemme ovat olettamuksiamme

Ensinnäkin, vaikka hän tutki kaiken, hän teki sen olettaen, mitä oli käytettävissä ja mitä hän löytäisi. Hän ei tiennyt, että hissi oli käytettävissä, joten kaikki mihin hän koski ja mitä hän tunnusteli, perustui ajatukseen siitä, mitä sen pitäisi olla. Hissi tuntui hänestä ikkunalta aivoissa, jotka eivät nähneet. Se oli ikkuna, jota hän ei voinut avata, mutta koska hänen aivonsa odottivat ikkunaa, hän sai sen.

Saanko tämän ymmärretyksi? Mitä te ette odota? Mistä te ette tiedä tai kenties minkä olette päättäneet olevan tai olevan olematta? Haluan kertoa jokaiselle teistä jotain: Jumalan rakkaus ei ole rajoittunut siihen yhteen huoneeseen, jossa asutte. Tämä on vertauskuva. Miltä huoneesi näyttää, voi, sokea yksilö? Sanon näin, koska ihmisellä ei ole välittömästi toista näköä. Ette synny käyttäen ns. intuitiivista voimaa. Sen sijaan päätätte usein vain sen perusteella, mistä hahmotatte, että sen täytyy olla totta. Mikä on totta ja mikä ei? Todellisuus on erilainen sokealle kuin näkevälle. Metafyysisesti tilanne on sama. Minkä kokoisessa rakennuksessa ajattelette asuvanne?

On vastaus ja ratkaisu jokaiseen ongelmaan, jonka toitte tänne. Nimenne on niissä ja jotkut niistä ovat toisessa kerroksessa, kolmannessa ja neljännessä. Haluan teidän lähtevän tästä paikasta tietäen, että on hissi! Tämä on tietysti vertauskuva. Tiedätte täsmälleen, mistä puhun. Mitä ette ole tehneet, ajatelleet tai mitä ette usko voivanne tehdä?

Todellisuus – erilainen toimintamalli?

Tiesittekö, että istutte toistenne merkaboissa [henkikentissä]? Tiesittekö tämän? Merkaba joka on ihmisen pyhä kenttä, on kahdeksan metriä leveä. Tämä merkitsee, että jokainen teistä täällä istuu jonkun toisen kentässä. Kenties limitytte kahden, kolmen, neljän tai jopa viiden ihmisen kanssa? Haluan kysyä teiltä jotain: oletteko koskaan ajatelleet sitä? Jos olette, merkitseekö se mitään teille?

Kun ette ole yksin eikä ympärillä ole muita vanhoja sieluja, oletteko tietoinen hissistä? Tiesittekö, että kollektiivitietoisuus on voimakkaammin intuitiivinen? Tiesittekö, että kollektiivinen akaasia voi olla toimintamalli, jota ette ole koskaan ennen ajatelleet? Kuvitelkaa, mitä tekisitte samanmielisen ihmisryhmän kanssa, kun nuo kaikki pyhät energiakentät ovat sekoittuneet yhteen! Tiesittekö, että voisitte muuttaa jopa säätä? Tiedättekö, miten suuri olette? Tämä on ikivanhaa informaatiota, joka teillä on aina ollut melkein joka uskomusjärjestelmässä niistä alkuperäisistä ihmisistä lähtien, jotka kulkivat maan päällä. Nyt tunnette sen mekanismin.

Teistä kuitenkin tuntuu yksinäiseltä, eikö niin? Ja kenties eristäytyneeltä, eikö niin? Se johtuu ihmisten "yksikköennakkoasenteesta". Jokainen keho joka kuuntelee, on yksin itsensä kanssa. Jokaisella on yksi nimi ja yksi suljettu solujärjestelmä, ja se kulkee paikasta toiseen yksin. Ajattelette myös näin, koska kaikki on "yksi asia", joka työskentelee yhdessä tai erillään toisen "yhden asian" kanssa. Haluan teidän pääsevän pois "yksikkölaatikosta". Rakennus jossa asutte, on suurempi, kuin luulette.

Rakkaat ystävät, elämäntalossanne on hissi, ja kyllä, se on piilossa useimmilta. Kun istutte toisen vanhan sielun vieressä tällaisessa tapaamisessa, teillä on ympärillänne hyvin paljon, mitä ette ajattele. Yksikköennakkoasenteessanne katsotte periaatteessa jotakuta toista ja sanotte: "Hei, mitä kuuluu?" Se on siinä. Ei ole välitöntä, intuitiivista ymmärrystä yhteydestä hämmästyttävään määrään myötätuntoista ja hyväntahtoista voimaa. Se on eksponentiaalista, mitä voitte tehdä, kun keräännytte yhteen. Tervehdykseenne pitäisi sisältyä Jumalan näkeminen kaikissa muissa ja ne yhteydet, jotka ehkä jaatte.

Planeetan muinaisihmiset tiesivät tämän. Kun heillä oli tapaamisiaan ja he yhdistyivät, he tiesivät tämän jollain tasolla. He tietävät edelleen! He odottivat sitä ja he saivat sen toimimaan itsellään. Kun heillä ei ollut riittävästi ruokaa, he yhdistyivät luomaan sitä. Mitä ajattelette siitä? On joitain muinaistarinoita ja mietitte, ovatko ne uskottavia, koska useimmat teistä ovat kadottaneet intuitiivisen Gaia-yhteyden. Alkuperäiskansat kokoontuivat usein yhteen tietäen, että voima joka heillä oli toistensa kanssa, voisi muuttaa heidän tilanteensa. He pystyvät kirjaimellisesti vaikuttamaan luontoon, sen tiettyihin osiin, ja he istuivat liikkumatta yhdessä, kietoutuneena tarkoitukseen, ja he odottivat ja odottivat. Sitten puhveli tuli heidän seuraansa, istui alas ja antoi henkensä – suoraan heidän edessään! He juhlivat viikon ja käyttivät kaikki osat pysyäkseen lämpimänä ja terveenä. Haluan teidän selittävän minulle tuon järjestelmän lineaarisesti. Ette osaa. Rakkaat ihmiset, tämä on kollektiivisen ihmistietoisuuden voima, joka on harmoniassa luonnon kanssa, ja se on myös osa teitä.

Puolellanne on suurenmoinen, universaali hyväntahtoisuus. Se on luova lähde, joka tietää, kuka olette. Uskaltakaapa lähteä täältä ajatellen, että olette yksin tai kukaan ei välitä. Seurue kävelee ulos kanssanne, mutta se on toisessa kerroksessa ja korkeammalla, ettekä te edes tiedä, että on toinen kerros! Haluan teidän löytävän hissin – vertauskuva, joka merkitsee, että täällä on enemmän, kuin luulette – paljon enemmän kuin luulette.

Vanha sielu, olet odottanut tätä. Jotkut teistä ovat täällä sitä varten ja nyt se alkaa vasta paljastua teille. Haluamme sanoa teille vain, että on enemmän teille kaikille, kuin olette koskaan ajatelleet, ja se on paljon, paljon enemmän, mitä opetettiin tänään. Sisällänne on asioita tutkittavaksi metafyysisesti, esoteerisesti ja henkisesti, ja ne hajottavat asiat täysin.

Vuosia sitten insinööri, joka on edessänne istuva mies, istui tuolissa ja tuli uteliaaksi. Kuka Kryon on? Mikä Kryon on? Sattuisiko se? Olisiko se pahuutta? Kohtuullinen kysymys, eikö vain? Olisiko se jotain, joka ottaisi hänen mielensä haltuunsa ja pilaisi hänen elämänsä tai sielunsa? Se on kohtuullinen kysymys, eikö vain? Kaikki kysymykset perustuivat pelkoon, mutta se on sitä selviytymistietoisuutta, joka teillä kaikilla on. Se on myös henkistä selviytymistietoisuutta, koska teille kerrotaan, että Jumala on rakkaus, kunnes teette jotain väärin. Sitten Jumalan rakkaus rankaisee sieluanne ikuisesti. Se on niin kaukaa haettua kaikesta, mikä tulee puhtaasta rakkaudesta, että se huutaa, että se tuli ihmisiltä, ei Jumalalta.

On niitä, jotka kuuntelevat tätä ja esittävät samoja selviytymiskysymyksiä, ja heillä on tällä hetkellä toimintamalleja, joita he pelkäävät. Mitä tapahtuu? Sattuuko se? Onko se oikein?

Luoja teissä on osa teitä ja hyväntahtoinen. Tämä kumppanuus kanssanne on täynnä myötätuntoa ja rakkautta. Se ei satu. Kumppaniltani vei kauan oivaltaa, että joka kerta istuessaan tuohon tuoliin hän tunsi rakkautta. Se oli kummallista, koska hän ei ollut tottunut siihen. Se oli alku. Hänen ennakkoasenteensa meni usein tielle. Oliko se oikein hänelle? Oliko se oikein hänen sielulleen? Hän esitti nämä kysymykset uudestaan ja uudestaan, ja annoimme hänelle vain rakkautta. Sitten tuli päivä, jolloin hän tiesi, että se oli ok, ja hän oivalsi, että hän oli löytänyt hissin – jotain joka oli ollut piilossa koko hänen elämänsä, myös henkisessä ajattelussa. Hänelle kerrottiin aina, että oli Jumala, mutta ihmiset elivät pohjakerroksessa, piste. Kukaan ei kertonut hänelle, että koko rakennus kuului hänelle ja hän oli sen kaiken osaomistaja.

Tätä opetamme teille. Ei siksi, että voitte kanavoida kumppanini tapaan, vaan että korkeampi itse voidaan tavata tasaväkisesti kanssanne ja voitte aloittaa matkan, jota ette ole oikeastaan harkinneet vielä. Se antaa teille rauhan suurimmissa ongelmissa ja asioissa, joita ajattelette teillä olevan. Se ei ehkä ratkaise kaikkea huomenna tai ylihuomenna tai ensi kuussa, mutta voitte hengittää ja tuntea vapautumisen, koska tiedätte, että se on tulevaisuudessanne, se on tulossa.

Rentoutukaa. Jumalan järjestelmä on osa teitä, ja kun aika on oikea, ratkaisuja tulee. Henki ei ole tuomitseva. Universumin luojalla on siemeniä sisällänne. Tulette olemaan aina ja olette aina olleet. Tämä fraasi merkitsee, että sielutietoisuutenne on ikuinen. Kuolema on ihmistapahtuma, ei henkinen. Sielu on ikuisesti. Se on aina ollut ja tulee aina olemaan. (Teidän nimenne) elää aina ikuisesti. (Teidän nimenne) on ollut aina. Se mitä pidätte hyvin pyhänä ja mikä on ytimenne – tietoisuus joka elää teissä ja jolla on teidän nimenne – on se energia, joka tunnemme ja jota rakastamme. Se on ikuisesti. Ette koskaan kuole – ei se osa – ja olette aina tietoinen, silloinkin kun lähdette tätä planeetalta seuraavaan seikkailuun. Tämä on viesti. Se on hyvä viesti, eikö vain? Se on täynnä lupausta ja kauneutta, parhaalta ystävältä toisessa kerroksessa.

Etsikää hissi.

Ja niin se on.

Kryon

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)

24.1.2016 San Antonio, Texas

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net