08.06.2016

Oletko salaa diktaattori?

Vaikka kuvittelette ilon ja rauhan maailman, teitä muistutetaan päivittäin siitä ahdistuksesta, jota hyvin monet tuntevat ja ilmaisevat. Missä ilo on? Missä rauha on?

Niin se on, että olette riittävän järkyttyneitä julkisesta raivon ilmaisemisesta, että muutatte osia elämästänne ja olemuksestanne. Tietysti toivotte samaa kaikille maailmassanne, mutta niin tämä muutos ei tapahdu. Nimittäin jos jumalan kaltainen hahmo ilmestyisi nyt taivaalle ympäri maailmaa, alkaisi väittely siitä, ketä tuo jumala edustaa ja mikä tuon jumalan merkitys on.

Maailma ei kokonaisuutena ole vielä valmis siirtymään yhtenäisesti rauhaan ja iloon.

Tällainen toteamus suututtaa teitä, sillä olette kyllästynyt ajattelemaan, että kaikki on hyvin, kun kaikki ei näytä lainkaan olevan hyvin. Naapureillanne ja ystävillänne on erilainen käsitys siitä, mitä ilo merkitsee. Opettajanne ja työnantajanne painostavat teitä palvelemaan tavoilla, jotka eivät tunnu teille oikeilta nyt, vaikka samanlaiset toimet olisivat tuntuneet oikeilta vain päiviä tai kuukausia sitten.

Te muututte – ajatuksenne, filosofianne, tekonne ja uskomuksenne. Ja haluatte kaikkien tekevän samalla tavalla, sillä te olette oikeassa ja he väärässä, mikä eroaa vain vähän siitä, mitä on julistettu maan päällä aioneita.

Sinä olet oikeassa sisälläsi, mutta tuo "oikeus" ei laajennu ulkopuolellesi.

Tämä on vaikea kohta teille tällä hetkellä. Kuka ei haluaisi elää rauhassa ja ilossa? Vaikka valtava ihmisenemmistö haluaa, heidän uskomuksensa siitä, miten tuo rauha ja ilo saavutetaan, ei välttämättä ole yhteneviä omanne kanssa.

Tunne, että joku on väärässä – missä tahansa muodossa – on merkki, että ylläpidätte niitä 3D-uskomusmalleja, joita kaikilla on ollut aioneita.

Nyt ajattelette, ettei meillä ole oikeutta kertoa teille, mitä tuntea tai miten toimia, että te olette oikeassa ja monet muut väärässä ja heidän suunnassaan on kyse pelosta ja omassanne ilosta ja vapaudesta.

Kukaan ei yritä luoda kamalaa elämää itselleen. Kaikki tekevät parhaansa niillä resursseilla, joita heillä on. Niin se on, että vaikka lähestyttekin tätä kaikenkattavaa siirtymää rakkautta sydämessänne, puheenne, tunteenne ja tekonne ovat diktatorisia.

Jos tuo viime lause sai teidät suuttumaan tai olonne ainakin vähän epämukavaksi, vaaditte toisten vapautta olemaan teidän pyhä oikeanne.

Nyt protestoitte, että jos kaikki etenevät omalla tahdillaan, tämä siirtymä ei tapahdu teidän elinaikananne. Eli kaikki mitä olette saavuttaneet tähän mennessä, on yhtä tyhjän kanssa – että te ette eläessänne näe tätä siirtymää loppuun saakka.

Mutta toisaalta, jos otetaan pois toisten vapaus tutkia omia kiinnostuksiaan ja tarpeitaan, se ei eroa siitä, mitä on tapahtunut 3D-maapallolla aioneita. Se on kaksinaisuutta kätkettynä teidän "oikeisiin" ajatuksiinne – tarpeeseenne tuntea, että kaikki osallistuvat tähän siirtymään mahdollisimman nopeasti.

Haluatte pikaruokaratkaisun pitkäaikaiseen prosessiin.

Emme kerro teille, että te ette ole osa tätä uutta Maata tässä elämässä, vaan että teidän nopea siirtymisenne ei ole toisille, jotka vasta heräävät tai jotka eivät halua herätä tällä hetkellä.

Aivan kuten ette voi sanoa jollekin, kenen kanssa mennä naimisiin tai ketä äänestää, ette voi kertoa muille, miten heidän täytyy käyttäytyä tai toimia, koska tunnette tietävänne paremmin tai olevanne viisaampi.

Kenties olette viisaampi. Mutta olette eri paikassa kuin he, joten he eivät pysty yhtään sen enempää ymmärtämään teidän toimintaohjettanne, kuin te voitte ymmärtää, miksi he eivät näe tai halua kokea sitä.

Vaikka tämä siirtymä tapahtuukin paljon nopeammin kuin te tai me odotimme, siihen liittyy silti vapaus olla. Se että te haluatte saada pikaruokasiirtymäkokemuksen, ei merkitse, että toiset haluavat samaa.

Roolinne – ja ainoa roolinne – tällä hetkellä on rakastaa itseänne riittävästi luodaksenne ainutlaatuisen polkunne. Kaikki muut toimet loksahtavat paikoilleen sitä vastaavasti – puskematta tai stressaamatta.

Kuulette median ja ystävienne ilmaiseman pelon ja vihan. Ja olette huolissanne siitä, että jollette puske omaa ehdokastanne tai filosofiaanne, kaikki menetetään toisten ahdistukseen tai raivonpuuskiin.

Älkää olko huolissanne muista. Ette ole pelastaja sanan missään merkityksessä. Olette majakka, johtaja ja partionjohtaja niille, jotka haluavat seurata. Mutta roolinne ei ole työntää toisia paikoilleen. Eikä roolinne ole pakottaa toisia ajattelemaan, uskomaan tai toimimaan niin kuin te.

Uskotte, että jos annatte jollekin, josta välitätte, oikean tönäisyn, hän valaistuu äkkiä ja tietää tämän siirtymän oikeaksi – tai osuvammin – teidän lähestymistapanne oikeaksi tähän siirtymään.

Te olette te. He ovat he. Noiden kahden olennon ainoa ns. erottaja on teidän valomajakkanne. Ei mikään muu. Tai ei mitään vähemmän, kuin olkaa vain oma itsenne ja sallikaa sama toisille. Niin olkoon. Aamen.

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

30.5.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Taikaa tekeillä - kirkastuminen Lakaisevat muutokset »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net