30.03.2018

Oletko ei-missään -maassa?

Kenties teistä tuntuu, että te ette kuulu mihinkään. Mikään ei innosta teitä tai tuo kipinää olemukseenne. Kaikki ilo tuntuu olevan pinnan alla eikä mikään ole osa olemustanne. Olette sopeutumassa uuteen "sinuun".

Kerroimme teille kuukausia sitten, että olisitte 3D-maailmanne tarkkailija, ei se osallistuja tai osallistuva tarkkailija, joka ennen olitte. Niin se on, että teistä on tulossa tarkkailija, sillä teitä ei enää huvita osallistua useimpiin toimintoihin – ikään kuin tulevaisuus ei olisi vielä tullut ja menneisyys on ohi. Olette ei-missään -maassa.

Aivan kuten ennustimme, että teistä tulisi tarkkailija osallistumatta tai rajallisesti osallistuen 3D-toimintoihin, ennustamme, että puhkeatte uuteen olemukseenne päivissä tai tunneissa. Tyhjiönne on väliaikainen.

Vaikka teillä saattaisi olla uusia tuntemuksia ja kiinnostuksia, ne eivät näytä sopivilta nykyelämäänne. Niin se on, että huomaatte huolenne, jopa pelkonne. Olette ei-missään -maassa, jota kukaan ei ymmärrä – kaikkein vähiten te.

Se tuntuu pelottavalta, koska ei ole mitään, mihin voitte ripustautua ajatellen: "Jos teen tämän, kaikki on oikein elämässäni." Nimittäin suurin osa teistä ei vielä tiedä, mikä tekee elämästänne oikean teille.

Tämä ei päde kaikkiin. Jotkut teistä ovat siirtyneet tämän läpi uudelle mukavuusalueelleen. Kuitenkin toisista tuntuu, ettei teillä ole koskaan enää mukavasti, sillä se mikä kerran teki mukavuusalueenne, ei tee enää, ja ne osat sisällänne jotka luovat uuden mukavuusalueenne, eivät ole vielä materialisoituneet.

Tunnette, että olette jääneet ulkopuolelle, olette hidas oppimaan ja 5D-epäonnistuja. Hyvin samaan tapaan, miltä teistä tuntui murrosiässä, kun ette kehittyneet yhtä nopeasti kuin ikätoverinne. "Madaltuuko ääneni koskaan? Kehittyvätkö rintani?" Ja niin edelleen, kun teiltä meni yöunet ja itseluottamus, vaikkei teillä ollut fyysistä kontrollia siihen, keneksi kasvaisitte.

Se on totta nyt. Fyysinen olemuksenne ottaa kiinni uuden todellisuutenne, sillä yhdistätte useita maaelämiä yhdeksi vähemmässä ajassa ja suoremmin, kuin te tai me pidimme mahdollisena.

Se mitä koette nyt, ei näyttänyt mahdolliselta yhdessä elämässä. Te ja me eetterissä uskoimme, että tällaisia kokemuksia kehitettäisiin useiden maaelämien aikana tai toisissa taajuuksissa.

Vaikka teidän oli määrä lähteä maan päältä ennen tätä evoluutiokohtaa, sekä te että Maa muutuitte nopeammin, kuin kukaan ajatteli mahdolliseksi ennen tulemistanne maan päälle tässä elämässä.

Niinpä teidän on tarvinnut vähän kamppailla lisätäksenne uusia löytöjä ja polkuja henkilökohtaiseen kehitykseenne. Toisin kuin suunnittelitte ennen tätä elämää, vaaditte hiljattain joukkona saada kokea uuden Maan, pelkän sillan rakentamisen sijasta tuleville sukupolville.

Tämän ei pitäisi olla yllätys useimmille ottaen huomioon, että te suuret ikäluokat olette aina riidanhaluisesti uneksineet ja sitten luoneet mahdottoman. Niin se on, että muistatte jälleen alkuperäisen 3D-visionne maailman muuttamisesta, jonka laiminlöitte tai unohditte muutaman vuosikymmenen. Paras tapa kuvata uutta "sinua" on: "Olen täällä taas!!"

Tällaisen toteamuksen tarkoitus ei ole mitätöidä sukupolvia, jotka ovat tulleet teidän suurten ikäluokkien jälkeen, vaan kehua niitä valon sytyttämisestä jälleen suuriin ikäluokkiin. Niin se on, että te suuret ikäluokat yhdistätte voimat muiden sukupolvien kanssa sytyttääksenne Maan ja sen asukkaat uuteen rakkauskenttään.

Tämä ei tarkoita, että jos suuret ikäluokat olisivat lopettaneet uuden ajan sillan rakentamiseen, myös kaikki uuden Maan kehitys olisi loppunut. Suuret ikäluokat lisäävät vain Maan uutta valoa tavoilla, joita ei ajateltu mahdolliseksi ennen heidän tulemistaan Maahan tässä elämässä.

Maaelämänsä lopettamisen tai uuden Maan ja kaiken siihen liittyvän vastustamisen sijasta, mikä oli osa heidän ensimmäistä työtehtäväänsä, suuret ikäluokat ovat päättäneet ylittää sillan uuteen Maahan ja lisätä äänensä ja ilonsa noiden seuraavien sukupolvien ääneen ja iloon.

Tämän tuloksena te suuret ikäluokat koette luultavasti pidemmän tyhjiön kuin muut – ei siksi, että olette hitaita oppimaan, vaan koska teette itsellenne nopeasti uutta oppituntisuunnitelmaa, jonka ette uskoneet toteutuvan tässä elämässä.

Mitä tulee teihin, jotka ette ole suuria ikäluokkia tai tyhjiössä, vaikka olisittekin suurta ikäluokkaa, sallikaa niiden, jotka kompuroivat vähän tässä uudessa energiassa, löytää jalansijansa – jonka he löytävät pian. Nimittäin ne jotka räpiköivät, yhdistävät useita elämäntavoitteita samaan aikaan, kun he sopeutuvat uusiin energioihin. Vähän vaikea, muttei mahdoton tehtävä, kuten monet teistä havaitsevat tunneittain.

Tällaiset toteamukset tai ennustukset eivät ole tarkoitettuja edistämään pelkoa, vaan sallimaan teidän kehittyä omaa tahtianne. Teidän jotka ette ole aivan uudessa olemuksessanne – erityisesti suuret ikäluokat – on tarvinnut tehdä nopeasti uusi henkilökohtainen suunnitelma ja sekoittaa odotukset uudesta Maasta tai muiden ulottuvuuksien elämästä nykyelämäänne.

Kyllä, vähän kuin leipoisi suklaakakkua, johon päätitte laittaa lisämausteita tai -tekijöitä. Niinpä ostatte lisää aineita ja päätätte, miten paljon kutakin uutta ainetta tarvitaan varmistamaan, että kakku maistuu paremmalta, kuin pelkästä suklaasta tehty.

Teette lisäyksiä nykyolemukseenne tavoilla, joita ette pysty nyt kuvittelemaan. Nimittäin olette luultavasti universaalissa ruokakaupassa etsimässä tekijöitä, jotka ovat yhteensopivia nykyolemuksenne kanssa, ja lisäätte ulottuvuuksia, joita ette odottaneet lisäävänne tässä elämässä.

Älkää hermostuko. Kaikki on hyvin olemuksessanne ja elämässänne peloista huolimatta. Teissä tai Maassa ei ole mitään vikaa. Uskalluksenne lisätä uusia ja odottamattomia ulottuvuuksia olemukseenne, sallii Maan ja muiden olentojen kehittyä vielä nopeampaa tahtia, kuin te ja me pidimme mahdollisena kalenterivuotenne 2017 lopussa.

Te jotka olette huolissanne, ettei valonne voi säteillä niin pitkään, kun lisäätte vielä ainesosia/ulottuvuuksia olemukseenne – saanemme olla eri mieltä. Mitä enemmän ainesosia lisäätte, sitä kirkkaampaa valonne on – kuin 40 watin lamppu verrattuna 100 watin lamppuun.

Vaikka saatatte olla tyhjiössä, se on oikea ja sopiva teille. Niin olkoon. Aamen.

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

26.3.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net