07.12.2015

Olet oikeassa

Oletteko turhautuneet tai peloissanne, koska unelmanne eivät ole toteutuneet? Luultavasti uskotte, että teidän täytyy luoda tietyllä tavalla. ”Jos teen näin, se tapahtuu. Mutta jos lipeän säännöistä, mitään ei tapahdu.”

Kuuntelette neuvoja miten edetä, vaikka ne eivät tunnu teistä hyvältä.

Koska te kaikki kuljette eri polkua, ei ole mitään ”pitäisi”. Tätä on ehkä vaikea uskoa. Uskotte yhä että mitään ei saa ponnistelematta. Hypitte harjoituksesta toiseen peläten, että jos ette tee tarpeeksi, unelmanne ei toteudu. Uskotte että pelkkä oleminen ei riitä.

Se ei ole totta. Olette riittävän upeita luomaan itsenänne. Kuitenkin kuvittelette olevanne edelleen syntinen ja huono ihminen, jonka täytyy tehdä työtä saadakseen haluamansa.

Harjoitukset ovat hyväksi. Jotkut ovat todella voimaannuttavia, mutta joidenkin kanssa aika menee hukkaan. Se mikä ei tunnu hyvältä, ei ole teille oikea.

Meditointi on hyvä esimerkki. Jotkut meditoivat tunteja ja saavat hyviä tuloksia. Toiset kulkevat metsässä ja saavat hyviä tuloksia. Toiset eivät tee mitään…ja saavat silti hyviä tuloksia. Se mikä tuntuu sydämessänne oikealta, on teille oikea tekniikka.

Aina kun jotain ”pitäisi”, se on vanhakantainen 3D-uskomus. Uudella maapallolla ei ole ”pitäisi” tai ”täytyy”.

Jos luulette että muilla on etsimänne vastaukset, eksytte. Gurut jotka edellyttävät teidän seuraamaan heidän polkuaan, ovat itse eksyksissä.

Jos jokin tuntuu oikealta – maksoi se sitten tai oli ilmaista – luottakaa tuntemuksiinne. Luottakaa vaistoihinne. Luottakaa sydämeenne. Luottakaa iloon. On tuhansia tekniikoita, jotka vievät teitä eteenpäin tässä siirtymässä. Mutta jos se ei tunnu oikealta tällä hetkellä, unohtakaa se.

Elämä muuttuu ja niin muututte tekin. Se mikä oli teille hyväksi kaksi kuukautta sitten, ei ole enää välttämättä se oikea tapa edetä.

Antakaa mennä, sallikaa itsenne luoda tuntematta surua tai huonommuutta siitä, että teitte sen omalla tavallanne. Ette ole kenenkään toisen kaltainen. Luomuksenne syntyvät ja ilmestyvät eri lailla ja eri aikaan. Antakaa sen tapahtua ja nauttikaa siitä. Vapaus olla, on oma henkilökohtainen gurusi ja vapautta on tarjolla enemmän kuin ennen.

Muututte nopeasti. Jos jokin tuntuu oikealta, se on – nyt. Mutta se mikä oli täydellistä minuutti sitten, ei ehkä enää merkitse mitään.

Seuratkaa vaistojanne, älkää välittäkö mitä muut sanovat.

Haluatte luona unelmanne nyt. Haluatte pikaruokaa joka tarjoillaan luksuskokemuksella. Joten rynnitte sinne tänne ajatuksena tehdä tiettyjä asioita, jotta voitte luoda. Ei niinkään sen takia, että teistä itse niin tuntuisi, vaan siksi kun joku on niin sanonut.

Mutta ei se mene niin. Ottakaa iisisti. Unelmanne toteutuvat parhaalla mahdollisella tavalla. Muutoksessa on kysymys sinusta, ei kenestäkään muusta. ”Uusi sinä” tietää kyllä mitä tekniikkaa käyttää. Teillä jokaisella on oma tarkoituksensa ja oma polkunsa. Voitte huoletta leikkiä toisten tekniikoilla, jos haluatte. Mutta älkää odottako niiden olevan vastaus unelmiinne. Teillä on sisällenne kaikki mitä tarvitsette. Rentoudu ja sydämesi johdattaa sinua, kuuntele itseäsi. Olette paljon viisaampia kuin ikinä uskottekaan.

Lähde: https://lifetapestrycreations.wordpress.com/

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net