03.02.2016

Olet maaperustainen tässä elämässä

Maa järjestäytyy uudestaan siksi rakastavaksi massaksi, joka sen on aina ollut tarkoitus olla. Mikro vaikuttaa makroon ja niin se on, että kun te siirrytte rakkauteen, niin siirtyy maapallokin.

Aivan kuten teidän täytyy siivota jätettä löytääksenne rakkauden sisältänne, Maankin täytyy muuttua ja puhdistua avatakseen rakkausytimensä.

Maa on ollut peitettynä paksulla pelko- ja vihamuurilla aioneita ja se on kerännyt paloja ihmiskunnalta ja kaikilta halukkailta myötävaikuttajilta tietäen, että muuri sortuisi lopulta – ja niin se on. Tämä johtaa uusiin säämalleihin, mullistuksiin ja yleiseen kaaokseen ja tämä peilaa sitä, mitä ihmiskunnalle tapahtuu. Se vääntyilee ja kääntyilee, kunnes tuo paksu pelko- ja vihamuuri hajoaa.

Teistä jotka tarkkailette Maan mullistuksia tai osallistutte niihin, kaikki minkä tiedätte, tuntuu olevan kaaoksessa. Se ei ole totta. Sen sijaan Maa vääntely ja kääntely puhdistaa maata, jotta se voi mukavasti asua 5D:ssä kuten te.

Monet keskittyvät maapallon lämpenemiseen. Näin on, koska lopultakin oivallatte, että te ette halua enää rajoittaa ja kontrolloida Maata ja haluatte elää rauhassa maan päällä. Niin se on, että alatte huomata, että te ette ole suurempi tai parempi kuin Maa – vaan samanarvoinen ja teillä on hyvin erilainen rooli täytettävänä.

Menneisyydessä ihmiskunta yritti kontrolloida Maan luonnollisia toimintamalleja, sateesta maanjäristyksiin. Kun se ei toiminut suunnitellusti tai halutussa määrin, ihmiskunta päätti kiertää, kieltää ja sivuuttaa sen.

Niin se on, että ihmiskunta on oivaltamassa, että Maa on pelkästään ihmiskunnan makrokosmos. Ja Maa on eetterin mikrokosmos. Ja eetteri on kaiken olevaisen mikrokosmos. Ja niin edelleen.

Kaikki on yhteydessä kaikkeen. Niinpä tietyn kukan tai Maan osan inhoaminen on Maan inhoamista. Ja Maan inhoaminen on itsenne inhoamista, sillä te kaksi olette yhtä – pelkästään kaksi yhden osaa.

Ihmiskunta on lopultakin tunnustamassa sen Maan ilon ja rakkauden, joka on kielletty aioneita.

Tietysti monet tunnustavat Maan kauneuden. Monet nauttivat maaelämästään, mutta valtaosa ei nauti. On aina ollut tarve kontrolloida ja uhmata. Tunnustatte lopultakin, että olette yhtä Maan ja siksi kosmoksen kanssa.

Ensin teidän täytyy rakastaa itseänne. Sitten teillä on riittävästi ns. sisäistä voimaa rakastaaksenne toista. Ja Maa on yhtä paljon toinen kuin mikä tahansa eläin tai ihminen. Olette kaikki yhteydessä keskenään – ensin aioneita pelossa ja nyt rakkauden ensiversoissa.

Niin se on, että pian tunnette tarvetta nauttia Maan kauneudesta ja turvasta, jos ette ole vielä saavuttaneet tuota paikkaa. Haluatte tehdä sen, ennen kuin aloitatte seuraavan suuren seikkailunne eetterissä tai kosmoksessa. Nimittäin osa Maaturvaunelmaanne on tietää, että Maa on osa teitä – ns. tukikohta.

Monet teistä pitävät Maata enemmänkin laukaisualustana kuin tukikohtana. Sekin muuttuu, sillä miksi todellakaan haluaisitte luoda maaturvaunelmanne, jos tuntisitte halveksuntaa tuon unelman sijaintiapaikkaa kohtaan? Kaikki on sidottu yhteen yhdeksi upeaksi paketiksi.

Ette luo ainoastaan maaunelmaanne Maasta – vaikka voisitte luoda tuon unelman kosmoksessa missä tahansa – vaan teette niin, koska olette Maata tässä elämässä, ette kosmosta.

Taatusti vierailette seuraavassa vaiheessa monilla kosmoksen alueilla. Kokeilette kykyjänne tässä maaelämässänne. Työnnätte sivuun ne verhot, jotka ovat rajoittaneet teidät 3D:hen maaelämäaioneita, mutta teette sen maaolentona. Ette Orionin tai Plejadien tai minkään muun paikan olentona.

Tämä eroaa vähän teistä, jotka seuraatte maaesi-isienne polkua. Löydätte heidän tarinansa, ilonsa, ahdistuksensa ja muut tunteensa heidän elämiensä ajalta. Ette kuitenkaan ole esi-isänne, vaan olette te.

Niin se on tässä itsenne ja kaiken olevaisen rakastamisen seuraavassa vaiheessa. Olette maaperustaisia. Vaikka kiitäisitte minne tahansa seuraavissa löytöretkivaiheissanne, olette aina maaperustainen tässä elämässä.

Ja niin se on, että alatte tuntea sen, mitä maa tuntee, vaikkette aina tiedä, että niin on. Sallikaa itsenne virrata noiden tunteiden kanssa, kun te ja Maa parannutte tässä upeassa vaiheessa, jossa vaaditte täysin syntymäoikeutenne tässä elämässä. Niin se on. Aamen.

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

25.1.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Lupaus ihmiskunnalle Järkytyksen käsitteleminen »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net